Görüş Bildir
Haberler
Seni Kim Anlamıyor?

Seni Kim Anlamıyor?

Uzun uzun anlatsak da bizi anlamayan insanlar veya anlamak istemeyen insanlar... Hayatımızı daha da zorlaştıran bu kişiler kim? Seni kim anlamıyor? 

Hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım sen zor biri misin?

4. Sen hangisini seçersin?

5. Pekiii kendini yalnız hissediyor musun?

5. Pekiii kendini yalnız hissediyor musun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir davranıştan hoşlanmazsan bunu karşı tarafa nasıl iletirsin?

7. Biri hayatından nedensiz yere çıkıyorsa bu durumda ne yaparsın?

8. Son olarak sen birini anladığını nasıl belli edersin?

8. Son olarak sen birini anladığını nasıl belli edersin?

Seni en yakınım dediğin biri anlamıyor...

Seni en yakınım dediğin biri anlamıyor. Kendini birilerine anlatmak için çok çabalayan birisin. Bazı problemlerini, dertlerini konuşarak çözme taraftarısın. Bunu yaparken de karşındaki kişinin seninle girdiği iletişim oldukça önemli. Seni dinleyip, yol gösterir olmasına önem veriyorsun. Senin en yakınım dediğin kişi seni bazı anlarda anlamıyor. Problemlerine ortak olamıyor. Böyle durumlarda kendini yalnız hissediyorsun. Kendini yalnız hissetmen ise biraz daha içe kapanık biri olmana neden oluyor. Sen her zaman etrafındaki kişilere destek olmak isteyen ve aslında etrafındaki kişilerle enerji bulan birisin. Birinin yanında olması ve sadece sözde değil her anlamda varlığını hissettirmesi oldukça önemli. Boş ve öylesine yanında olan insanları pek önemseyen biri değilsin. Hayatındaki herkes yeri gelince senin için çaba göstermeyi bilmeli. İlk başlarda çok iyi gittiğini düşündüğün her ilişkinde daha sonra pürüzler ortaya çıkabiliyor. Sen bu pürüzleri görmezden gelebilirsin ama sadece bir süreliğine. Değişen veya senin davranışlarından bir şey anlamayan insanlar varsa o zaman içindeki iyi duyguların yerini başka şeyler alır. Seni anlamayan insanlarla vakit geçirmek yerine gerçekten seni anlayan ve dinleyen kişilere ihtiyacın var.

Seni hayatının merkezine koyduğun biri anlamıyor...

Seni anlamayan kişi tam da hayatının merkezine koyduğun kişi... Fazla önemsediğin, fazla değer verdiğin biri seni anlamıyor. Davranışlarınla bir şeyleri belli etmeye çalışıyor, belki bazen de sözlerinde vurguluyorsun ama o kişi seni görmüyor. Kırgın olabileceğini bazı şeylere karşı üzgünlüğünü, hala içinde tuttuğunu fark etmiyor. Sen onu odak noktan yaparken o kişinin sana böyle acımasızca davranması senin canını yakıyor. Hayatında her zaman benimsediğin prensibin, insanı değerli tutmak. İyi gününde de kötü gününde de etrafının kalabalık olması seni daha iyi hissettiriyor. Bu nedenle kimin yanında olacağı konusunda çok sert kuralların yok. Sana iyi yaklaşan veya şimdiye kadar iyiliği dokunmuş herkesi hayatına alabilirsin. Senin hayatına girmek oldukça kolay. Seni bıktıran ve yıldıran şey ise insanların bencil ve düşüncesiz davranışları. Hayattaki her ilişki iki kişi ile yaşanır. Sen bu ilişkileri genellikle tek başına yaşıyorsun. Birileri için çabalıyorsun ama karşındaki kişiden bunu görmüyorsun. Canını yakan bu duruma alıştığın zaman ilk andaki kadar önemsemiyorsun. Senin asıl önemsediğin şey durumlar, davranışlar değil insanların sana hissettirdikleri...

Seni güvendiğin kişiler anlamıyor...

Seni anlamayan kişi güvendiğin bir kişi. Her şeyini emanet edebileceğin yeri gelince senin adına karar alabilen, hayatındaki önemli biri seni anlamıyor. Sen ne kadar kendini anlatabiliyorsun? Ondan da emin değiliz. Problemlerini görmezden gelen ve insanlara yansıtmayı seçmeyen birisin. Bu nedenle de karşındaki kişiler seni anlamakta zorluk yaşıyor olabilir. Bir şeyler açık açık söylemek yerine karşındaki kişinin anlamasını bekliyorsun. Herkesle aynı hisleri, duyguları ve düşünceleri taşımıyoruz. Birinin senin gibi düşünmesi imkansız. Bu nedenle her ilişkinde net ve açık olmayı bilmelisin. Seni anlamıyorlarsa biraz da senin yüzünden. Güvendiğin ve her zaman yanında olacağını bildiğin kişilere ayrı bir özen gösteriyorsun. O kişilerin senin hayatında büyük bir yeri var. Onlarda aslında sana karşı aynı düşüncedeler. Buradaki sorun çoğu zaman iletişimsizlik oluyor. Sen anlatmadıkça anlamalarını beklemen ikinizin arasındaki durum için oldukça zor oluyor. Güven bağı kurduğun herkese ekstra hassas birisin. Bu da senin aslında onlara daha fazla kırılgan olmana neden oluyor. Sevdiğin kişilere karşı daha çok hassas oluyor ve söyledikleri her cümlede, gösterdikleri her davranışta bir anlam arıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
13
11
9
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Seni en yakınım dediğin biri anlamıyor...

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Seni hayatının merkezine koyduğun biri anlamıyor...

D.

Seni en yakınım dediğin biri anlamıyor... Aslında bu herkese çıkmış olsada bi ara çok yakın bir arkadaşım vardı hep arkadaş kalacağımıza söz vermiştik ama hi... Devamını Gör