Görüş Bildir
Haberler
Zirveden İnmek İstemeyen Erkekler İçin Tüm Gece 'Sertlik' Sağlayan 12 Gıda

etiket Zirveden İnmek İstemeyen Erkekler İçin Tüm Gece 'Sertlik' Sağlayan 12 Gıda

Cinsel yaşam dediğiniz her daim aynı rayda seyretmiyor, kimi zaman zirveyi görürken kimi zaman ligin son sıralarında kalınabiliyor. Sizin için olmasa da kimisi için tam da 'o' anda sertliği yitiriyor olmak hayli büyük bir sorun Yumuşamak yok! Bu endişeleri bir kenara bırakın yediğinizi içtiğinizi kontrol edip formu korumanın 12 altın anahtarını veriyoruz!

1. Biber, acı olanından

1. Biber, acı olanından

Acı tükettikten sonra biyolojik olarak hareketlilik başladığında bu rotada sizin için iyi şeyler de olur. Kan dolaşımı bu etkiyle gerekli yerlere ulaştığında siz de gideceğiniz yere ulaşırsınız.

2. Muz

2. Muz

Potasyumu eksik ederseniz onun mucize etkilerini de kaybedersiniz. Kalp ve dolaşım için hayli önemi olan potasyum hem vücuttaki sodyum oranını dengede tutar hem de kan şekerinizin dalgalanmasını önler. Dengesizlikler ortadan kalktığında sizin sıranız gelir.

3. Somon balığı

3. Somon balığı

Omega-3 açısından zengin olan somon balığı damarlarınızda dolaşan kanın kalitesini arttırır, tabii kan dolaşımını da.

4. Kiraz, çilek, böğürtlen ve yaban mersini

4. Kiraz, çilek, böğürtlen ve yaban mersini

Bu dörtlü vücudumuzun atardamar yollarını korumayı görev bilir. Antioksidan içeriklerinin de yükseklikleriyle bu meyveleri tükettikten sonra vücudunuz her yönüyle tıkır tıkır işlemeye başlayacak.

5. Soğan

5. Soğan

Bu ikiliye dikkat! Soğan ve sarımsak içerikleri itibariyle kanınızı kıvam olarak inceltir ve akışı hızlandırır, pıhtılaşmanın önüne geçer. Kuvvetini arkanıza alırken kokularının üstesinden gelmek de size kalmış.

6. Kırmızı şarap

6. Kırmızı şarap

Kırmızı şarap yüksek oranda antioksidan içererek kırmızı meyvelerle aynı etkiyi yaratır. Hem kan akışını düzenler hem de nitrik asit üretimini, böylece de damarların genişlemesini sağlar. Fazla kaçırırsanız faydadan çok zararı da olabilir, ayarını tutturmak önemli.

7. Yulaf lapası

7. Yulaf lapası

Bu öneriler arasında en az ilgi çekici fakat en etkililerinden biri yulaf lapası. Kolesterolü düzenleyip damarlarınızın olması gerektiği gibi, tabiri caizse pürüzsüz kalmasını sağlar. Tarifi de hayli basit, bir cezvede süt ve yulaf ezmesini kısık ateşte kaynatın, koyuluğu görseldeki hale ulaştığında tüketin.

8. Su böreği

8. Su böreği

Alakasız demeyin. Yatmadan önce yiyeceğiniz 2 porsiyon su böreğinden sonra gelen o tatlı ağırlıkla tüm gece bebekler gibi uyku çekersiniz. Bakın sertleşme sorunu yok çünkü ortada onu gerektirecek süreç yok. Yarım kilo aldınız bir de havadan.

9. Bal

9. Bal

Hakiki bal ama. Hakiki bal sol şeridin anahtarını verirken hakiki olmayan, 3 kavanozu 30 TL'ye alacağınız o bal aksine mevcut enerjinizi de sömürür. İyi araştırın, elinizdekinden de olmayın.

10. Kopi luwak kahvesi

10. Kopi luwak kahvesi

Yıllarca 'kedi dışkısından kahve' diye üzerinden o kadar mizah yaptınız, şimdi sıra ahını aldığınız o Palmiye Misk kedisinde. Bu kahveyi içtikten sonra istediğiniz randımanı yakalar mısınız bilemeyiz ama bir kahveye bu kadar çok para veriyorsanız zaten sert olmaya pek gerek yok, yaşıyorsunuzdur bu hayatı.

11. Baklava

11. Baklava

Baklava tam anlamıyla bir roket yakıtıdır fakat yedikten sonra ufak bir problem yaratır. 1000 km serbest uçuş yapacak enerjiniz vardır fakat bir baklava asla kesmeyeceğinden ardından gelecek tüketimle bir noktadan sonra şekerin yarattığı ağırlık, enerjisinin ötesine geçer, sizin jet de taksi yapmaya devam eder.

12. Mesir macunu

12. Mesir macunu

Öncelikle partneriniz sizi pamuklara sarıp sarmalamalı. Neden mi? Onu mutlu edebilmek için yemediğiniz şey kalmadı, yarısı da kalp ve damar hastalıklarının ön sıradan davetiyesi. Kendinize bir sorun, ömrünüzü uğrunda eksilttiğiniz kadın buna değiyor mu? Yanıt sizde. Eğer 'Evet!' diyorsanız mesir macunu da sorunun çözümü için önemli bir aktör olabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
345
112
98
49
44
43
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

onedionun hakkını vermek lazım, gerçekten çok başarılı stratejisi var, kadınlar cinsel köle değildir eşittir bireydir vs deyip galerideki materyalden öteye ... Devamını Gör

WHOAMI

İBRETLİK TESPİT AQ https://www.youtube.com/watch?v=AGnEE3jrOto

Alp Eren A.kaya

Rengi kırmızı olan şeyleri tercih edin faydasını göreceksiniz ha gelipte tadellede kırmızı ambalajlı demeyin çok pis söverim.

tosarık

tadelle kırmızı ambalaj

Lucius Grecea

vicks sürüp çavuşu tokatlayın

victor shole

Allah canını almasın emi :D :D