Görüş Bildir
Haberler
Kim Seni Sürekli Düşünüyor?

Kim Seni Sürekli Düşünüyor?

Senin düşündüğün kişi de seni düşünüyor mu? Yoksa hiç tahmin etmediğin birinin aklından hiç çıkmıyor musun? Bu soruların cevabı testimizde.👇

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım senin düşündüğün biri var mı?

4. Şu an konuşmadığın biri sana bir adım atsa, cevabın ne olurdu?

5. Kendini daha çok hangi ruh halinde hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence senin hayatında çoğu şey güzel mi gidiyor?

7. Hayatında olmasını istediğin kişiler için ne yapabilirsin?

7. Hayatında olmasını istediğin kişiler için ne yapabilirsin?

8. Peki birinin senin hayatında olmak istemediğini nasıl anlarsın?

9. Seninle bir anda bütün ilişkisini kesen birine nasıl cevap verirsin?

9. Seninle bir anda bütün ilişkisini kesen birine nasıl cevap verirsin?

10. Son olarak geçmişe gidebilseydin ne kadar geriye giderdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski sevgilin seni hala düşünüyor...

Eski sevgilin seni sürekli düşünüyor. Aranızda bitmeyen bir şeyler var. Bu şeyler bitmediği içinde ikinizde birbirinizi hayatınızdan çıkartamıyorsunuz. En ufak yaşadığın bir şeyde aklına yine eski sevgilin geliyor. O defter kapandı desende ikinizde henüz birbirinizden kopamamışsınız. Seni sürekli düşünen kişi eski sevgilinin bir şeylerden umudu var ama aynı zamanda senden de bir karşılık bekliyor. Yani eğer senden bir şeyler görürse adım atabilir. Aranızda geçen her şey çok özel ve anlamlı. Herkesle yaşayabileceğin şeyler değil. Birbirinizin değerini bilememiş veya bir yerden sonra bir şeylerin son bulduğunu fark etmişsiniz. Sen olduramadığın her şey için yorulmaya başlamışsın. Aslında eski sevgilinle yaşadığın anlamlıyken aynı zamanda da seni yıpratan bir ilişkiye devam etmişsin.  Belki bitmemesi için çabalamışsınız ama kendinizde başka son görememişsiniz. Yani şimdi eski sevgilin seni ne kadar düşünüyor olursa olsun senin içinde pek bir şey kıpırdamıyor gibi. Tekrar bir şeyleri oldurmak, bildiğin yollardan tekrar geçmek sana zor geliyor. Seni yoran bu ilişkiye tekrar şans vermek senin için çok zor. Ama eski sevgilinin ikinizden hala umudunu var, bizden söylemesi.

Eski flörtün seni hala düşünüyor...

Seni sürekli düşünen kişi eski flörtün... Kısa süreli bir flört döneminiz olmuş ve o kişi seni henüz unutamamış. Belki senin gibi birini bulamadığı belki de aranızda yaşanan şeyleri bulamadığı için... Bunu bilemiyoruz ama her gün seni düşündüğünü biliyoruz. Seninle paylaştığı her şeye tekrar tekrar bakıyor ve aslında ne kadar mutlu olduğunu düşünüyor. Senin için bir şeyler bitme noktasına gelmiş. ilk başta biraz kalbin kırılmış olsa da zamanla buna alışmış ve aslında doğru olanın, yollarınızın ayrılması olduğuna karar vermişsiniz. Sen eski flörtünle bir şeyleri oldurmayı çok denemişsin ama bunun olmayacağını da anlaman uzun sürmemiş. Her şeye rağmen şans verdiğin aranızdaki durumun sonunda ise en büyük üzüntüyü sen yaşamışsın. Şu an senin flörtün seni düşünüyor. Tekrar bir şeyler denemek istiyor ama bundan pek sen emin değilsin. Çünkü içinde bazı şeyler bitmiş. Eski hislerini tekrar yakalayabilirsin belki ama sonunu göremediğin bir ilişki içinde olmak istemeyebilirsin. Yani sen önce bir karar aşamasına gelmelisin. Seni sürekli düşünen eski flörtün ile tekrar bir şeylere şans vermeyi mi istiyorsun yoksa kendine yeni sayfalar açmak mı?

Seni, aklındaki kişi sürekli düşünüyor...

Seni aklındaki kişi düşünüyor. Yani sen kimi düşünüyorsan o kişi de seni düşünüyor. Aklından bir türlü çıkmayan ve belki de çıkmasını hiç istemediğin kişinin aklından da sen çıkmıyorsun. Yarım kalan şeyler belki yıllar sonra bile birbirinize karşı hissettiğiniz şeyler... Bitmeyen her şey seni o kişiye daha da yakınlaştırıyor. Bazı nedenlerden dolayı ikinizde birbirinizin hayatından çıkmışsınız. Biraz zorunluluk biraz da mantıklı düşünerek bu kararı vermişsiniz. Şimdi tekrar denemek bir şeyleri yoluna koymaya çalışmak oldukça zor. Çünkü ikinizde farklı yaşamlara sahipsiniz ve bu yaşamlara adapte olmanız da oldukça zor. Onun yanında kendin gibi hissetsen de ve her şeyi unutsan da hayatın böyle bir yer olmadığını biliyorsun. Kendini bilerek mutsuzluğa itmek istemediğin için kendine bir yol çizmişsin. Bu yolda da geçmişte kalan kişileri istemiyorsun. Sürekli o kişiyi düşünsen de kendini durdurabiliyor ve mantığını dinliyorsun. Duygularını kontrol edebilen biri olarak, aklında kişiyi sadece ara ara düşünerek yetinebiliyorsun. Seni düşünen kişi bir adım atsa bile cevabının olumsuz olacağını biz biliyoruz...

Aranızdaki bağları kopardığın biri seni sürekli düşünüyor...

Seni düşünen kişi aranızdaki bağların hepsini kopardığın bir kişi. Bu kişiyle arandaki her şeyi sen bitirmişsin. Bazı şeyler seni buna mecbur etmiş. Yaşadığın şeyler ağır gelmiş, birden fazla şans vermişsin ve en sonunda yine olmayacağını anlamışsın. Sen her zaman insanlara şans verebilen ve mutlu olduğun kişilerin hayatında olmasını isteyen birisin. Bu nedenle de birinin hayatından çıkması için gerçekten sana zarar veriyor olması gerek. O kişiyle artık bir şeyler olmamaya başladıysa, bunu görür ve kendini o ilişkinin içinden kurtarırsın. Bu ilişkinin bitişinde ise geri dönüş olmaz. Biriyle kopardığın bütün bağlar senin için bir şeyin bitişidir. Yani şimdi o kişi seni ne kadar düşünüyor olursa olsun, senin için o kişi artık hayatında yoktur. Bu aşamaya uzun süre düşündükten sonra geliyorsun. Yani bir ilişkinin bitmesini değil aslında problemlerinin çözülmesini isteyen tarafsın. Burada dikkat ettiğin şey ise karşındaki kişinin tutumu. Sen sürekli çabalarken ve bir şeyleri kurtarmaya çalışırken, o kişi sadece problemleri ortaya çıkartıyorsa senin için o an her şey bitmeye başlamıştır. Aranızdaki bağları isteyerek kopardığın o kişi seni sürekli düşünüyor ama senden ona karşı maalesef pek bir umut yok gibi.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
155
60
33
26
20
17
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Simay Karabey

Aranızdaki bağları kopardığın biri seni sürekli düşünüyor...

Free_Roam

Eski sevgilin seni düşünüyor... eski sevgili olmayı bırak ben hayatım bakir oldum birde gelip yarama tuz basıyorlar

Yonah

"Aranızdaki bağları kopardığın biri seni sürekli düşünüyor..."