5 Çocuğa Cinsel İstismardan Yargılanıyordu: Kur'an Kursu Hocasına 81 Yıl Hapis Cezası

Samsun'un Alaçam ilçesinde 5 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan Kuran kursu hocası Hasan A., 81 yıl hapis cezasına çaptırıldı.

DHA'nın haberine göre olay, geçen yıl yaz tatilinde kızlarının ilçedeki Kuran kursuna gitmek istememesi üzerine ailelerin durumdan şüphelenmesiyle ortaya çıktı.

Ailelerin sıkıştırdığı 5 kız öğrenci, Kuran kursunda hoca olan Hasan A.'nın kendilerini elle taciz ettiğini iddia etti.

Bunun üzerine aileler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

Polis tarafından gözaltına alınan Hakar A., emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açıldı

Bafra Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıkan tutuklu sanık Hasan A., toplam 81 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Çıkan karar sonrası sosyal medyadan da yorumlar geldi...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
YORUMLAR
22.11.2018

Umarım diğer olaylarada örnek olur.Demekki tüm hakimler serefsiz değilmiş.İşini hakkıylaa yapan hakimlerimiz hala var umut verici.

22.11.2018

içeride 81 yıl öperler bunu inşallah

22.11.2018

''Göğüsleri henüz tomurcuklanmış...'' NEBE Suresi 33. ayet . Kuran kursu hocası ölmeyi bekleyememiş demek ki. Pis ellerini, zihniyetlerini çocukların ve kadınların üzerinden çekmedikçe gelecek uçurumun dibinde gözüküyor.

Pasif Kullanıcı
22.11.2018

Bir araştır bakalım o ayette gerçekten öyle bir şey diyor mu? Ne güzel ya sağdan soldan duyulanlarla hiç araştırmadan inkar etmek. Böyle şerefsiz hocalar var diye bütün İslami karalamak. Çok merak ediyorum bir grup ateist ya da hrıstıyan, günün birinde Türkiye'de bir yeri bombalasa falan bütün islama yapıldığı gibi butun insanları sorumlu tutup ateistfobi ya da hristiyanafobi diye bir şey oluşturacak misiniz?

TÜM YORUMLARI OKU (28)