Dün Ekonomi Kanalı A Para Yayına Başladı, Bugün Business HT Kapandı

Ekonomi kanalı A Para Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde dün yayına başladı. Bugün ise Ciner Grubu, ekonomi ve finans haberleri yayımlayan internet sitesi Business HT'nin yayın hayatına son verdi. Kapanma kararı internet sitesinden yapılan bir duyuruyla ilan edildi.

Turkuvaz'ın yeni kanalı dün yayın hayatına başladı.

Bünyesinde A TV, A Haber, A Spor gibi kanallan barındıran Turkuvaz Medya Grubu yeni kanalının dün yayın hayatına başladığını duyurdu. A Para adlı ekonomi kanalının Türkiye'nin ekonomi nabzını tutacağını açıkladı.

Bugün ise Ciner Grubu bünyesinde bulunan, ekonomi ve finans haberleriyle öne çıkan internet sitesi Business HT'nin yayın hayatına bugün son verildiğini duyurdu.

BusinessHT.com adresine giren okurlar şu açıklama ile karşılaştı 👇

Business HT’nin kapanmasına ilişkin Ciner Grubu’ndan şu ana kadar bir açıklama yapılmadı.

Ciner Grubu geçtiğimiz aylarda dijital stratejilere yönelmek üzere Habertürk gazetesinin basılı yayınlarına son vermişti.

Gazete Habertürk 'Son Baskı' ile Okurlarına Veda Etti

Popüler İçerikler

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR
17.09.2018

A para haberleri ile ekonomimiz uçacak, A Belgesel kanalı Akp öncesi ve sonrası anlatılabilir, A çocuk ile çocuklarımız çok mutlu olabilir denenebilir, sonrasında A Reis kanalı ile sarayı kameralar ile izlettirin, A Belediye kanalı olabilir mesela Chp belediyelerin yolsuzlukları ile Akp belediyelerin başarıları anlatılır,

17.09.2018

dolar:2.42, euro:3.35, hüloğğğğ

17.09.2018

Ciner tabiki kapatacak 3. havalimanı yolcu taşıma ihalesini kazandı.A para da dolar 4,50 seviyesinden işlem görür.Yayıncılık oldu yalancılık.Fox uda kapadılarmı ülke güllük gülistanlık.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ