Atatürk Havalimanı'nda yaşanan trajik terör saldırısı tüm dünyada yankı buldu. Dünyaca ünlü isimler de ülkemize ve insanlarımıza dayanışma dileklerini sosyal medya üzerinden iletti.
Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısı herkesin yüreklerini dağladı. 3 teröristin önce ağır silahlarla sonra da intihar bombası yelekleriyle gerçekleştirdiği hain saldırıda şu anki açıklamalara göre maalesef 36 can kaybı yaşandı ve 147 yaralı var. Tabii doğal olarak sosyal medya kullanan ünlüler de bu olayla ilgili tepkilerini gösterdiler. Ülkemizin başı sağolsun...
41 yaşındaki Ebru Gündeş, altı senedir Reza Zarrab ile evli. Ancak fantezi müziğin başarılı seslerinden Gündeş'in gençlik yıllarında hareketli bir aşk hayatı olduğunu biliyoruz. Ufak bir hatırlatma için bu listeyle karşınızdayız.
Geçtiğimiz günlerde Mustafa Ceceli'nin oruç tutmadığını söyleyen bazı troll hesaplar ünlü şarkıcı bir hayli sinirlendirmişti:Aman Oruç Sakata Gelecek: Sakinlik Abidesi Mustafa Ceceli Twitter'da Çileden Çıktı!Mustafa Ceceli'nin sinirlenmesinden epey keyif alan troller bugün de #MustafaCeceliOruçTut hashtag'i açarak ünlü şarkıcının karşısına çıktı. Kısa sürede gündem olan hashtag'e bakalım Mustafa Ceceli ne cevap verecek :) ?
Birilerini başka birilerine benzetmek bizim ata sporumuz. Arkadaş ortamında bile 'Ya sen bizim kuzene çok benziyosun' diyenlerin sayısı yadırganamayacak kadar fazla. Peki sürekli ekranlarda, gazetelerde gördüğümüz ünlüler kime benziyor? Oturduk, bi kaç tanesini düşündük. Hangi ünlümüzde ne tipi var diyorsanız işte bazıları burda:
Yaz geleli bir süre oldu ama 'esmiyor' mevsimi yeni başladı. Gündüz bir şekilde idare edilse de yaprak kımıldamayan gecelerde uyumaya çalışmak büyük eziyet. Kliması olmayanlar bu cehennem demosu geceleri nasıl geçiriyor, yüreğimiz yanarken 'aynen ulan aynen' diyerek bir göz atalım.
Dün Los Angeles’ta Microsoft Tiyatrosu'nda siyahların gecesi vardı. Müzik, oyunculuk, spor ve diğer eğlence alanlarını kapsayan 2016 BET Ödül Töreni, Beyonce’nin büyük beğeni toplayan performansıyla başladı.
Otizm, doğuştan gelen ve genellikle yaşamın ilk üç yılında fark edilen karmaşık bir gelişimsel bozukluktur. Beynin ve sinir sisteminin yapısını ya da işleyişini etkileyen bir sürecin sonucu ortaya çıktığı düşünülmektedir. Otizmin genetik temelleri olabileceği, çevresel faktörlerle tetiklendiği görüşü hakimdir. Otizm hakkında en iyi bilinen gerçeklerden birisi de otizmin her ırk, dil, din ve coğrafyada görüldüğü gerçeğidir. Otizmin çocuk yetiştirmek özellikleriyle yada ailenin ekonomik koşullarıyla ilişkisi yoktur.
Coco Chanel'in 'Moda geçer, stil kalır,' sözünün hakkını verircesine, hepimizin tarzında taşıdığı ve ne olursa olsun ödün vermediği bazı detaylar var. Kimimizin eyeliner'ı, kimimizin saç rengi, kimimizin ise doğallığı... Bizimle bütünleşen bu detaylar, bir süre sonra adeta imzamız haline geliyor. Onlar olmadan hepimiz biraz eksik, biraz farklı oluyoruz. Aynı şey ünlüler için de geçerli elbette!Karşınızda, ünlülerin imza tarzı haline gelmiş o meşhur detaylar;