Görüş Bildir
Haberler
Seni Kim Üzüyor?

Seni Kim Üzüyor?

Fark etmeseler de kırıldığımız insanları zaman geçtikçe içimizde daha da büyütürüz. Bizi üzen ve kıran herkese fazla değer verdiğimiz için bu üzüntümüz de çok fazla büyür. Seni kim üzüyor? 

Eğer hazırsan;

Haydiiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Hayatındaki öncelik ne?

4. Peki çok değer verdiğin biri affedemeyeceğin bir şey yaparsa ne yaparsın?

5. Senin için hangisi daha önemli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım hangi konu da şanssız olduğunu düşünüyorsun?

6. Söyle bakalım hangi konu da şanssız olduğunu düşünüyorsun?

7. Şimdiye kadar hayatına giren kişilerden pişmanlık duyduğun oldu mu?

8. Sen özlediğin biri için ne yaparsın?

9. Son olarak üzgün olduğun zamanlarda ne seni mutlu eder?

Seni, hayatının merkezine koyduğun biri üzüyor!

Seni hayatının merkezine koyduğun biri üzüyor. Değer verdiğin, önemsediğin ve emin olduğun biri kalbini çok kırmış belki de kırmaya devam ediyor. Üzüntünü aslında kendin yaratıyorsun. Güvenmemen ve inanmaman gereken kişilere inanmak, onları hayatının önemli bir parçası haline getirmek seni bu duruma getiriyor. Seni üzen o kişi daha sonra bu durumu önemsemiyor. Sen üzüldüğünle kalıyorsun. Hayatımıza inanmak ve güvenmek istediğimiz insanları alırız. Onlarla bir şeyler paylaşır belki de kimseye anlatamadığımız şeyleri anlatırız. Aramızdaki bu duyguya büyük anlamlar yükleyebiliriz. Alıştığımız ve ayrılmak istemediğimiz kişilerin bir anda hayatımızdan çıkması veya bize hak etmediğimiz şeyler yaşatması bizi üzebilir. Sen öncelikle adımlarını dikkatli atmalı ve hayatında kimi tutman gerektiğine karar vermelisin. Görmediğin değeri birine fazla fazla gösterirsen o kişi zamanla senden uzaklaşır. İçinden geldiği gibi davrandığın ve plan yapmadan hareket etmek istediğin için duygularını da dilediğin gibi aktarıyorsun. Sen her şeyi doğru yaparken karşındaki kişinin bunu anlamaması veya hala seni üzecek şeylere devam etmesi artık o kişiden uzaklaşman gerektiği anlamına geliyor.

Seni, aranda bağ kurduğun biri üzüyor!

Seni aranda güçlü bir bağ kurduğun biri üzüyor. Sen kolay insanlara alışabilen biri değilsin. Hayatında gerçekten kaybetmekten korktuğun kişi sayısı azdır ve bir kişinin o konuma gelmesi de uzun süreni alır. Eğer gerçekten birine güvenir ve yanında olmasını istersen, geçirdiğin her vakitte o kişiye daha da yaklaşırsın. Aranızda da kimsenin fark edemediği bağlar oluşur. Sen zamanla insanlara alışan ve daha sonra da o kişilerden kopamayan birisin. Bu bir alışkanlık değil, senin için o kişiye yüklediğin anlamlar... Seni anladığı, seni dinlediği an, senin için bir şeyler yaptığı an o kişiye karşı kötü hisler beslemen mümkün değil. Yani sevgin ve hislerin her şeyin önüne geçebiliyor. Sen bu kadar derin anlamlar yüklerken o kişinin seni üzmesi pek normal değil. Görmediğin sevgiye veya gördüğünü sandığın sevgiye bağ kurmuşsun. İnsanlar geçekten değer verdikleri kişilere karşı daha hassas olurlar. Sen bu hassaslığın ne kadarını görüyorsun? Seni üzmekten korkan ve senin korktuğun gibi seni kaybetmekten korkan kişilerin yanında olmalısın. Bağ kuracağın kişiler bir şeyleri söyleyen değil, gösteren kişiler olmalı.

Seni bir türlü unutamadığın biri üzüyor!

Seni üzen kişi senin unutamadığın bir kişi. İçinde büyük ve derin bir boşluk hissi var. Nereye gitsen, kiminle olsan bu boşluk hissi bir türlü dolmuyor. Bu his de unutamadığın birinden kaynaklanıyor. Sen burada üzülürken belki haberi bile olmayan o kişi için canını yakıyorsun. Düzelmek, unutmak için çabalıyorsun ama işe yaramıyor. Ona içinde büyük bir yer ayırmışsın ve o yeri de başka şeylere dolduramıyorsun. Aklının, kalbinin bir köşesinde olan o kişi seni belki de bir zamanlar en çok mutlu eden kişiydi. Bazı yaşadığımız şeylerin geri dönüşü olmadığı gibi vaktimizi o geri dönüşler için boşa da harcamamalıyız. Sana birini unut demek bir şey ifade etmeyebilir ama başka çaren olmadığını görünce bunu yapmayı sen de isteyeceksin. Hayatına devam edebilmek ve içindeki anlamsız huzursuzluğu dindirmek için bir şeyleri bitirmen gerekiyor. Sen takılı kaldığın sürece daha fazla üzülüyorsun ama bu üzüntün için başkasından destek göremiyorsun. Sana bile bazen anlamsız gelen bu üzüntünü bir başkasına anlatamıyorsun. İçinde yaşayarak daha da büyüttüğün üzüntünü bitirebilmen için içindeki bazı hisleri bitirmen gerekiyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
34
11
11
9
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın