Görüş Bildir
Haberler
Ex Aşkının Şu An Kiminle Sevgili Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Ex Aşkının Şu An Kiminle Sevgili Olduğunu Söylüyoruz!

Sen de herkes gibi merak mı ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım

2. Kaç yaşındasın?

3. Şu anda ilk aşkından farklı erkek/kız arkadaşın var mı?

4. Peki 'ilk aşk' hakkında bunlardan hangisini düşünüyorsun?

5. Şu an ex aşkın sana geri dönse kabul eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki onun sevmediğin bir özelliği var mıydı? Varsa bunlardan hangisiydi?

7. Beraberken en çok yaptığınız aktivite genelde bunlardan hangisi olurdu?

8. Senin yakın arkadaşlarınla ex sevgilinin arası nasıldı?

9. Ve son olarak, ona bu sözlerden hangisini yollamak istersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ex aşkın şu anda en yakın arkadaşın ile birlikte!

Üzgünüz ama ilk sevgilin senin en yakın arkadaşın ile şu anda birlikte. Biliyoruz, çok kötü bir durum. Ama bu onun karaktersizliğinden dolayı kaynaklanan bir durum. Sen zaten onu çoktan unutmuşsun. Fakat en yakın arkadaşın ile birlikte olması seni doğal olarak ilk duyduğunda çok üzmüştür. Hadi eski sevgilin neyse ama en yakın arkadaşının böyle yapmasını hiç beklemiyordun. Biraz ona bozuldun ama onun dışında zaten senin umurunda olmadığını biliyoruz. Ondan sonra hayatına birkaç kişiyi aldığın için zaten sen onu çoktan unuttun. Önemli olan en arkadaşının böyle bir şey yapmış olması. Aman canım zaten ikisi de seni hak etmiyormuş. Sen değil onlar seni kaybettiğine üzülsünler. O yüzden şimdi  kendi hayatına keyifle devam edebilirsin.

Ex aşkın şu anda üst komşunun çocuğu ile birlikte!

Üzülerek söylemek istiyoruz ki ex aşkın şu anda üst komşunun çocuğu ile birlikte. Senden sonra bir sürü sevgili yapmış ama en son çareyi üst komşunun çocuğunda bulmuş. Eminiz senin gibisini çok zor bulur. O da bunu seninle ayrıldıktan sonra fark etti. Ama iş işten çoktan geçti. Sen onu hiçbir şekilde hayatında istemiyorsun. Yaptıklarından sonra ne bir gram güvenin var ne de sevgin. Ona dair sen de ne varsa hepsini tek bir hareketiyle yok etti. Sen ondan ayrıldıktan sonra üzülsen de artık ondan kurtulduğunu düşünüyorsun. O zamanlar onunla nasıl birlikteyim diye düşünüp duruyorsun. Şimdi ne yaparsa yapsın modundasın. Ondan sonra hayatına sanki bir renk gelmiş gibi. :)

Ex aşkın şu anda kimseyle birlikte değil!

Ex aşkın anlaşılan hala seni seviyor! Seni unutamamış ve senden sonra kimseyle birlikte olamamış. Belki bir umut hala seni bekliyor. Ne yaptın bilmiyoruz ama hala seni özlüyor. O yüzden gözü hiçbir şekilde dışarıda değil. Hatta onunla birlikte olmak isteyen kişiler var ve o tüm hepsini geri çeviriyor. Senden başkasını istemiyor. Ne yaptı bilmiyoruz ama sen onunla birlikte olmak istemiyorsun. Sana gelmeye de yüzü yok gibi. Ne yapacağını bilmeden öylece kara kara düşünüyor. Senin gelmeyeceğini de çok iyi biliyor. Eğer içinde ona dair bir umut varsa bizce kesinlikle gitmelisin. Çünkü seni bu kadar çok seven birini arasan bulamazsın. Bunca zamandır seni beklemişse seni deli gibi seviyor demek. O yüzden iyi düşün deriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
430
192
132
92
71
68
56
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mete Öztürk

hiç sevgilisi olmadığı halde çözen bi ben miyim

TaçsızKraliçe

Ex sevgilim olmadığı halde çözdüm sebepsizce

ece temel

aslında güzdel bir test :D Sadece şunu söyliyeyim, 7. soruya cevap veremiyorum.Çünkü platoniktim hdjhdffdfdkjdfjskhksjdf