Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Sadık Biri misin?

Bu 8 Soruluk Evet/Hayır Testine Göre Sadık Biri misin?

Sevdiğimiz insanları üzmemek belki de karakterimiz gereği sadakat duygumuz fazla olabilir. Sen bu evet/hayır testine göre ne kadar sadıksın? 

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Flört etmeyi sever misin?

2. Peki sevgilin varken eski sevgilin görüşmek isterse, görüşür müsün?

3. Eski sevgilini stalklıyor musun?

4. Sevgilin, arkadaşlarıyla eğlenmeye çıksa ve haber vermese problem yaapr mısın?

5. Peki sence ilişkide her şey haber verilmeli mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birinin hayatında öncelik olmak ister misin?

7. Evleneceğin kişinin daha önce bir evlilik geçirmiş olması seni rahatsız eder mi?

8. Son olarak sevgilin varken öylesine biriyle flört etmek aldatmak mıdır?

Sadakat denilince de sen!

Sen etrafındaki herkese fazla sadık birisin. Önceliğin her zaman hayatına aldığın kişiler oluyor. Bu sevgili de olsa arkadaş da olsa veya aile de olsa onlara bağlı kalmayı biliyorsun. Bu senin için önemli bir olgu. Aynı şekilde karşındaki kişiden o sadakati bekliyorsun. Sevdiğinde birine karşı bir şey hissettiğinde bütün hayatın o oluyor. Onun için yaşamaya başlıyor, onunla gelecek planları kuruyor ve her zaman hayatında kalacakmış gibi davranıyorsun. Sadık biri olman güzelken bu özelliğin çoğu zaman yere çakılmana neden oluyor. Herkesin senin gibi olmadığını öncelikle kavraman gerekiyor. Senin sadık olduğun kadar karşındaki kişi olmayabilir. Senin kurduğun bağı o kişi kuramayabilir. Böyle zamanlarda, bir anda seni terk etmeleri veya hayatından çıkmaları sana büyük çöküntüler yaşatıyor. Eğer hayatındaki kişileri doğru seçtiysen böyle bir problem yaşamazsın. Her zaman göründüğü gibi olmayan insanlar nedeniyle hayatında çok kez yanılabilirsin. Sadakat duygunun yüksekliği çoğu kişinin sana güvenmesini sağlıyor, aynı zamanda kendilerine de güven getiriyor. Onlardan kopamayacağını düşünen herkes sana biraz acımasız davranıyor olabilir. Sadık biri olarak kime sadık olman gerektiğini de iyi gözlemlemen gerekiyor.

Sen sadakatsiz birisin!

Sen biraz sadakatsiz birisin. Flörtöz tavrın nedeniyle kendini kısıtlanmış veya sıkışmış hissettiğin her ortamdan uzaklaşıyorsun. Beğenilmek, sana ilgi duyulması hoşuna gidiyor. Birine ihanet etmezsin ama birine bağlı kalmak senin için çok zor. Gerçekten yoğun duygular hissettiğin kişilerle bir ilişki içerisine girersin. Duygun ve ilgin azaldığında ise seni o ilişki içinde tutmak artık imkansızlaşır. Çok çabuk insanlardan soğuman veya en küçük bir şeyden ilginin kaybolması seni hemen başka arayışlara itiyor. Kendine güvenen ve öz güveni yüksek birisin. Yalnız kalmaktan veya etrafındaki kişilerin eksikliğinden üzüntü duymazsın. Kendine yetebiliyorsun... Ama hayatının her zaman bu şekilde gitmeyeceğini de fark etmen gerekiyor. Sürekli bir heyecan aramak, en küçük bir hatada insanları hayatından çıkartmak sana ilerde zarar verebilir. Şimdi belki de hayatını istediğin gibi yaşadığını düşünsen de bir zaman sonra aslında sana değer veren kişileri üzdüğünü de düşünebilirsin. Gerçekten hoşlanmadığın veya sana zarar verdiğini hissettiğin hiçbir ilişkinin içinde olmamalısın ama aynı zamanda sana değer ve önem veren kişileri de hayatından çıkartırken tekrar tekrar düşünmelisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
18
18
9
8
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aziz TORUK

Onlardan kopamayacağını düşünen herkes sana biraz acımasız davranıyor olabilir. ŞU CÜMLE HAYATIMIN ÖZETİ...

Nurcan Güneri

Sen biraz sadakatsiz birisin. Flörtöz tavrın nedeniyle kendini kısıtlanmış veya sıkışmış hissettiğin her ortamdan uzaklaşıyorsun. Beğenilmek, sana ilgi duyul... Devamını Gör

cansu ersan

Sadakat denilince de sen!