Suriye'de Savaştan Kaçıp Öldüğü Sandığı Oğluna Yıllar Sonra Türkiye'de Kavuşan Baba

Suriye'de süren savaş nedeniyle evlerinden, ailelerinden olan milyonlarca örnekten birisi... Bir baba savaşta öldüğünü zannettiği oğluna yıllar sonra Türkiye'de kavuşuyor!

Kaynak: @_____realisto

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
YORUMLAR
02.12.2018

Allah kimseyi vatanından ayrılmaya mecbur bırakmasın. Allah kimseyi ellerin kapısında anasız babasız koymasın. Sabah sabah içim parçalandı. Ne güzel iş bulmuş marangozun yanında çalışıyor. Diğerleri gibi boş boş nargile kafelerde vakit öldürüp havadan gelen maaşını yemiyor . Bir işe yarıyor hiç değilse. Böyle daha niceleri var demek ki, anadan, babadan, vatandan ayrı...

Pasif Kullanıcı
02.12.2018

Allah'im korusun tum bu insanlari.. Ne diyebilirim baska.. Birde cok kotu bu iceriklerin altina yazilanlar, sadece irkindan dolayi bile kimler gelip bik bik konusacak. Sadece bu hafta 3 ayri millete yapilan irkciliga sahit oldum, bir yolu yokmu mesela kardesim ne yazarsan yaz kufur yok irkcilik yok oyle yaz demenin. Turkiye'de yasayan binlerce Arap var Turk bu insanlar, Turkiye mozaiginin parcalari, parcasi olduklari ulkeden sogutmayin insanlari. Fazlami etkileniyorum acaba, emoji koyup hiiicccc yazilanlara bakmamakda var ama nebiliyim, neyse. En azindan muthis bir kavusma goruntusuydu, yuregim hem acidi hem isindi.

02.12.2018

Ben de duygulandım ama araplar neden bizim mozaiğimiz olsun. Her ırktan iyi kötü insan var asla genellemem ama arapları ve suriyelileri dünya üzerinde pek kimse sevmez, bu ırkçılık değil onların yarattığı bir olumsuzluktur; çünkü kendilerini insan yerine koymuyorlar ki başkası da onları insan yerine koysun. Haa video beni de üzdü. Bu insanları yerinden yurdundan edenler de Allahtan bulsunlar. Kim olduğunu da herkes biliyor.

Pasif Kullanıcı
02.12.2018

Allah yardımcıları olsun çok zor bi durum.

TÜM YORUMLARI OKU (19)