Görüş Bildir
Haberler
Hayatının Hangi Dönemindesin?

Hayatının Hangi Dönemindesin?

Hayatımızda yıkıldığımız, toparlanmaya çalıştığımız ve her şeyin mükemmel olduğu evreler vardır. Sen şu an hayatının hangi evresindesin?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım şu an kendini nasıl hissediyorsun?

4. Peki bir değişikliğe ihtiyacın var mı?

5. Hayatında kötü giden şeylerle nasıl mücadele ediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin hayatında bir şeylerin düzene girmesi için nasıl birine ihtiyacın var?

7. Şimdiye kadar "Bir daha yaşamak istemem." dediğin bir şey yaşadın mı?

8. Peki sen yaşadığın her kötü tecrübeyi atlatabildiğini düşünüyor musun?

9. Bir şeylerden vazgeçmek zorunda olsan, bu durum sana ne hissettirirdi?

10. Son olarak yalnız kaldığında aklına daha çok neler geliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen hayatının en monoton dönemindesin!

Sen şu an hayatının en monoton dönemindesin. Her şeyin fazla sıradan geldiği şu sıralar kendinden, çevrenden ve hayatından sıkılmışsın. Seni bunaltan bu durum başka arayışlara itiyor. Ne yapacağını bilemediğin, bilsen bile içinde en ufak harekete geçme arzusunun olmaması seni rahatsız ediyor. Hayatında bir şeyler değişsin istiyorsun. Yeniliklere ve aslında yenilenmeye ihtiyacın var. Aslında bu monoton yaşamı seviyorsun ama küçük farklılıkların da sana iyi geleceğini düşünüyorsun. Her gününün farklı olmasındansa tek düze bir hayatı tercih edersin. Bir şeyleri değiştirmek, oldurmak veya farklılaştırmak biraz senin elinde. Yeni insanlarla tanışmak, yeni hobiler edinmek, yeni kurslar belki yeni bir film izlemek veya yeni bir kitaba başlamak... Aslında bunların hepsi senin hayatına küçük yenilikler getirecek şeyler. Hayatında monotonluktan biraz şikayetçiysen bu tür farklılıklar sana iyi gelebilir. Hayatının durağan dönemindesin ama bir süre sonra her şey farklılaşabilir ve yoğunluktan monoton günlerini özlemeye başlayabilirsin. Şu durgun dönemde kendine kattığın her şey sana iyi gelecek şeyler. Bunları fark etmeli ve aslında monoton yaşamında neleri değiştirebileceğini bulmalısın.

Sen hayatındaki her şeyin düzene girdiği dönemdesin!

Sen hayatındaki her şeyin düzene girdiği dönemdesin. Sihirli bir değnek ile hayatına dokunulmuş ve her şey düzelmiş gibi hissediyorsun. Bütün problemlerini göz ardı etmiş, hepsini geride bırakmış önüne bakıyorsun. Bu durumda aslında senin mutluluğu yakalamanı sağlıyor. Yani sen mutlu olmak istedikten sonra hayatında olup biten her şeyden zevk alabilirsin. Bir şeyleri yoluna koyabilmişsin ya da kendiliğinden her şey yoluna girmiş. En zor zamanlardan geçmiş olabilir ve hangi yöne gideceğini bilememiş olabilirsin. Bu günleri atlattıktan sonra her şeyin bir bir düzelmesi seni rahatlatmış. Şimdi fark ettiğin şey ise yaşadığın her şeyi problem haline getirmemek. Her şey zamanla çözülüyor ve hafifliyor. Bitmez dediğin şeyler bile bir gün bitiyor. Sen şu an hayatının en keyif aldığın dönemindesin. Bazı küçük problemler devam etse de onların da bir gün biteceğini biliyorsun. Seni rahatlatan şey bu düşünce... Her şey bir gün bitecek geride sadece sende bıraktığı şeyler kalacak. Anılarını hatırlayınca ya iyi şeyler hissedeceksin ya da kötü şeyler... Hislerini yönetmek biraz sana bağlı bir şey.

Sen hayatının en kötü dönemindesin!

Sen şu an hayatının en kötü dönemindesin. Nereye gideceğini bilemediğin gibi ne yapacağını da bilmiyorsun. Yoğunluk, stres, üzüntü... Hepsi tek bir yerde toplanmış. Biraz dinlenmeye ve düşünmeye ihtiyacın var. Toparlanman ve eskisi gibi olman, belki de yenilenmen için bir süre durmalı ve ne istediğine karar vermelisin. Yorulmuşsun şu an hayatından. Bir çıkar yol arıyorsun ama bulamıyorsun. Etrafından yardım bekliyorsun ama bunu net bir şekilde de ifade edemiyorsun. Bu günlerin elbette bir gün son bulacak. Sen şu an hissettiğin her şeyi bir ay sonra hissetmeyeceksin. Ama buradaki önemli olan şey bir ay sonra istediğin ve mutlu olduğun yerde olup olmayacağın... Hayatında ara ara kötü dönemlerin olabilir. Bu dönemlerde kendini bırakır ve çok fazla olumsuzluğa itersen, o zaman bu süreç daha da uzayabilir. Kendini bu durumdan kurtarmak için bir karar vermelisin. Hayatının kötü gitmesine neden olan her ne varsa, onları kendinden uzaklaştırmakla işe başlayabilirsin. Çünkü kötü hislerin hepsi daha fazla kötülüğü hayatına çeker. Sen bu dönemi bir şekilde atlatacaksın ama önemli olan sonunda huzurlu ve rahatlamış hissedip hissetmediğin olacak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
89
32
11
9
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın