Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Enerjik Yüzde Kaç Sakinsin?

Yüzde Kaç Enerjik Yüzde Kaç Sakinsin?

Bu testimiz ile yüzde kaç enerjik yüzde kaç sakin bir karaktere sahip olduğunu söylüyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım bugün kendini nasıl hissediyorsun?

4. Peki hayatında çok iyi bir gelişme var. Bunu kime anlatırsın?

5. Senin için en keyif aldığın öğün hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii hayatında bir sorunla karşılaştığında bunu nasıl çözüyorsun?

7. Anlık planlara dahil olabilen biri misin?

8. Hangisi senin bir anda modunu düşürebilir?

8. Hangisi senin bir anda modunu düşürebilir?

9. Peki istediğin şeyleri hayata geçirmek için nasıl bir yol izlersin?

9. Peki istediğin şeyleri hayata geçirmek için nasıl bir yol izlersin?

10. Son olarak sevdiğin biri sana karşı bir hata yaptı. Bu durum karşısında nasıl tepki verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen %80 enerjik, %20 sakin birisin...

Sen %80 enerjik, %20 sakin birisin... Sen enerjik olmayı aynı zamanda seven birisin. Senin için her problem çözülebilir, her şeyin üstesinden gelinebilir. Sadece tek istediğin yanındaki kişilerinde sana destek olması. Etrafında sürekli moralsiz birilerini görmek, ister istemez seni de aşağı çeker. Senin için insan, yanında vakit geçirdiği kişilerin ruh haline bürünür. Bu nedenle sen enerjisi düşük ve sürekli olumsuz konuşan kişilerden son derece uzaklaşıyorsun. Dertlerini görmezden gelen birisin. Bu uzun vadede sana zarar veren bir olay olsa da yine de her şeyi hafızandan silebiliyorsun. Hayatında olan her şey bir an önce olsun isterken pek sonunu da düşünen biri değilsin. Senin istediğin şeyler anında gerçekleşmeli, istemediğin şeyler ise hayatına hiç dahil olmadan senden uzaklaşmalı. Bu nedenle enerjini birazda hayatına çektiğin şeylere borçlusun. Kendinden problemleri ve problem yaratan insanları uzaklaştırarak mutluluğu yakalayan birisin. %20 sakinliğin ise daha çok aile ve özel konularda. Hayatında her şey bir şekilde düzene girebilir. Giden şeylerin yerini başka şeyler alabilir. Bir gün çok kötü olurken diğer gün çok daha başka hisler tadabilirsin. Senin için önemli olan hayatında sevdiğin ve değer verdiğin kişilerin yokluğu.. Görmezden gelemeyeceğin tek problemin sevdiklerinle yaşayacağın problemler. Bu bağlarına o kadar değer verirken daha mantıklı ve ileriyi görerek hareket etmeni sağlayan şey de yine sevdiğin kişilerden geçiyor.

Sen %60 enerjik, %40 sakin birisin...

Sen %60 enerjik %40 sakin bir karaktere sahipsin. Yerine göre enerjin yükseliyor yerine göre sakinleşebiliyorsun. Çok yönlü bir kişiliğe sahipsin. Girdiğin her ortamam dahil olabiliyorsun. Mutlu ve iyi hissetmek senin için önemliyken, bazen durup kendin dinlemeyi tercih de edersin. Yani zaman zaman yorulabilir zaman zaman da yerinde duramayıp bazı arayışlar içinde olabilirsin. Sen enerjini genellikle en kötü anlarında kullanan birisin Problemlerini unutmak için etrafındaki kişilere ve kendine saklanıyorsun. Yokmuş gibi davrandığın sorunlarınla yüzleşmek için kendine zaman tanıyorsun. Sakinliğin ise daha çok huzurlu olduğun anları kapsıyor. Düşünüp, kendini dinlediğin, belki kendin için planlar yaptığın belki de bazen hiçbir şey düşünmek istemediğin zamanlarda sakinliğe bürünüyorsun. Etrafındaki kişiler senin bu özelliğinden bazen yoruldukları oluyor. Çünkü bazı anlarda kendi içine kapanıp, kendine vakit ayırmak istiyorsun. Her şeye anında dahil olamadığın anlar olabiliyor. Sen kendi kafana ve keyfine göre yaşayan birisin. Yorulduğunu hissettiğin an durup bir şeyleri yoluna koymaya çalışırsın. Bu nedenle hayatında olan herkes de senin bu özelliğini bilip ona göre senden bir şeyler beklemeli. Enerjini yansıtmayı sevdiğin kadar sakinliğin ile de insanlara huzur verdiğin zamanların da oluyor. Senin enerjik yapın etrafındaki kişilere göre yükseliyor.

Sen %80 sakin, %20 enerjik birisin.

Sen %80 sakin, %20 enerjik bir kişiliğe sahipsin. Genellikle kendi içine daha dönük birisin. Bu nedenle yalnız kalmak istediğin anlar, sosyalleşmenden daha fazla olabiliyor. Sakinliğin ile etrafındaki herkese huzur veren birisin. Mantıklı ve hangi yolun doğru olduğunu biliyorsun. Senin için küçük zevklerin ve hazların bir önemi yok. Bu nedenle seni hata yaparken görmek oldukça zor. Kendini mutlu veya iyi hissettiğin her an kendin gibi oluyorsun. Eğer huzursuz olduğun bir ortamdaysan bu suratına yansıyabiliyor.. Enerjini gösterebilmen için etrafında seni anlayan ve bilen kişilerin olması gerekiyor. Yani herkesin yanında kendini rahat hissedebilen biri değilsin. Senin için etrafındaki kişilerin nasıl oldukları çok önemli. Onların yanında gerektiğinde susabiliyor, gerektiğinde ise kimseyi aldırmadan ağlayabiliyorsan gerçekten doğru kişilerle birliktesin demektir. Sakinliğin ile herkesin dertleşmek istediği ve fikir aldığı birine dönüşmüşsün. Problemlerini akılcılığın ile çözebilir ve hayatında olan olumsuzluklara ters gitmezsin. Senin için her şeyin bir nedeni ve çözümü vardır. Bu nedenle de hayatında olan şeyler için ne bir başkasını ne de kendini suçlarsın. Sakinliğin ağır basarken, küçük enerjik çıkışların ile girdiğin ortamları dengeleyebilen birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
27
17
11
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?