Görüş Bildir
Haberler
Bu 30 Davranıştan 25 Tanesini Yapıyorsan İçsel Bir Bunalım Yaşıyorsun Demektir!

Bu 30 Davranıştan 25 Tanesini Yapıyorsan İçsel Bir Bunalım Yaşıyorsun Demektir!

İçimize attığımız, paylaşmaktan çekindiğimiz her şey zamanla bizi depresif bir ruh haline sokabilir. Sen bu davranışlarda bulunuyorsan içisel bir bunalım yaşıyorsun demektir!

Eğer hazırsan;

Haydii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen içsel bunalımda değilsin ama iyi hissetmiyorsun.

Sen içsel olarak bi bunalımda değilsin. Etrafındaki kişilerle eğlenmeyi ve gülmeyi biliyorsun. Başkalarının yanında dertlerini unutuyor ve dertlerinden kurtuluyorsun. Yalnız kaldığında ise bütün olumsuzluklar aklına geliyor ve peşini bırakmıyor. İyi giden şeyler olduğu kadar hayatında kötü giden şeyler de var. Kendini bir bunalıma sokmamak veya kötü düşüncelere fazla kapılıp da tam bir çöküş halinde olmamak için çabalıyorsun. Bu çaban birazda olsa karşılık veriyor. Biraz depresif ve her olaydan çok etkilenen biri olarak hayatında yaşadığın şeyleri kolay atlatamıyorsun. Her şey aklında ve en çok geceleri düşünüyorsun. Sana bunları düşünme, boşver demek anlamsız ve çabasız... Bu durumu aşana kadar düşünecek belki de bir şeyler bitene kadar çok fazla kafana takacaksın. Ama bir gün biteceğini veya alışacağını da göreceksin. İyi hissetmediğin her an kendine 'Ben ne yapıyorum.' diye soruyorsun. Bazen her şey anlamsız geliyor sana. Ne için ilerlediğini bilmiyor ve öylesine sürüklendiğini düşünüyorsun. Bu durumu biraz olsun hafifletmek düşünmemekten geçiyor. Her düşüncene karşı koymaya çalışmalı ve kendine hemen başka bir meşguliyet bulmalısın. Yalnız kalmamaya özen gösterdiğin zaman bu bunalıma girmeyecek ve biraz daha iyi hissedeceksin.

Sen içsel bir bunalım geçiriyorsun.

Sen içsel bir bunalımdasın. Her duygunu çok yüksek yaşıyorsun. En küçük bir darbe sana zarar veriyor ve yıkılmana neden oluyor. Toparlanman uzun süreni alıyor ve kendini giderek bir çukurda hissediyorsun. Yaşadığın şeyler sana ağır gelmiş ve artık bir şeyleri düşünmeyi bırakmak istiyorsun. Mutlu olmak kadar kolay bir şey istiyorsun hayatında... Her karşılaştığın şey, belki insanlar belki durumlar seni mutsuzlaştırıyor. Giderek içine kapandığın ve bir problemini hayatındaki biriyle paylaşmaktan uzaklaştığın bir dönemdesin. Bu dönemi tek başına atlatmaya çalışıyorsun. Kafana çok fazla şey takıyor ve bu düşüncelerden de kurtulman zamanını alıyor. Sen iyi olmaya çalışırken yaşadığın şeyler buna müsaade etmiyor. İçsel olarak yıprandığın ve her gününün böyle geçeceğini düşündüğün zamanlar bunlar... Bu ruh halinden kurtulman için ise yapacağın şey farklı insanlarla tanışmak ve rutininin dışına çıkmak. İçinden yapmak hiç gelmese de biraz çabayla bu içsel bunalımdan kurtulabilirsin. Yaşadığın her şey belki sana ders olmak için vardır. Atlatabildiğin ve iyileşebildiğin zaman geriye bakacaksın, zor olsa da yürüdüğün yol sana neler başardığını gösterecek. İçinde tutmaktansa bir şeyleri yansıtmayı seçmelisin. Etrafın seni seven kişiler ve sana yardım etmek isteyen kişilerle dolu... Kötü şeyler kadar iyi şeyler de var hayatında. Her kötü şeyin ardından iyi bir şeyin geldiğini unutmazsan hayatın için çabalayabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
20
9
5
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Duygusal Panda

İçsel bunalım yaşıyorsun.. Eveet çok doğru;(

Gizem Yenikler

Sen içsel bunalımda değilsin ama iyi hissetmiyorsun.

Özlem53

sen içsel bunalım yaşıyorsun , doğru 🥺