Görüş Bildir
Haberler
Yurt Dışı Seyahatlerinizde Mutlaka Alışveriş Yapmanız Gereken En Popüler 12 Giyim Mağazası

etiket Yurt Dışı Seyahatlerinizde Mutlaka Alışveriş Yapmanız Gereken En Popüler 12 Giyim Mağazası

Fulin
08.08.2017 - 12:43

Yurt dışına çıkınca ülkemizde olmayan mağazaları gezip alışveriş yapmak adettendir. Dünyanın birçok büyük kıyafet zincirlerinin ülkemizde ayağı bulunsa da, hiç gelmemiş ve gelmesi de zor görünen nispeten uygun fiyatlı giyim zincirlerini derledik. Modayı seviyorsanız, yurt dışına çıktığınızda bu mağazalara mutlaka bir bakmayı ihmal etmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Forever 21

1. Forever 21

Kaliforniya, Amerika merkezli bu giyim devinin özelliği tüm sıcak trendleri müşterileri ile çok çabuk ve uygun fiyatlarla buluşturması. 33 yıl önce kurulan firmanın bugün itibariyle dünyanın dört bir yanında 600'den fazla mağazası bulunuyor.

2. Uniqlo

2. Uniqlo

Japonya'nın giyim markası 1949 yılından beri uygun fiyatlı ve sade tasarımlı kıyafetler üretiyor. Uniqlo'nun ürünleri gösterişten uzak ve rahatlığı ön plana çıkarıyor. Bu marka 14 ülkede 1400'den fazla dükkanında müşterilerini kıyafetleri ile buluşturuyor.

3. Primark

3. Primark

İrlanda merkezli giyim firması Primark, en moda parçaları çok uygun fiyatlara dünyanın dört bir yanında satıyor. 315 mazağasından 1 tanesi hariç olmak üzere tümü Avrupa'da bulunan Primark, Amerika'da açtığı ilk şubesi ile orada da harekete geçmeyi planlıyor.

4. Old Navy

4. Old Navy

Kadın, erkek. çocuk ve bebekler için renkli ürünleri ile dikkat çeken Old Navy, yurt dışı alışverişlerinde iyi bir alternatif olabilir. Old Navy, 1100'den fazla dükkanı ile yurt dışı seyahatlerinizde görmeniz muhtemel olan bir marka.

5. Urban Outfitters

5. Urban Outfitters

Şehirli, genç ve dinamik insanlara hitap eden konsepti ile Urban Outfitters, ülkemizde olmayan ama dünyada her geçen gün popülaritesi yükselen bir zincir mağaza. Fiyatları görece olarak rakiplerinden biraz daha yüksek olsa da ürün çeşitliliği ve bazı markalar ile yaptığı ortak çalışmalar UO'yu özel kılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. American Eagle Outfitters

6. American Eagle Outfitters

Dünya çapında 950'den fazla mağazası olan American Eagle Outfitters, diğer birçok marka gibi Amerika merkezli. Rahat ve spor tasarımları ile kendine sadık bir müşteri grubu olan bu markayı deneyebilirsiniz.

7. Macy's

7. Macy's

'Department Store' kavramının en büyük temsilcisi Macy's de inanılmaz sayıda markanın en son ürünleri tüketiciler ile buluşuyor.

8. Marshalls

8. Marshalls

Marshalls konsept bakımından ünlü markaların ürünlerini daha elde edilebilir fiyatlarla satan bir mağazalar zinciri. Özellikle ayakkabı, giyim ve çanta konusunda dev markaların ürünlerinde çok iddialı  fiyatlar ile karşılaşabilirsiniz.

9. Nordstrom

9. Nordstrom

Nordstrom bir nebze olsun daha pahalı ve kaliteli ürünleri ile buradaki diğer mağazalardan ayrılabilir. Sadece Amerika ve Kanada'da şubeleri olan bu mağazayı özel günleriniz için alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

10. Express

10. Express

Genç çalışan kadın ve erkeklerin uğrak yeri olan Express'te uygun fiyatlara güncel moda parçaları bulmak çok kolay. Rastgelirseniz girmeyi ihmal etmeyin; çünkü çok popüler parçaları çok ucuza alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Talbots

11. Talbots

Klasik, düz ve hiçbir zaman modası geçmeyecek kaliteli parçaların buluştuğu mağaza Talbots'ta her zevke uygun bir şey bulmak mümkün. Ayrıca çok geniş bir büyük beden koleksiyonu da olan markayı dikkatle incelemek gerekiyor.

12. T.J. Maxx

12. T.J. Maxx

Dünyaca ünlü ve pahalı markaları oldukça uygun fiyatlara bulabileceğiniz bu mağaza zincirinin şubelerini Amerika'nın neredeyse her şehrinde bulmak mümkün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
233
73
35
34
34
33
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın