Görüş Bildir
Haberler
Zayıflamak İçin Vücuda Bunları Sokmaya Ne Gerek Var? Zayıflamaya Çalışanların Denediği 8 Tuhaf Yöntem

Zayıflamak İçin Vücuda Bunları Sokmaya Ne Gerek Var? Zayıflamaya Çalışanların Denediği 8 Tuhaf Yöntem

R.G.
14.07.2021 - 16:44

Kilo vermek gerçekten çok zor bir iş. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için beslenmeye dikkat etmek ve düzenli olarak spor yapmak gerekir. Ama çoğu insan bu süreçte pes eder. Daha kısa yolları tercih edip kilo vermeye çalışan insanların yaptıklarını görünce inanamayacaksınız!

Önden uyaralım: Bu yöntemleri asla denemeyin! Sadece uzmanların size özel hazırladığı diyet programlarını tercih edin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sirke Diyeti

1. Sirke Diyeti

Bir bardak çay, bir çiğ yumurta ve bolca sirke içerek yapılan bu diyet; sizi kusturarak iştahınızı kaybetmenizi ve kilo vermenizi sağlıyor. Ama çok fazla sirke içmek, mide zarınızın tahriş olmasına ve vücutta potasyum dengesizliğine neden olabilir.

2. Beslenme Tüpü Diyeti

2. Beslenme Tüpü Diyeti

Bu diyette besinler çözelti şeklinde, bir tüp yardımıyla burundan alınıyor. Böylelikle daha hızlı yağ yakılıyor. Bu diyetin uygulanması için uzman yardımı gerekiyor. Çok mantıklı olduğu söylenemez.

3. ABC Diyeti

3. ABC Diyeti

ABC diyeti ya da diğer adıyla 'ana eğitim kampı', az kalori almayı hedefleyen bir yaşam tarzı olarak biliniyor. Bu diyette, günde en fazla 500 kalori almaya izin var. Hatta çoğu zaman, bu sayı çok daha az oluyor ve bu oldukça sağlıksız bir yöntem. Bu yaşam tarzını benimseyenler bunu bir hastalık olarak görmez. Ancak bu beslenme bozukluğu, pek çok sağlık sorununu beraberinde getirir.

4. İdrar Enjeksiyonu

4. İdrar Enjeksiyonu

İdrarın metabolizmayı hızlandırmak gibi bir özelliği var. Vücuda idrar enjekte edilerek uygulanan bu zayıflama yöntemi pek çok insan tarafından kullanılıyor. Ancak bunu yaparak aynı zamanda kanınızı da zehirlemiş oluyorsunuz.

5. İnsülin

5. İnsülin

Düşük dozda insülin, yağ yakmayı hızlandırdığı için bu yönteme başvuran insanlar var. Şeker hastalığında kullanılan insülin, yanlış kullanıldığında karaciğere ve böbreklere büyük zararlar verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dil Yaması

6. Dil Yaması

Bu yöntemde, dile bir yama dikilir ve katı yiyecekler yemek acı çekmeye neden olur. Böylece kişi, sadece sıvı besinler tüketebilir hale gelir ve kilo verir. Tabii ki bu da asla sağlıklı bir yöntem değil.

7. Pamuk Diyeti

7. Pamuk Diyeti

Pamuk parçalarını meyve suyuna bandırarak yapılan bu diyet, insan sağlığına büyük bir zarar verir. Ölümle bile sonuçlanabilen bu yöntem, en tehlikeli diyetlerden biri.

8. Tenya Diyeti

8. Tenya Diyeti

Normalde insan vücudunda bulunmaması gereken bu parazitler, çeşitli nedenlerden dolayı kendiliğinden oluşabiliyorlar. Ancak tenyaları zayıflamak için vücuda sokmak gerçekten olacak iş değil. Zayıflamaya yardımcı olduğu düşünülen bu diyet sonucunda hastalanmanız ve hatta ölmeniz mümkün. Bu yüzden bu listedeki hiçbir yöntemi asla denemeyin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
13
7
6
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

davar gibi yemeyi kesersen zaten sağlıklı bir şekilde zayıflarsın...

Adige Shapsug

Tek etkili yöntem kararında dengeli beslenme ve spor ama bazılarına bu çok zor geliyor galiba

zittiripittiri

bunlar da hem ayranım dökülmesin hem götüm s.klmesin,oldu gırtlağınızı tutun bir zahmet o daha kolay olur.