Surrey Üniversitesi'ne göre, bir gece 6 saatten az uyumak genlerimizin işleyiş biçiminde 700'den fazla değişikliğe yol açabilir. Peki erken kalkmak zorunda olmak gerçekten doğamıza aykırı mı?
Güney Kore'nin dünyaya bir armağanı olarak görülen Bong Joon Ho, son filmi Parazit ile adeta sinemaya yepyeni bir soluk kazandırdı. Peki yönetmenin en sevdiği filmler neler?
Bu da meslek miymiş diye şaşırıp saçınızı başınızı yolabilirsiniz. Ama uyuyarak, hayvanlarla konuşarak, bir adada bütün gün oturarak para kazananlar var. Delirmeye hazır mısınız?
Yıllardır filmlerde gördüğümüz sesli komutlarla ev aletlerinin görevlerini yaptığı evlere sahip olmak mümkün. Biraz araştırma ve uyumlu cihazları seçerek geleceğe dokunabiliriz. Sizin için derlediğimiz bazı akıllı ev teknolojileri:Kaynak: 1 2 3 4 5
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs (Covid-19) salgını büyük bir hızla yayılmaya devam ediyor. Dünya genelinde 83 binden fazla kişiye bulaşan ve 40’tan fazla ülkeye yayılan salgında hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 850 kişiyi geçti.