Görüş Bildir
Haberler
Burun Estetiği Yaptırıp Yaptırmadıkları Sürekli Bir Tartışma Konusu Olan 14 Ünlü

etiket Burun Estetiği Yaptırıp Yaptırmadıkları Sürekli Bir Tartışma Konusu Olan 14 Ünlü

Ünlü olmanın en sıkıcı yanı, etrafınızda sizi sürekli tepeden tırnağa inceleyen birilerinin olması gerek. Bu yüzden hiçbir şeyiniz gizli kalamıyor. Bu sebeple, estetik müdahale iddialarının ardı arkasının kesilmemesinin nedeni de anlamak zor değil. Belki 'bize ne, size ne, kime ne' diyebilirsiniz. Fakat bu yine de konuşulmasına engel olmuyor. Makyaj marifeti olduğunu düşünenlere de peşinen söyleyelim, iddiaların sahipleri Amerikalı estetik uzmanları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kim Kardashian

1. Kim Kardashian

Nedense sürekli reddeder. Ancak yakından bakıldığında bıçak altına yattığı bariz belli oluyor.

2. Ashlee Simpson

2. Ashlee Simpson

Simpson hiçbir zaman kamuoyuna estetik operasyon hakkında açıklama yapmadı. Daha çok 'yaptırmadım' havası vermeye çalışır gibiydi. Fakat fotoğraf her şeyi net bir şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca çok da yakışmış...

3. Shia LaBeouf

3. Shia LaBeouf

Kusura bakma Shia LaBeouf! Aradaki fark neredeyse gece-gündüz gibi.

4. Blake Lively

4. Blake Lively

Lively'de estetik konusunda ketum kalan isimlerden. Ancak burnunda güzelliğine güzellik katan sihirli bir dokunuşun etkisi gayet belirgin.

5. Scarlett Johansson

5. Scarlett Johansson

Fotoğrafa dikkatle bakın. Sizce Johansson burnuna estetik yaptırmış olabilir mi? Kendisine sorarsanız, alacağınız cevap kocaman bir 'hayır!' olacaktır. Öyle ki salt bu konu yüzünden US Weekly dergisini dava etmeye bile kalkıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Britney Spears

6. Britney Spears

Spears her ne kadar burnundaki değişimi, yaşının ilerlemesi ve hatlarının oturmasına bağlasa da, bu pek olası görünmüyor. Bilmiyoruz siz ne dersiniz?

7. Christina Aguilera

7. Christina Aguilera

O da estetik hususunda gelen sorulara yanıt vermemeyi seçip, üstüne yatanlardan. Ne var ki fotoğraflar pek su götürmüyor...

8. Tom Cruise

8. Tom Cruise

Şayet Tom Cruise'un burnu, yıllar içinde aşınmaya bağlı olarak her iki yanından incelmemiş ise, hafif bir operasyon geçirdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

9. Jennifer Aniston

9. Jennifer Aniston

Tom Cruise için yazdıklarımız, Aniston için de aynen geçerlidir.

10. Salma Hayek

10. Salma Hayek

Hayek de estetik yaptırmadığını iddia edenlerden. Fakat fotoğrafları başka bişey söylüyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Natalie Portman

11. Natalie Portman

Portman'ın bıçak altına yatıp yatmadığı, konunun uzmanlarının bir türlü içinden çıkamadığı bir muammaya dönüşmüş durumda. Çünkü kimse kesin bir şey söyleyemiyor. Fakat genel kanı ufak bir müdahale olduğu yönünde.

12. Zac Efron

12. Zac Efron

Yakışıklı çocuk, lafımız yok. Yaptırmamış da olabilir.  Fakat geçmiş ve şimdiki fotoğrafları kıyaslandığında, burnunda ufak bir değişim olduğu göze çarpıyor. Sizce de öyle değil mi?

13. Katie Holmes

13. Katie Holmes

Onu tanıdığımız 'Dawson's Creek' dizisinden bugüne çok zaman geçti. Bu süre zarfında bıçak altına yattığına dair birçok söylenti, ortalıkta dolaştı durdu. Kendisi bu konuda yorum yapmaktan çekiniyor. Fotoğraflar çok net ortaya koymasa da, burnu daha düz ve uzun görünen Holmes'ün estetik yaptırmış olması muhtemel.

14. Angelina Jolie

14. Angelina Jolie

İlk bakışta kesin bir şey söylemek oldukça güç. Ne var ki iki fotoğrafı dikkatle kıyasladığınızda, Jolie'nin burnunda hafif bir incelme göze çarpıyor. Ne dersiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
839
137
87
43
39
33
18