Görüş Bildir
Haberler
Flörtün Bu Davranışlarda Bulunuyorsa Sana Ghosting Uyguluyor Demektir!

Flörtün Bu Davranışlarda Bulunuyorsa Sana Ghosting Uyguluyor Demektir!

Hayatımıza yeni yeni giren kelimelerden biri de Ghosting... Hayatımıza giren insanların nedensiz yere çıkması ve hiçbir açıklama yapmadan ortadan kaybolması olarak açıklayabiliriz. Fark edilmeden sen de ghostlanmış olabilirsin! Flörtün bu davranışlarda bulunuyorsa seni ghostluyor demektir!

Eğer hazırsan;

Haydiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan yapılanları seç bakalım...

Bu davranışlardan yapılanları seç bakalım...

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen ghostlanmak üzeresin...

Sen henüz ghostlanmamışsın ama ghostlanmak üzeresin... Flörtünün yaptığı davranışlara göre kafasının biraz karışık olduğunu anladık. Ya eskide kalan bir şeylere ya da senden tam emin olamamakla birlikte hayatına yön vermiyor. Ne istediğini tam olarak bilmeyen flörtün ise dengesiz davranışlarda bulunabiliyor. Bir gün her şey güzel giderken bir diğer gün kafasında kurduğu şeyler yüzünden sana tuhaf davranıyor olabilir. Ne istediğine karar verdikten sonra aslında bir şeyler düzene oturacak. Karar veremezse flörtünle yollarınızı ayırmanız gerekebilir. Ya da o sana haber vermeden ortadan kaybolabilir.

Üzgünüz ama sen tam olarak ghostlanmışsın...

Üzgünüz ama sen ghostlanmışsın. Seçtiğin davranışların çoğu senin ghostlandığını gösteriyor. Seni dikkate almayan, önemsemeyen flörtün ile fazla bile vakit geçirmişsin. Belki bir şeyler hissetmeye başladın, belki de aranda büyük bir bağ oluştu bile... Bu bağ sana sadece acı verecek. 'İlk baştaki kişi ile şu anki kişi aynı mı?' diye sorguluyorsun genelde. Biz cevap verelim aynı değil. Karşındaki kişi bağlanmaktan korktuğu veya bir şeylerin ciddileşmesinden endişelendiği için seni ghostlamış. Çevresine seni çok fazla sokmaması kendi hakkında çok fazla şey anlatmaması bunun göstergesi. Bir süre sonra seni sosyal medya hesaplarından çıkartıp, mesajlarına görüldü atarsa şaşırma. Biz seni şimdiden uyaralım.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın