Görüş Bildir
Haberler
Video İndirme Programı Arayanlar İçin 7 Harika Program

Video İndirme Programı Arayanlar İçin 7 Harika Program

Günümüzün büyük bir kısmı artık video sitelerinde veya video içerikleriyle geçiyor. Durum böyle olunca beğendiğimiz videoları da indirmek istiyoruz. Ancak bilgisayara video indirmek bazen oldukça zahmetli bir iş olabiliyor. 

Bunun için internette sayısız kaynak ve bilgi var. Ancak en iyi video indirme programlarını bulmak oldukça zor. 

Ben de sizler için bugün video indirme programları listesi hazırladım. Listede bilgisayar yani masaüstü cihazlar için video indirme programları bulunuyor. Mobil cihazlar için ayrı uygulamalar ve eklentiler gerekiyor. Onlar da farklı bir yazının konusu olsun :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Internet Download Manager

Internet Download Manager

Bu programa aşina olmayan yoktur sanırım aramızda. Hani şu 'internet download manager full' aramasını yapanlar burada mı? :) 

Internet Download Manager indirme yönetimi ve kolaylığı sağlarken, indirmelerinizi de hızlı yapmanıza imkan tanıyor. Bununla birlikte bir web sayfasında yer alan video içerikleri yakayalarak indirmenize de imkan tanıyor. Programı indirmek için tıklayın.

Any Video Converter

Any Video Converter

Any Video Converter da bilgisayara video indirmek için oldukça kullanışlı bir program. Youtube desteği sayesinde sadece Youtube linkini yapıştırarak video indirebiliyorsunuz. Programı indirmek için tıklayın.

aTube Catcher

aTube Catcher

aTube Catcher da bilgisayarlarda kullanılan bir video indirme programı. Programı indirmek için tıklayın.

VideoGet

VideoGet

Videoget, pek çok video paylaşım sitesini destekliyor ve sadece sayfa linkini yapıştırarak video indirebiliyorsunuz. Programı indirmek için tıklayın.

Freemake Video Downloader

Freemake Video Downloader

Freemake, video işiyle uğraşanların, video işlerine yeni giren herkesin aşina olduğu bir program. Video indirme programı 10 binden fazla siteyi destekliyor. Programı indirmek için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4K Video Downloader

4K Video Downloader

4K Video Downloader, pek çok video paylaşım sitesinden yüksek kaliteli ve altyazılı olarak video indirmenizi sağlıyor.  Programı indirmek için tıklayın.

Direct Video Downloader

Direct Video Downloader

Direct Video Downloader oldukça küçük boyuta sahip bir program. Kullanımı da oldukça kolay. Programı indirmek için tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
205
200
162
63
54
50
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pckolik

Bu içeriktekileri denedim ama çoğu çalışmıyor, çalışan da bir çok sitede çalışmıyor. video octopus diye bir eklenti var (ingilizce ama), şu ana kadar denediğ... Devamını Gör

Video Canavarı

Bunları bilmem ama Android Telefonlar için Bence En iyi video İndirme programı............ "Video İndirme Canavarı" Üstelik tamamen Türkçe. Google Play'da... Devamını Gör

Asu Sena

Video Siteleri ve Sosyal Ağlardan Video İndirme Uygulaması gplayden güvenle indirebilirsiniz

Asu Sena

Video Siteleri ve Sosyal Ağlardan Video İndirme Uygulaması bunuda incelermisiniz