Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Bu Davranışlarda Bulunuyorsa Seni Sevmiyor Demektir!

Sevgilin Bu Davranışlarda Bulunuyorsa Seni Sevmiyor Demektir!

İnsanların bizi sevip, sevmediğini davranışlarından, sözlerinden belki de gözlerinden anlayabiliriz. Bazen düşünmek istemesek de bizi sevmediğini, yine de en sonunda bütün gerçekler ortaya çıkar. Sevgilin bu davranışlarda bulunuyorsa seni sevmiyor demektir!

Eğer hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilin bu davranışlardan kaç tanesini yapıyor?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Endişeye hiç gerek yok! Sevgilin seni çok seviyor.

Anladığımız kadarıyla sevgilin sana oldukça aşık. Her anını her dakikasını seninle geçirmek istiyor. Bunu da sana fazla fazla hissettiriyor. Aranızda geçen her problem oldukça küçük ve halledilebilir şeyler. İkinizde bir ilişki bilincinde olduğunuz için yaşadığınız her şeyi de kendi halinizde atlatabiliyorsunuz. Birini sevmek ve aynı şekilde birinin de seni sevmesi çok başka duygular. Sen şanslısın ki sevginin karşılığını bulmuşsun. Aşktan sarhoş olduğun belki de gözünün hiçbir şeyi görmediği zamanlardan geçmişsin. Sen, her şey mükemmel gidiyor sanarken bazı problemler de yaşamışsın. Bunları aşarken ve bir şeyleri yoluna koyarken de biraz zorlanmışsın. Birbirine gösterdiğin saygı ve sevgi ilişkinizi ayakta tutan en önemli şeylerden biri. Özellikle saygı senin için olmazsa olmaz. Bir şey için inatlaşan değil, daha çok uyumlu bir karaktersin. Karşındaki kişileri özellikle sevdiğin kişileri kırmak sana göre bir şey değil. Sen bu kadar seviliyorsan biraz da senin sayende... Tavırların, davranışların, insanlara yaklaşımın ve sevgiyi gösterme şeklin, insanların sana daha farklı bir gözle bakmasını sağlıyor. Sevgilinden asla şüphe duymaman gerektiğini söyleyelim. Seni bu kadar severken aklına en küçük bir olumsuz ihtimal gelmemeli.

Üzülme ama sana bir haberimiz var. Sevgilin seni pek sevmiyor.

Üzgünüz ama sevgilin seni pek sevmiyor. Aranızda bazı biten şeyler var. Bir türlü oturtamadığınız veya zamanla azalan duygular nedeniyle bu duruma gelmişsiniz. Bazı davranışlar insanların bize her düşüncesini anlatabilir. Sen kendini iyi hissederken bir başkasının sana hissettirdikleri nedeniyle kendini kötü hissedebilirsin. Bu nedenle ilişki kuracağın kişileri iyi seçmelisin. Seni kimse değersiz ve önemsiz hissettiremeyeceği gibi kendini kötü de hissettiremez. İlişki kurduğumuz her insan bizim nasıl biri olacağımızı belirler. Sen etrafında iyi niyetli olmayan kişileri tutarsan zamanla sen de iyi niyetinden şüphe duyabilirsin. Sevdiğimiz kişilere karşı daha hassas daha ilgili oluruz. Sen bu davranışları görmüyorsan bazı sorgulaman gereken şeyler var demektir. Hayatımızda her şey yolunda gitmeyebilir. Yaşadığımız her şey aslında bize bir şey öğretmek içindir. Senin yaşadığın şeylerden nasıl bir ders çıkardığın birinin seni sevmesinden çok daha önemli. Sevgilinin sana karşı ilgisi ve sevgisi azaldıysa bu durumda kendinde bir sorun araman hiç doğru değil. Duygular bitebilir ve bu biten duyguların sorumlusu insanlar değildir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
26
24
10
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?