Ritm Tutarak Jingle Bells Müziği Yapan Cristiano Ronaldo'dan Yeni Yıl Videosu
Monster ile birlikte 'ROC Live Life Loud' ismini verdiği kendi kulaklık serisini oluşturan Ronaldo'nun daha önce de bağış toplamak için makyaj değiştirip sokakta sıradan bir insan olarak top oynamasını izlemiştik. Yine aynı amaç için kamera karşısına geçen Ronaldo bu defa mutfak eşyaları ve çeşitli eşyalarla ritm tutarak 'Yeni Yıl' videosu çekti.
Reklam
Neden Bütün Minyonlar Erkek?
Son dönemin popüler filmlerinden Minyonlar gündemdeki yerini çeşitli konular eşliğinde korumaya devam ediyor. Pazarlama alanında da önemli bir oyuncu haline gelen eğlenceli film hakkında merak edilen bir soru daha cevabını buldu. Geçtiğimiz günlerde filmin yapımcısı Pierre Coffin'e 'Neden hiç kadın Minyon yok?' sorusu yöneltildi. The Guardian'ın haberine göre Coffin, Minyonlar'ın karakter itibariyle saf ve biraz aptal bir yapıda olduğunu, bu sebeple bir kadın Minyon'u hayal edemediğini belirtmiş. Hayalinde yer edinmeyen bir karaktere filminde yer vermek ise Coffin'in aklına yatmamış. Öte yandan 'filmin devamı gelecek mi? sorusunu yanıtsız bırakan yapımcının bu tavrı yeni filmin yakında olduğu şeklinde yorumlanmış. 2016'da filme yeni karakterler eklenip eklenmeyeceğini ve Minyonlar'a dair tüm yeni gelişmeleri birlikte takip edeceğiz.
Reklam
Reklam
Görmemişin Sakalı Olmuş Tutmuş Telini Koparmış: Allah Köse Etsin Diyeceğiniz 25 Erkek
etiket
Erkeklerdeki sakal modası artık geri dönülmez bir yere doğru gidiyor. Kadınlar için; 'bir dertleri oldu mu hemen kuaföre koşarlar ahıahıahıahı' diyen erkek milleti, sakalı görünce ne yapacağını şaşırdı. Her gün, bir önceki günden daha beter, daha fecaat bir akıma maruz kalıyoruz. Sırf sakalı olduğu için her istediğini yapabileceğini zanneden göz zevki katilleri tarafından taciz ediliyoruz. Erkekler, sakal uzatın, düzeltin, bakımızı yapın ama o kadar. Görmemiş gibi akşamlara kadar sakalla oynamanın alemi yok. Çekici olduğunu düşünüyorsanız büyük yanlıştasınız. İllallah yahu!!
Reklam
Reklam
Reklam