Görüş Bildir
Haberler
Yunanistan'daki En Güzel 10 Sahil

Yunanistan'daki En Güzel 10 Sahil

gruppal com
04.08.2016 - 17:08

Yaz döneminin popüler tatil yerleri arasında olan Yunanistan; adaları, sahilleri, eğlenceleri ve mekanlarıyla herkese rüya gibi bir tatil yaşatıyor. Masmavi ve kimi zaman turkuaz renkteki deniziyle filmlerdeki kadar güzel sahillerin en güzel ve en unutulmaz olanları hangisi biliyor musunuz? İştekeşfet bölümündeki Yunanistan’da gezilecek sahiller arasında en muhteşem olan 10’lu:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Agios Prokopios

1. Agios Prokopios

Tüm gün bembeyaz kumların üzerinde uzanmak, turkuaz denizin içinde yazın tadını çıkarmak isterseniz Nakşa Adası’ndaki Agios Prokopios sahili tam size göre! Neredeyse yılın her döneminde burada güneşlenen insanlar görebilmeniz mümkün.

2. Koukounaries

2. Koukounaries

Yerli ve yabancılar turistler tarafından büyük ilgi toplayan Skiathos Adası’ndaki Koukounaries sahili, bir tarafta çam ormanları diğer tarafta berrak suları ile size harika bir tatil yaşatabilir.

3. Paradise Beach

3. Paradise Beach

Mikonos Adası’nın en popüler sahili olarak bilinen Paradise Beach (Cennet Sahili) denizinin güzelliğiyle olduğu kadar eğlenceleri ile de oldukça ünlü. Hem eğlenmek hem de tatil yapmak için bu sahili tercih edebilirsiniz.

4. Balos

4. Balos

Yunan Adaları arasında en bilindik yerlerden olan Girit’in harika güzellikteki Balos Lagünü, adanın Kissamos bölgesine oldukça yakın. Pembe renkteki sahili ve turkuaz rengindeki suları ise rüyalardaki kadar güzel…

5. Lindos

5. Lindos

Rodos’ta gezilecek yerler arasında en güzeli olan Lindos sahili Pallas adıyla da biliniyor. Bölgede tarihi kalıntılar ve tapınaklar da bulunuyor. Burada tekne turuna çıkabilir ya da kano kiralayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Elafoni

6. Elafoni

Sıra dışı bir tatil yapmak isterseniz Elafoni Adası‘ndaki Elafoni sahilini tercih edebilirsiniz. Pembe rengindeki sahillerden turkuaz renkteki sulara atlayacağınız harika zamanlar olabilir.

7. Simos

7. Simos

Elafonisos Adası’ndaki Simos sahili, özellikle bölge halkı tarafından çok beğeniliyor. Kum tepelerinin ve turkuaz suların tadını çıkarabilirsiniz.

8. Lefkada

8. Lefkada

Porto Katsiki’de bulunan Lefkada sahili, sadece Yunanistan’ın değil Avrupa’nın en beğenilen yerleriarasında da gösteriliyor. Deniz kıyısına uzun merdivenlerden sonra ulaşabiliyorsunuz.

9. Navagio

9. Navagio

Hem tenha hem de harika bir yerde denize girmek istiyorsanız Navagio sahili tüm beklentilerinizin çok üzerinde kalabilir. İyonya Adaları’nın en büyük üçüncü adası olan Zakintos’ta bulunuyor.

10. Myrtos

10. Myrtos

Kefalonya’da bulunan Myrtos sahili, bembeyaz minik çakıl taşlarından masmavi sulara dalış yapacağınız masalsı bir yer. Bu sahil tam 12 yıldır, Yunanistan’ın en güzel sahili olarak seçiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
11
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın