Reklam
Sanata Farklı Bir Bakış: Kavanoz Dipli Dünya
Nesneleri saklamaya yarayan “kavanoz”, bu kez insanları ve hayatları saklıyor. The Sanat’ın genç sanatçıları Ecem Hatipoğlu ve Roysi Patramilo, üretiikleri proje ile hayata “Kavanoz Dipli Dünya”dan bakıyor. Acısıyla tatlısıyla hayatı bir kavanoza sıdırıyor.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Yengeç Burcu İnsanları Hakkındaki Düşüncelerini Mizahla Harmanlayarak Anlatan 17 Kişi
etiket
''Yengeç burcu insanları gülmeyi aşırı derecede sever ve çelişkili bir yapıya sahiptir. Mizah duyguları gelişmiştir. Arkadaşlığa ve dostluğuna önem verir. Yardıma ihtiyacı olan herkese elini uzatır. Sempatik bir kişiliği vardır. Zamanla onu daha yakından tanıyan kişiler onun içten içe acı çektiğini düşünebilir. Ya çok sevinçlidir ya da ölümcül derecede üzüntülü.''Bunlar yengeç burcu insanları hakkında genel olarak kabul ettiğimiz şeyler. Pekii Twitter ahalisi bu konu hakkında ne düşünüyor? Hep beraber bakıyoruz.İyi eğlenceler. 😂
Adichie'den Beyonce'ye, Dior'a ve Sokaklara Uzanan Çarpıcı Bir Slogan: Hepimiz Feminist Olmalıyız!
etiket
Chimamanda Ngozi Adichie, ödüllü Nijeryalı feminist yazar, 'Mor Amber' romanı 2003'te yayımlandı ve bugüne kadar 28 dile çevrilerek tüm dünyada çok satanlar listelerinde yer aldı. 2012 yılında Time dergisinin 'Dünyadaki En Etkili 100 İsim' listesinde yer alan Adichie, 2013'te gerçekleştirdiği 'Hepimiz Feminist Olmalıyız' konuşmasıyla tüm dünyada feminizmin daha iyi anlaşılması için ilham kaynağı oldu. Bugün 'Hepimiz Feminist Olmalıyız' tüm dünyanın gururla dile getirdiği bir slogana dönüştü. Adichie'den Beyonce'ye, Dior'a ve sokaklara uzanan bu slogana biraz yakından bakalım!
Reklam