Görüş Bildir
Haberler
Yüz Şekline Göre En Çekici Özelliğini Söylüyoruz!

Yüz Şekline Göre En Çekici Özelliğini Söylüyoruz!

Yüz şeklini seç seni en çekici kılan özelliğini söyleyelim!

Eğer hazırsan;

Haydiiii testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüz şeklini seçer misin?

Detaycılığın...

Senin en çekici özelliğin detaycılığın... Hayatındaki çoğu şeyi planlıyorsun. İnce fikirli ve düşünceli birisin. Diğer insanların fark etmediği şeyleri fark edebiliyorsun. Karşındaki insanı dinlemeye önem veren ve yumuşak bir ses tonuyla kendini ifade edebilen birisin. Bu konuşma tarzın çoğu kişinin hoşuna gidiyor. Elindeki herhangi bir işi en iyi şekilde bitirmek için çabalıyorsun. Detaylara takılman seni çoğu zaman zorluyor ve hayatında birçok engele neden oluyor. Seni çekici kılan bu özelliğin aslında çok yönlü düşünmeni sağlıyor. Farklı yönlerden hayata bakabiliyor ve insanlara yaklaşabiliyorsun. Detaycı kişiliğinin sayesinde kusursuz işler ortaya çıkartabiliyorsun. İnsan ilişkilerinde de detaycılığın ön plana çıkıyor. Bu nedenle insanları doğruya yöneltme gibi bir özelliğin var. Yanlış gördüğün şeyleri söylemekten çekinmiyorsun. Profesyonellik anlayışın ile her işe verdiğin yoğunluk başkaları tarafından dikkat çekiyor. Senin bir şey için çabalaman ve çözüm üreten biri olman hayatını kolaylaştırıyor. Seni çekici kılan bu özellik ile hem ikili ilişkilerinde hem de iş hayatında kusursuzluğu yakalıyorsun.

Cesaretin...

Senin çekici özelliğin cesaretin... Korkusuz birisin. Hayatının her alanında adım atmaktan çekinmeyen ve yeniliklere de oldukça açık birisin. Seni çekici kılan bu özelliğin ile kolay karar alabilir ve kolaylıkla da uygulayabilirsin. Fikirlerini söylemekten ve savunmaktan çekinmezsin. Cesur halin senin aynı zamanda kaybetme korkunu da en aza indiriyor. Yani senin için önemli olan kendi fikirlerin, düşüncelerin ve isteklerin. Kendi isteklerini gerçekleştirme yolunda yalnız kalmak senin için bir problem değildir. Başkalarını mutlu etmek adına doğru bildiğin şeylere yanlış demezsin. Yeterli bilgi birikimine sahip olan herkesin kendi fikrini ve düşüncesini savunması gerektiğini düşünüyorsun. Bir kimsenin fikirlerinin etkisinde kalmayacağın gibi seni kendi fikrinden döndürmek de oldukça zor. Attığın her adımı çok da düşünmeden atıyorsun. Bu durum senin hayatında şanslı biri olgunu ortaya çıkartıyor. Çekiciliğini cesaretinden alabilen biri olarak karşında kimin olduğu fark etmeksizin her zaman kendi duruşunu sergilersin. Bu dik duruşun da seni daha çekici biri yapıyor.

Öz Güvenin...

Senin en çekici özelliğin öz güvenin. Kendin olan güvenin herkes tarafından fark ediliyor. Her zaman bir şeye başlarken emin adımlarla ilerlersin. Senin için geriye bakıp pişman olmak sadece vakit kaybıdır. Bu nedenle hayatında iyi kötü yaşadığın her şeye şans olarak bakıyorsun. Seni gerçekten olumsuz etkileyecek çok az şey var hayatında. İnsana değer veren birisin. Hayatındaki herkese çok değer veriyor ve senin hayatında yer edinmeleri için çabalıyorsun. Öz güvenin senin biraz daha fark edilmeni sağlıyor. Hayal kurmayı seven ve bu hayalleri gerçekleştirmek için çabalayan birisin. Senin hayallerinin önünde durmak sana yapılacak büyük bir haksızlıktır. Bu nedenle hayatına aldığın herkes aslında duracağı yeri de bilir. Öz güveninin yüksekliği nedeniyle her zaman kararlarını kendin alman gerektiğini düşünüyorsun. Bunu yaparken de hayatına çok fazla insanları karıştırmıyorsun. Konuşma tarzın, seçtiğin kelimeler, davranışların ve mimiklerin insanların seni farklı biri olarak algılamasına neden oluyor. Yani ilk izlenimlerin hem öz güveninle hem de senin farklı tarzınla oldukça olumlu olarak insanlara geçiyor.

Zariflik...

Seni çekici yapan özelliğin zarifliğin... Hassas ve naif bir kişiliğin var. Nazik hallerin ise seni çekici kılan özelliklerinden biri. Her zaman insanları dinlemeyi ve anlamayı tercih eden birisin. Fevri hareketlerden uzak dururken aynı zamanda her konuya da ılımlı yaklaşıyorsun. Hayatında tartışmaya, kavgaya yer yok. Her şeyi konuşarak çözebileceğinin farkında olan birisin. Sana sesini yükselterek gelen biri ile nasıl konuşman gerektiğini biliyor gerekirse o kişiyle iletişimini kesiyorsun. Hayatını zorlaştıran kişilerden uzak duruyorsun. Senin ihtiyacın olan şey hayatını kolaylaştıran ve seni anlayan kişiler. Her zaman pozitif kalmak veya anlayışını korumak zor. Sen de bunun farkındasın. Böyle zamanlarda daha yalnız kalmaya çalışıyor ve insanlardan uzaklaşıyorsun. Zarif kişiliğin seni çekici kılarken aynı zamanda tatlılığını da ön plana çıkartıyor. Hayatta bazı şeyleri pozitif biri olarak kazanmışsın. Düşüncelere ve insanların hissettiklerine fazla değer veren biri olarak her zaman kırmadan ve üzmeden bir şeyleri halletmeye çalışıyorsun. Senin için birine hissettirdiğin duygular önemli. Bu nedenle herkesin aklında ve kalbinde iyi şeyler uyandırmak istiyorsun.

Yönlendiriciliğin...

Senin en çekici özelliğin yönlendiriciliğin... Hayatındaki her şeyi yönetebilecek güçte biri ama yönlendirilmekten hoşlanmayan birisin. Kendine göre fikirlerin ve doğruların var. Güvendiğin kişileri de daha iyi bir yol izlemeleri adına sürekli bir şekilde yönlendiriyorsun. Her şeyin altında mantık arayan birisin. Bu sağlamcılığın seni daha da çekici biri yapıyor. Hayatında emin adımlar atmak isteyen ve her zaman da doğru olanı bulmaya çalışan birisin. Bu nedenle birinin sözüne güvenmek, inanmak senin için biraz zor. Altı boş olan bir şeye karşı seni savunurken görmek imkansız. Meraklı bir kişiliğin var. Her şey hakkında fikir sahibi olmak ve her konuda konuşabilmek senin için önemli. İnsanlarla sohbet etmekten hoşlandığın kadar onlardan bir şeyler almayı da seviyorsun. Hayatındaki her insanın sana bir şey kattığını düşünüyorsun. Bu nedenle insan iletişimin oldukça iyi. Birini bir şeye ikna etmen gerekiyorsa bunu en iyi şekilde yaparsın. Birileriyle yarışmak, küçük atışmalar ve tartışmalar hoşuna gidiyor. Hırslı tarafını kariyerinde ortaya çıkartıyorsun. Yönlendirci kişiliğin seni çekici kılan ve bazı insanları peşinden getirebilecek güçte...

Samimiyetin...

Seni çekici kılan özelliğin samimiyetin. Çabuk insanlarla kaynaşabilen ve her ortama da ayak uydurabilen birisin. İnsanlara güven veriyorsun. Bu güvende herkesle arandaki mesafeyi en aza indirmeni sağlıyor. İnsanları tanıdıkça seven ve dış görünüşe göre hareket etmeyen birisin. Herkesle her şey hakkında konuşabilirsin. Fikrin olmasa dahi fikir yürütebilir ve konulara dahil olabilirsin. Sıcak tavırların ile hayatına istediğin herkesi kolayca çekebilirsin. Şu an hayatında olan kişiler sen istediğin için varlar. Soğuk duran veya gizemli kişiler ile anlaşman oldukça güç. Sen senin gibi açık sözlü ve içindekileri kolayca dışına vurabilen kişilerle anlaşabiliyorsun. Etrafındaki insanlardan bir şeyler saklama gibi özelliğin yok. İçinden o an ne geçiyorsa hemen söyler ve gösterirsin. Zaten senin bir şeyi içinde tutman da oldukça zor. Samimi tavırların etrafında çok kişi olmasını sağlamış ama kaç tanesine gerçekten güveniyorsun bundan pek emin değilsin. Sen samimi olduğun sürece kazanan birisin. Bir başkasının sana zarar verebileceğini düşünmüyor ve insanların anlamsız davranışlarla sadece kendilerine zarar verdiğini biliyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
31
25
13
7
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Cesaretin...

Nrgsss

Cesaretin...

Gizem Yenikler

Cesaretin...