Görüş Bildir
Haberler
Zarfın İçinden İki Yazara Suikast İhbarı Çıktı

Zarfın İçinden İki Yazara Suikast İhbarı Çıktı

adem kara
30.09.2014 - 10:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

T24 bürosu önüne bırakılan bir zarfın içinde gazeteci Aydın Engin ve yazar Murat Belge için suikast kararı alındığını iddia eden bir mesaj bulundu.

T24 sitesi merkezinin bulunduğu İstanbul Taksim’deki binanın girişine bırakılan bir zarfın içinde, Cumhuriyet gazetesi ve T24.com.tr sitesinin yazarı Aydın Engin ve Taraf gazetesi başyazarı Prof. Dr. Murat Belge için suikast hazırlığı iddiası çıktı.

Olayı T24’e değerlendiren Belge, “Atatürkçü, darbeci adamlardan; milliyetçi, faşist kesimden geldiğini zannetmiyorum. Gezi eylemlerinden beri iktidarı eleştiren yazılar yazıyorum. Sanırım korkutmak, yazarın elini tutmak, yazıyı durdurmak istiyorlar. Onun için böyle tehdit ediyorlar” dedi.

Posta yolu kullanılmadan elden atılan zarfın bırakıldığı dün (29 Eylül) saat 17.00 sularında fark edildi. Kısa yazıda, Engin ve Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Belge için 'karar alındığı' ve 'vazifelendirme yapıldığı” ileri sürüldü.

El yazısıyla kaleme alınan ve mavi mürekkeple 'Bir vatansever Sayın Bay Aydın Engin' yazılı zarfın içinde de, 'Aydın Engin ve Murat Belge için karar alınmıştır ve şahıslar vazifelendirilmiştir. Tarih bilare bildirilecektir. Ben bir vatansever olarak buna çok yalnış buluyorum. Arzederim” mesajı var. 

Bianet

Kaynak: http://www.bianet.org/bianet/ifade-oz...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0