Görüş Bildir
Haberler
Bu Fotoğrafta Gördüğün İlk Figüre Göre İçinde Ne ile Mücadele Ediyorsun?

Bu Fotoğrafta Gördüğün İlk Figüre Göre İçinde Ne ile Mücadele Ediyorsun?

Sana bir fotoğraf göstereceğiz ve burada ilk dikkatini çeken şeyi seçeceksin. İçinde ne ile mücadele ettiğini gördüğün ilk figüre göre söyleyeceğiz. 

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu görselde dikkatini ilk ne çekiyor?

Bu görselde dikkatini ilk ne çekiyor?

Sen içten içe yalnızlık hissi ile mücadele ediyorsun...

Sen içten içe yalnızlık duygusu ile mücadele ediyorsun. Hayatında sahip olduğun bazı korkular var. Bunlardan biri de yalnızlık... Etrafında sevdiğin insanların eksikliğini görmek veya onlara istediğin zaman ulaşamama düşüncesi seni korkutuyor. Hayatındaki kişilerle çok fazla değer veriyor ve bazen onları kendinden bile daha fazla önemsiyorsun. Başkalarının isteklerine göre yaşadığın zamanlar bile oldukça fazla. Sevince, birine değer verince kendini unutabiliyorsun. Duygularını kolayca dile getirebilen biri değilsin. Karşındaki insandan bazı şeyler görmeden kendini açıkça ifade edemezsin. Utangaç bir kişiliğe sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz. Alışkanlıklarına ve rutinine bağlı kalmak senin için önemli. Bu nedenle birinden zor kopar ve zor ayrılırsın. Yalnız kalmamak için birçok şeye susarken kendini görmezden gelmen yine kendine yaptığın en büyük haksızlık. Gerçekten yanında olmayı isteyen kişiler ne yaşanırsa yaşansın yanında kalacaktır. Bunun için endişe duymak ve içinde bu duyguyla savaş vermek sana yorgunluktan başka bir şey getirmez.

Sen içten içe gelecek düşüncesi ile mücadele ediyorsun...

Sen içten içe gelecek düşüncesi ile mücadele ediyorsun. Belirsizlik, bir şeylerin ne olacağından emin olamamak seni korkutuyor. Hayatının belli bir düzen içinde ve planlı bir şekilde devam etmesini tercih ediyorsun. Gelecekte ne olacağını bilememek ve bazen de kötü giden şeylerin her zaman hayatında varlığını sürdüreceğini düşünmek seni korkutuyor. Bu düşüncelerden kaçarken aslında en çok kendinle kavga ediyorsun. Geleceğini sürekli bir şekilde düşünmek, seni şu anında mahrum bırakır. Odak noktanı tek bir şey almak veya hayatında sadece tek bir şey için çabalamak, senin zamanla o şeyden soğumana neden olur. İçinde sürekli bir şeyin seni sıkıştırması, kafanı meşgul etmesi senin iç huzursuzluğu yaşamana da neden olabilir. Geleceğini düşünmek, bir şeylerin planını yapmak önünü görmeni sağlasa da sürekli bir halde bunu yapmak sana sadece psikolojik bir hasar bırakır. Hayatında bazı amaçların var ve bunları gerçekleştirmek içinde her şeyi yapabilirsin. Bu her şeyin içinde kendini karşına almak da var. Mücadele ettiğin şey belki ilerde rahat bir yaşama sahip olmanı sağlayacak ama şu anki mutluluğunu elinden alacak

Sen insanların duygusuzluklarıyla mücadele ediyorsun...

Sen insanların duygusuzlukları ile mücadele ediyorsun. Seni anlamayan veya anlamak istemeyen kişileri fazla önemsiyor ve fazla kafana takıyorsun. Sen bambaşka duygular hissederken ve önem verirken o kişinin sana gerekli özeni göstermemesi veya duygularının karşılığını vermiyor oluşu seni üzüyor. Karşındaki kişilere duygularına önem vermemesi veya yok sayması seni diğer insanlara olan inancını kırıyor. Duygularını içinde yaşayamayan ve her seferinde daha da dışarı vuran birisin. Senin için sevdiğini söylemek veya göstermek önemli bir şey. Aynı şekilde bunun karşılığını almak da önemli. Gösterilmeyen ve hissettirilmeyen hiçbir duyguya inanmıyorsun. Duygusal tarafın olduğu kadar mantıksal yaklaştığın tarafın da var. Bu senin aslında doğru kararlar vermene yardımcı oluyor. Sen her ne kadar bir duyuya kapılıp hayatının düzeni bozsan da toparlaman da oldukça kolay oluyor. Hayatında herkese fazla önem veriyor ve onlara yetişmeye çalışırken de kendini unutuyorsun. Sen duygularını dolu dolu yaşarken insanların hiçbir şey hissetmemiş gibi yaşaması seni huzursuz ediyor.

Sen içten içe umutsuzluğun ile mücadele ediyorsun...

Sen içten içe umutsuzluğun ile mücadele ediyorsun. Sen çok çabuk umutsuzluğa kapılıp çok çabuk hayatla bağlarını kopartan birisin. Bir şeyleri başarmak veya tamamlamak için kendini çok yorgun hissediyorsun. Yapabileceklerinin farkındayken bunu yapabilecek gücü çoğu zaman kendinde görmüyorsun. Bir şeyleri hissetmek ve bazı duyguları yaşamak için fazla çabalıyorsun. Seni bir kere yanıltan birine karşı tekrar bir şeyler hissetmen çok güç. Umutsuzluğun da bundan kaynaklanıyor. İçinde mücadele ettiğin bu özelliğin ile çoğu zaman büyük bir savaş veriyorsun. İstediğin gibi olmayan her şeyden biraz daha uzaklaşıyorsun. Senin umudunu, heyecanını kırmak kolay olduğu kadar bir şeyler için tekrar heyecanlandırmak da çok zor. Sen içinde mücadele ettiğin bu davranış ile kendine olan inancını da yitiriyorsun. Kendi hayatını kendin zorlaştırıyor ve diğer insanlara hayatında daha fazla yer veriyorsun. Sen kendini bu kadar ikinci plana atarken bir başkasının önceliği olmayı beklemek senin sadece üzülmene neden olur.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
17
12
11
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın