Görüş Bildir
Haberler
Nefret Ettiğin Şeylere Göre Gizli Kişilik Özelliğini Söylüyoruz!

Nefret Ettiğin Şeylere Göre Gizli Kişilik Özelliğini Söylüyoruz!

Nefret ettiğin şeyler gizlediğin bir özelliğini ortaya çıkartıyor!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birinin senden daha ön planda olmasından nefret eder misin?

2. Gizemli insanlardan...?

3. Sürekli yönlendirilmekten...?

4. Yalnız başına tatile çıkmaktan…?

5. Peki sürekli bir şeyleri eleştiren insanlardan...?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatını kolaylaştırmak için, birinin senin yerine karar almasından...?

7. Başkalarının yanında değişen insanlardan…?

8. Fazla hassas insanlardan…?

9. Peki sorumluluk almayan insanlardan nefret eder misin?

10. Son olarak çok fazla ilgi bekleyen insandan...?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acımasız tarafın...

Senin gizili kişilik özelliğin acımasızlığın. Hayatında sevdiğin ve değer verdiğin çok kişi var. Bu insanlara da fazla tolerans gösterebiliyorsun. Ama senin için fazla önemli olmayan kişilere karşı duvar gibisin. Onların canının yanması senin için bir şey ifade etmiyor. Herkesin hak ettiği şeyleri yasaması gerektiğini düşünüyorsun. Senin canını acıtan ve ağlamana neden olan kişiler için fazla acımasızlaşabiliyorsun. Düşüncelerin bazen seni bile korkutabiliyor. Bu özelliğini herkesten gizliyorsun. Çünkü bu özelliğini sadece hak eden kişiler için ortaya çıkartıyorsun. Senin bazı prensiplerin var ve bunlardan biri de bir kişiye karşı gösterdiğin değerin, ilginin, sevginin karşılığını alabilmek. Her ilişki de iki kişinin çabası ile bir şeyler oturur ve ilerler. Genellikle ilişkilerinde sen fazla çaba göstermiş ve karşındaki kişiyi el üstünde tutmuşsun. Bu durumda zamanla o kişilerin seni kolayca harcayabilmelerine neden olmuş. Senin gösterdiğin değeri bilmeyen ve yok sayan kişilere karşı acımasız tarafını ortaya çıkartıyorsun. Zamanını da çok fazla ağladığın kişi şu an pişman olup dönse içinde hiçbir duygu canlanmaz. Senin için bir şeyler bittiği zaman net bir şekilde bitmiş oluyor.

Takıntılı halin...

Senin gizli kişilik özelliğin takıntılı halin. Çok fazla etrafına belli etmesen de takıntılı bir kişiliğe sahipsin. Söylenen bir sözü, yapılan bir davranışı uzun süre düşünebilirsin. Seni geceleri uyutmayabilir... Her şeyi sormak, geleceğini çok fazla düşünmek ve 'Acaba?' demek senin takıntılı biri olmana neden olmuş. İstemsiz düşündüğün her şey aslında hayatına büyük bir engel oluşturuyor. Hayatındaki her şey üzerinde kontrol kurmaya çalışıyorsun. Eğitimler, işler, arkadaşların, ilişkiler... Bütün bunları yönlendirmek gibi bir düşüncen var. Senden habersiz hiçbir şey olmamalı ki sen de buna göre planlarını yapmalısın. Her şeye şüpheyle yaklaştığın için biraz kararsız ve zor adım atan birisin. Uzun uzun düşündüğün her şey için de biraz geç kalmış olabiliyorsun. Sen bir şeyden emin olana kadar o şeyden hevesin kaçabiliyor. Bu nedenle hayatında birçok fırsatı kaçırıyorsun. Bir şeyleri kontrol edemediğin anlarda ise öfke duyuyorsun. Hayatındaki her şeye takıntı duyabilirsin, bu takıntıların ise karşındaki kişilere değil aslında sana zarar veriyor. Gizlediğin kişilik özelliğin ile aslında kendini çok fazla üzüyorsun. Bazen düşünmemek ve her şeyi akışa bırakmak daha doğru olabilir.

Baskıcılığın...

Senin gizli kişilik özelliğin baskıcı tarafın. Bunu ilk zamanlarda insanlara belli etmesen de baskın bir kişisin. Hayatının her alanında mükemmeliyetçiliği arıyorsun. Bu nedenle de hem kariyerin hem de insan ilişkilerinin üzerinde baskı kuruyorsun. Sevdiğin kişileri etrafında tutmak için çabalayan birisin. Bu nedenle birinin senden uzaklaşmasına dayanamayabilirsin. Hayatından ancak sen istediğin süre biri çıkabilir. İnsanlara hem alışır hem de kendini alıştırırsın. Hayatlarına tam anlamıyla dahil olursun. Bu nedenle senden kopmaları biraz zorlaşabilir. Kontrol sahibi olmadığın anlarda çevrene karşı baskı kursan da bu baskın karakterin aslında liderlik vasfını taşımanı da sağlıyor. Başarı odaklı biri olmanı sağlayan bu özelliğin ile hayatını hiçbir alanında yenilgiye yer vermiyorsun. Çoğu zaman insanlardan gizlediğin ve küçük küçük dahil olarak baskı kurduğun her olayın da merkezi haline geliyorsun. İnsanlar senden fikir alma ve senin dediğin şeyi yapma gereksinimini duyuyorlar. Senin baskınlığın biraz etrafını yönlendirmeni sağlasa da aynı zamanda hayatını kusursuz ilerlemesini de sağlıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
25
12
12
9
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Acımasız tarafın...

Enes

Baskıcılığın... Senin gizli kişilik özelliğin baskıcı tarafın. Bunu ilk zamanlarda insanlara belli etmesen de baskın bir kişisin. Hayatının her alanında müke... Devamını Gör

Enes

İnsanlar senden fikir alma ve senin dediğin şeyi yapma gereksinimini duyuyorlar. Senin baskınlığın biraz etrafını yönlendirmeni sağlasa da aynı zamanda hayat... Devamını Gör

Emine Seçme

Acımasızlığım ve gayet de doğru