Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruluk Kişilik Testine Göre Arkadaşların Sana Ne Kadar Güveniyor?

Bu 8 Soruluk Kişilik Testine Göre Arkadaşların Sana Ne Kadar Güveniyor?

8 soruda arkadaşların sana gerçekten güveniyor mu söylüyoruz...

Hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım hayatında iyi ki dediğin bir dostun var mı?

4. Senin için arkadaşlıkta önemli olan şey ne?

5. Arkadaşın sana açıklama yapmadan, yanına gitmen için mesaj atarsa ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilini arkadaşlarınla tanıştırdın ve birbirlerini pek sevmediler ne yaparsın?

6. Sevgilini arkadaşlarınla tanıştırdın ve birbirlerini pek sevmediler ne yaparsın?

7. Arkadaşın sana bir sır verdi ve kimseye söyleme dedi. Birine söyler misin?

8. Son olarak sence arkadaşın başından geçen bir olayı ilk olarak sana mı anlatıyor?

Sen gerçek bir dostsun!

Arkadaşların sana gereğinden fazla güveniyor. Her başları sıkıştığında koştuğun için ve sözlerin, davranışların ile güvenlerini daha da arttırıyorsun. Sen hayatındaki insanlara fazla düşkün birisin. Bu nedenle onların hayatından kolayca çıkmalarına müsaade etmezsin. Onlar için fazla çabalarsın ama bir yerden sonra çaban karşılık bulmuyorsa da herkesin ipini salarsın... Yani senin için önemli olan birazda ilişkilerin karşılıklı olması. Sana güveniyorlarsa sen de onlara çok fazla güvendiğin içindir. Senin için arkadaşlık kavramı oldukça önemli. En zor anında da en mutlu anında da yanında olması gerekiyor. Sözde değil, davranışları ile bir kişinin gerçekten dostun olabileceğine karar verirsin. Sana fazla güvenmelerinin sebebi öncelikle samimiyetin. Ne olursa olsun karşındaki kişiye doğruları söylemekten çekinmeyen birisin. Özellikle bu kişi sevdiğin biriyse onun için acımasızlaşabilirsin. Sırf onun iyiliği için bazı sözlerin can acıtabilir ama sonunda haklı çıktığında yine sana gelip sığınıyorlar. Sen her zaman insanların yanında olmayı bilen birisin. Yeri gelince kalp kırabilen yeri gelince de o kalbi tamir edebilen biri olarak arkadaşların sana fazla fazla güveniyor.

Arkadaşların sana pek güvenmiyor gibi...

Anladığımız kadarıyla arkadaşların sana fazla güvenmiyor. Bu güveni öncelikle sen vermiyor olabilirsin. Bunun altında yatan sebep ise senin insanlara fazla güvenmemen. Sen etrafındaki herkese durması gerektiği yeri gösteren birisin. Bu nedenle de sana fazla yaklaşmalarını ve seni anlamalarına müsaade etmiyorsun. Güven duygun çok az. Uzun süre vakit geçirdiğin birinden bile bir zaman sonra kuşku duyabilirsin. Kendini korumaya almak amaçlı yaptığın bu davranış, başka insanlarında sana güvenmemesini sağlıyor. Sen nasıl herkesten her şeyi bekliyorsan onlar da senden her şeyi bekliyorlar. Belki yaşadığın kötü tecrübelerden belki de fazla insanın etrafında bulunduğunda zarar görmenden emin değiliz ama kendini güvence altına almak isterken çok fazla yoruyorsun. Yani kendini korumaya çalışırken aslında düşündüklerin, planların seni yoruyor ve insanlardan soğutuyor. Sonu kötü olsa da güvenmeyi bilmelisin. Hayatına giren kötü veya anlamsız insanlar için bir başkasının da öyle olacağını düşünemezsin. Sen güvenmeyi denediğin sürece aslında sana da güvenmeye başlayacaklarını göreceksin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
12
11
4
4
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aleda

Sen gerçek bir dostsun! O da öyle editör emin olabilirsin.

Gizem Yenikler

Sen gerçek bir dostsun!

Pasif Kullanıcı

Sen gerçek bir dostsun.. İvitttt o benim o benim... Ama bazen insanların sizden çok emin olması da iyi değil,iyi niyetiniz suistimal edilebiliyor

Sadece Can

Başaksin demi 40 km den tanırım :)))))