Görüş Bildir
Haberler
Zenginliği Çekmek, Kariyeri Geliştirmek, Eğitim Hayatınızda Başarıyı Yakalamak İçin 19 Vastu Önerisi

etiket Zenginliği Çekmek, Kariyeri Geliştirmek, Eğitim Hayatınızda Başarıyı Yakalamak İçin 19 Vastu Önerisi

Dr.Astrolog Şenay Devi
30.05.2023 - 10:02 Son Güncelleme: 05.07.2023 - 10:05

Çoğumuz için okul okumanın, mezuniyet, diploma veya yüksek lisans yapmanın tek amacı başarılı bir kariyer yapmaktır. Başarılı bir kariyer zenginlik, bolluk, güvenlik, boş zaman ve çok daha fazlasını getirir çünkü gün sonunda para bir zorunluluktur ve kendimizi güvende, mutlu ve iyi hissetmemizi sağlar. Dolayısıyla parayı hayata çekmek gerekli hale gelir.

Bunu söyledikten sonra, burada hem manevi hem de finansal ilerleme için yararlı olduğunu kanıtlayabilecek bazı çalışma Vastu başarı ipuçlarını paylaşacağım. İster iş olsun ister meslek, herkes başarılı olmayı umar ama daha önceki doğumlarımızdan kalan ve üzerimizde taşıdığımız bazı bagajlar vardır. Şimdiki bazı değişiklikler bizi geriye ve kefaret bekleyen günahlara götürür. Finansal olarak hayatınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak bazı Vastu ipuçlarına göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kariyer için Vastu ipuçları

Kariyer için Vastu ipuçları

1. Bir kişinin evi ister küçük ister büyük olsun, şıklığı evin bakımına bağlıdır. Aynı şekilde kendinizi sağlıklı tutmak için sürekli temizlik çok önemlidir. Evdeki her şeyin uygun yeri vardır ve düzgün yerleştirilmelidir.

2. Önemli görüşmelerinizde işi alma şansınızı artırmak için doğu veya kuzeydoğuya bakın.

3. Görüşme sırasında kesinlikle koyu renkli giysiler giymeyiniz. Nazik oldukları ve davranışınızı nezaket koktuğu için kırmızı renk veya açık renkler kullanın. Okuyucular ayrıca astroloji alanında Shani'nin veya Satürn gezegeninin kişinin Karma'sının göstergesi olduğunu ve gezegeni yatıştırmak için açık mavi giysiler giyebileceğinizi bilmelidir.

4. Mülakatı verirken masanızı derli toplu ve temiz tutmalı, bir şey yiyip içmemelisiniz. Mümkünse mavi renkli duvar kağıdı motive edici bir renk olduğu için bilgisayar ekranlarında da kullanılabilir.

5. Mülakatı verirken ön duvarı boş bırakmayın. Önünüzde Güneş sembollü objeler bulundurun.

6. Akshaya Tritiya gününde Pandariya Yantra'yı çantanızda taşıyabilirsiniz. Eski banknotların üzerine kırmızı ve yeşili işaretleyerek çantanızda bulundurabilirsiniz.

7. Çoğu insan bugünlerde çevrimiçi kurslar alıyor. Derslerde yüzünüz kuzey veya kuzeydoğuya dönükse herhangi bir engele takılmadan parkuru tamamlamış olursunuz. Derslerde dik oturduğunuzu ve masayı temiz ve düzenli tuttuğunuzu unutmayın.

8. İşinizi değiştirmek istiyorsanız özgeçmişinizin bir çıktısını alın. Kuzeybatı açısı yönünde devam edin, bu profilinizi aktif hale getirecek ve iş seçenekleri size gelmeye başlayacaktır.

9. Sağlıklı bir vücut için iyi yemek yemek en iyisidir ancak eviniz magmatik açıdaysa, genellikle mide rahatsızlıklarından mustarip olursunuz. Su için kuzeydoğu açısının mı yoksa doğu açısının mı daha iyi olduğu konusunda endişeleriniz varsa, o zaman aile üyelerinin görüşlerinin de göz ardı edilmemesi gerektiğini unutmayın.

10. Çok katlı bir binada yaşıyorsanız evinizde mutlaka küçük bir ağaç ve köklü bir bitki bulundurun. Ham toprak, toprak elementinin dengesini sağlar.

11. Evinizin ana kapısını da iyi dekore edilmiş ve güzel tutmalısınız. Kırık veya kirli olmamalıdır. Evin ana kapısının her iki yanına ikişer adet at nalı yerleştirin. 

12. Evde çalışmayan saat varsa hemen tamir ettirin. Saat, şansınızın büyümesinde engeller yaratacaktır. Ayrıca, evde uzun süredir kullanılmayan ve gelecekte de kullanılması muhtemel olmayan bir şey varsa, eşyayı hemen atın.

13. Hanenizde tek kazanan sizseniz, o zaman sadece iyi bir uyku çekmekle kalmayıp aynı zamanda evinizi de iyi idare edebilmeniz için başınızı güneybatıya doğru olacak şekilde güneybatı açısında uyumaya çalışın.

14. Eve dikenli bitki veya süt otu ağacı (süt sızdıran ağaç) bulundurulmamalıdır. 

15. Evinizin saflığını korumak için evinizin kuzeydoğu yönüne bakın. Canlı bitki ve çiçekler de kullanılabilir.

16. Gökyüzü unsuruna göre oturma alanınız, dışarıdaki ışığın temiz hava, ışık ve kuş sesleriyle iyi geleceği şekilde olmalı ki bu da içinizdeki enerjiyi ve yaratıcılığı ortaya çıkarabilsin.

17. Doğu yönündeki bakır gibi renkleri evde veya ofiste akıllıca kullanın. Magmatikte beyaz ve pembe. Güneyde kırmızı ve kahverengi, batıda mavi veya beyaz. En yumuşak renk açık krem rengidir. Bu rengi ofisinizde kullanın. Odada kullanın, pozitiflik bozulmadan kalacaktır.

18. Dolabınızı kuzey (doğu) yönüne açılacak şekilde güneybatı (güneydoğu açısı) konumda tutmalısınız. Bu yöne bir cam kap koyabilir ve ayrıca iyi şans için pirinç ve madeni paraları saklayabilirsiniz.

19. İş istasyonunuz hakkında konuşmak gerekirse, kuzey veya kuzeydoğuda olmalıdır. Masa duvardan 3 inç uzağa yerleştirilmelidir. Dikdörtgen olmalı ve yuvarlak olmamalıdır. Günümüzde pek çok insan kendilerini viral yapmak istiyor ve bunu sürdürmek için çeşitli yollar seçiyor. Böyle bir durumda yukarıda verilen ipucuna dikkat edilmesi Vastu açısından faydalıdır. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?