Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruh Eşinde Olması Gereken 3 Özelliği Söylüyoruz!

Senin Ruh Eşinde Olması Gereken 3 Özelliği Söylüyoruz!

Günler, aylar belki de yıllardır arayıp durduğumuz ruh eşimizin, ne zaman karşımıza çıkacağını hepimiz merak ediyoruz. Zamanla çoğalan kriterlerimiz içinde, ruh eşimizi bulmak da gittikçe zorlaşıyor.  Senin ruh eşinde olması gereken 3 özellik ne?

Hazırsan;

Haydiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını!

3. Söyle bakalım ruh eşin olduğuna inanıyor musun?

4. Peki birinin senin ruh eşin olduğunu nasıl anlarsın?

4. Peki birinin senin ruh eşin olduğunu nasıl anlarsın?

5. Hangi cümle senin için bir ilişkinin bitmesine neden olur?

5. Hangi cümle senin için bir ilişkinin bitmesine neden olur?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii ilişkilerinde genellikle hangi tarafsın?

7. Senin için bunlardan hangisi daha önemli?

8. Sence aşkın en güzel tarafı ne?

8. Sence aşkın en güzel tarafı ne?

9. Son olarak yaşadığın sorunlarda kim ilk adımı atar?

Saygılı, gerçekçi ve güvenilir...

Sen ruh eşinde olması gereken üç özellik bu! Hayatında bazı çizgilerin ve kuralların var. Bunların da başında da saygı geliyor. Sana, çevrene ve ailene karşı olan tutumu senin için oldukça önemli. Her anında onu görmek ve bilmek istersin. Sinirlendiğinde, mutlu olduğunda belki de üzgün olduğunda... Onu her haliyle görmen senin için önemli. İnsanların, bu duygular içindeyken yaptığı davranışlar gerçek karakterini ortaya çıkartır. Sen biraz hayalperest birisin. Bu özelliğini dengeleyecek şey ise gerçekçi birinin karşına çıkması. Sen hayallerinde uçarken senin hem hayaline dahil olacak hem de bu hayalleri gerçekleştirecek birine ihtiyacın varsa o kişi ruh eşin olacak. İnsanlara çabuk güvenemeyen ve güvenmeyi tercih eden biri değilsin. Bu nedenle hayatını paylaşacağın kişiye sonsuz güvenmeli ve kafanda en ufak bir şüphe duymamalısın. Rahat ve huzurlu olmak bir ilişkinin devam edebilirliğini ortaya çıkartır. Sen bu üç özelliği bulduğun an ruh eşini de bulmuş olacaksın.

Öz güvenli, sahiplenici ve cesaretli...

Senin ruh eşin bu üç özelliğe sahip olacak. Sen karşında her zaman kendinden emin kişileri görmek istiyorsun. Girdiğiniz bir ortamdan nasıl davranmasını bilen, gerektiği zaman sözü geçen ve yine gerektiği zaman bütün dikkati üzerine toplayan biri senin ruh eşin olabilir. Öz güveni yüksek olmalı ama egosu fazla olmamalı. Yapabileceklerinin farkında olurken başka kişileri küçük görmemeli. Yanında öz güvenli birinin olması senin de öz güvenini arttıracağı için bu konuya oldukça dikkat ediyorsun. Birinin seni sahiplenmesi senin için önemli. Yanındayken güvende hissettiğin ve korkmadığın biri ile olmaya özen gösteriyorsun. Nereye ait olduğunu bilmek istediğin için sahiplenici özelliğini sana göstermesi gerekiyor. Bu sahiplenme yersiz veya kıskançlık boyutunda değil de daha çok her hata yaptığında nereye gitmen gerektiğini bilmen gibi... Hayatta korkacak çok şey varken senin bu korkunu hafifletebilecek kişi de cesaretli bir kişi olabilir. Ruh eşinin cesaretli biri olması senin de cesaretini arttıracak.

Tutkulu, esprili ve şefkatli...

Senin ruh eşinde olması gereken üç özellik bu! Tutku senin için bir ilişki de olmazsa olmaz. Birine heyecan duymak ve bu heyecanı her saniye yaşamak senin için önemli. Aynı şekilde karşındaki kişi de bu heyecanı sana karşı hissetmeli. Bir ilişkinin uzun süre devam etmesinin nedeni heyecanını korumak olduğunu düşünüyorsun. Biriyle keyifli vakit geçirmek ve eğlenebilmek de hayatında önemli bir yere sahip. Hem beraber dinlenebildiğin hem de beraber eğlenebildiğin bir ruh eşi tam sana göre olacak. Hayatında her şeyi paylaşabileceğin ve istemsizce kendini ona ait hissedeceğin biri ile tanışırsan o kişi mutlaka senin ruh eşin olmalı. Karşındaki kişinin insani değerlerine de oldukça önem veren birisin. Vefalı, anlayışlı ve şefkatli biri ile hayatını birleştirmek senin için önemli. Her koşulda birinin yanında olduğunu bilmek ve şefkati ile seni her şartta iyi hissettirebilmesine dikkat ediyorsun. Senin için ruh eşi demek iki insanın yan yanayken huzurlu ve iyi hissetmesi demektir.

Düşünceli, sadık ve kararlı...

Senin ruh eşinde olması gereken üç özellik bu! Öncelikle bir insanın bencil olmamasına dikkat edersin. Bu da hayatına düşünceli kişileri kabul ettiğin anlamına gelir. Karşındaki kişinin önceliği her zaman sen olmalısın. Seni her zaman düşünmeli ve hayatının odak noktası haline getirmeli. Kendine özel alan ayırmalı ama seni unutmamalı. Senin duygularını, hislerini düşünmeli... Bu karşılıklı yapılmalı senin için. Bir ilişkide karşı taraf her zaman öncelik olursa o ilişki senin için sağlam ilerler. Birbirine değer verdiğini hissettiren her kişi için ilişkilerin zor bir tarafı yoktur. Ruh eşinin sadık olması senin için önemli. Sen sadık biri olarak karşındaki kişiyi sürekli kontrol etmek veya seni şüpheye sokacak davranışlarda bulunması ruh eşinin olmadığı anlamına gelir. İnsan tek bir kişiye ait olmayı bilmeli... Ne istediğini bilen birinin hayatında olması senin de hayatını kolaylaştırır. Karasız ve karar verirken uzun süre vakit kaybeden kişilere pek tahammülün yok. Bu ruh eşin olsa bile... Senin ruh eşini bulmak için bu özelliğe dikkat etmen gerekiyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
44
12
10
9
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın