Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Psikoloji Testine Göre Neye Tahammülün Yok?

Bu 10 Soruluk Psikoloji Testine Göre Neye Tahammülün Yok?

Bu 10 soruluk psikoloji testine göre sen hayatında neye tahammül edemiyorsun?

Eğer hazırsan;

Haydiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım kendinde en sevmediğin özelliğin ne?

4. Pekii bir insana kaç kere şans verirsin?

4. Pekii bir insana kaç kere şans verirsin?

5. Hayatında hangi konuda başarısız olduğunu düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatında tahammül edebildiğin kaç kişi var?

7. Nedensiz yere biri hayatından çıkarsa nasıl hissedersin?

8. Peki bu kişiyi geri döndürmek için bir şeyler yapar mısın?

9. Söyle bakalım bir problemin olduğunda hemen etrafında birine anlatıyor musun?

9. Söyle bakalım bir problemin olduğunda hemen etrafında birine anlatıyor musun?

10. Son olarak seni ne sinirlendirir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bencil insanlara tahammül edemiyorsun...

Senin bencil insanlara tahammülün yok. Hayatını sadece kendin için yaşamak sana göre bir şey değilken, etrafında böyle kişileri görmek de seni rahatsız ediyor. Çünkü kendi hislerine, duygularına ve isteklerine göre yaşayan kişilerin karşındaki insanları kolayca kırabilmeleri, hayatlarından çıkartabilmeleri ve onların hislerine önem vermemeleri seni rahatsız ediyor. Etrafında sadece kendini düşünen birini barınmayacağın gibi kolay kalp kıran kişilerden de uzak duruyorsun. Senin için insani değerler oldukça önemli. İnanların hafızalarında iyi hatırlanmak istiyorsun. Bu nedenle de hayatında aldığın herkes senin için çok değerli. Başkaları için ekstra çaba harcayabiliyorsun. Onları mutlu hissettirmek seni daha da mutlu hissettiriyor. Sen hayatını başkaları için yaşayan birisin. Bu durum bazı anlarda sessiz kırgınlıklara yol açsa da kendi kendini düzeltebiliyorsun. Kolay kolay insanlara derdini paylaşabilen biri değilsin. Daha çok dinleyen tarafsın. Bu seni aslında iyi bir sırdaş yapıyor ama kendini biraz fazla gizliyorsun. Hayatında bencil insanları tutmayabilirsin ama arada senin de bencilleşmende ve kendini düşünmen de fayda var.

Sevdiğin kişilerin senden uzaklaşmasına...

Senin sevdiğin kişilerin senden uzaklaşmasına tahammülün yok. Alıştığın, değer verdiğin ve hayatında büyük yerler açtığın kişilerin senin hayatından çıkması senin için bir yıkım... Bağlarını koparman ve alışkanlıklarını bitirmen uzun süreni alabiliyor. Hal böyleyken de sevdiğin birinin senden uzaklaşmasına tahammül edemiyorsun. Onun için çabalamaktan vazgeçmediğin gibi onun için daha büyük şeyler yapmaya başlıyorsun. Seni fark etmesini ve hayatında kalması için nedenler bulmasını sağlıyorsun. Ama biri senin hayatından çıkmaya karar vermişse bu karar o an alınmamıştır. Bir süredir devam eden bu düşünce en sonunda hayata geçmiştir. Yani biri senin hayatından çıkmak istiyorsa bırak çıksın. Karşındaki kişiyi ne kadar seversen sev o kişiyi sensizliği göze alabiliyorsa sende zamanla alacaksın demektir. Eksiklik hissettiğin ve kendini suçladığın evre bittiği zaman aslında en doğrusu buymuş diye düşüneceksin. Sevdiğin kişilerin yokluğuna dayanamıyorsun ama onun seni sevmediğini görmek daha fazla canını acıtabilirdi. Bazen tahammül edemediğin şeylere yavaş yavaş alışmak, kendin için en iyisi olandır.

Seni anlamayan kişilere tahammül edemiyorsun...

Sen seni anlamayan kişilere tahammül edemiyorsun. Hayatının her alanında anlaşılmak istenen biri olmuşsun. Bazen sessizliğinden bazen ise çığlıklarından... Ama etrafında seni anlamayan kişilerle dolmuş. En basit davranışını bile görmezden gelen, önemsemeyen kişilere tahammül edemiyorsun. Senin hayatındaysa o kişi senin neye kırıldığını veya neye üzüldüğünü bilmeli... Bunu fark ettiği zaman senin hayatındaki asıl değeri ortaya çıkabilir. Sen bir şeyleri bir süre görmezden gelebilirsin ama sürekli bir halde devam eden davranışlar için artık sesin çıkabilir. İnsanların arsız davranışları ve umursamaz halleri seni çoğu zaman çıldırtabiliyor. Ses tonundan dahi ne demek istediğini anlayan insanlar hayatında olduğu kadar, seni asla anlamayan kişilerde hayatında varlar ve ne yazık ki sen seni anlamayan kişilere biraz fazla değer veriyorsun. Onları kafanda yerleştirdiğin konum ile anıyorsun. Zamanla senin düşlediğin gibi biri çıkmadığını görmek de seni büyük üzüntülere sürüklese de, her şeye çabuk alışan biri olarak bunu da zamanla unutuyorsun. Sen insanlarla kolay bağlarını kesen birisin. Birinin seni anlamamasına tahammül edemiyorsan bunu bir süre sonra belli eder ve kesin kararlar alırsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
29
19
13
10
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Bencil insanlara tahammül edemiyorsun...

Pasif Kullanıcı

Bencil insanlara tahammül edemiyorsun...

Necla Kaplan

Seni anlamayan kişilere tahammül edemiyorsun...

Tembel Herif

Ben de beni anlamayan kişilere tahammül edemiyormuşum, nekadar çok ortak yönümüz var