Görüş Bildir
Haberler
Bu Davranışlarda Bulunuyorsan İçinde Bitmeyen Bir Şeyler Var Demektir!

Bu Davranışlarda Bulunuyorsan İçinde Bitmeyen Bir Şeyler Var Demektir!

Üzerinden çok fazla zaman geçse de unutamadığımız veya unutmak istemediğimiz her şey aklımızın bir köşesinde yer edinir. İçimizde ve kafamızda bitiremediğimiz bu şeyler de yıllar boyunca bizimledir. Bu davranışlarda bulunuyorsan içinde bitmeyen bir şeyler var demektir!

Eğer hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bu davranışlardan kaç tanesini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen içinde çoğu şey halledebilmişsin!

Sen çok şey atlatmış ve atlatmaya da devam ediyorsun. Başına gelen her şeye ilk başta olumsuz gözle bakarken, zaman geçtikçe hepsinin sona erdiğini de görüyorsun. Yani ilk başta her şeyi gözünde sen büyütmüş oluyorsun. İçinde bitmeyen veya küçük kırıntıları kalan her şey için büyük çabalar sarf etmişsin. Unutmak istediğin veya bir daha yaşanmasına izin vermediğin her şeye karşı savaş halindesin. Kısaca sen bir kere üzülünce bir daha buna fırsat vermiyorsun. Şimdiye kadar çok fazla kalbin kırılmış olabilir veya hak etmediğin şeyler yaşamış olabilirsin. Bütün bunlardan ders almayı bilen de birisin. Uzun süre bir şey için üzülmek yerine kendin için en iyi yolu seçersin. Kafanı hala meşgul eden şeyler var. Bunlardan kurtulmak için de biraz daha zamanın var. Çoğu şeyi bitirebilmişsin ama aklında kalan ve seni kararsız bırakan konuları düşünüyorsun şu an. Sana zarar veren ve seni mutsuz eden hiçbir şeyin içinde bulunmak istemiyorum. Bazen gözünü karartıp sana zarar versede bir şeyin peşinden gidebilirsin ama bunun sonucunda üzülmen de çok uzun sürmez. Sen kötü hissettiğin şeylerden uzak durduğun için, içini huzursuz eden veya aklını karıştıran çoğu şeyden de kurtulmuşsun.

Senin içinde bitiremediğin çok şey var.

Senin içinde bitiremediğin çok şey var. Bir konuda takılı kalınca uzun süre toparlanamıyorsun. Seni o şeyin içinden çıkartmak oldukça zor. Kendini kaptırdığın veya kendinden taviz vererek elde ettiğin her şey sonunda sana zarar veriyor. Sen doğruyu ve yanlışı pek ayırt edebilen biri değilsin. Hislerine ve o anki isteklerine göre hareket ediyorsun. Bu da çoğu zaman senin yanlış kararlar almana neden oluyor. Sen her ne kadar en başında iyi hissetsen de sonunda hiç de baştaki gibi olmuyor. Bağ kurduğun, anlam yüklediğin her şeyden çok zor kopuyorsun. Senin bazı şeyleri bitirememenin nedeni de bu. İnsanlara içinde, kalbinde büyük yerler açıyorsun. Tam merkeze koyduğun kişiler ne kadar o yeri hak ediyor? Bunun cevabını eminiz ki sen bizden çok daha iyi biliyorsun. Hissettiğin şeyler seni yanlışa sürüklese de ve sen bundan pişman olmasan da kendine gelmen uzun süreni alabiliyor. Aşamadığın, bitiremediğin şeyler hayatının akışını büyük oranda etkiliyor. Sen bazı şeyleri bitirmek istersen bitirebilirsin. Umut gördüğün her şey için hala çabalıyorsun ama bu çabanın da boş olduğunu anladığında daha da büyük üzüntüyle karşılaşacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
19
13
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın