Görüş Bildir
Haberler
YouTube Videolarını Instagram'a Yükleyin

YouTube Videolarını Instagram'a Yükleyin

Batuhan
03.04.2015 - 12:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski PayPal çalışanı tarafından 2005 yılında kurulan YouTube günümüzde dünyanın en büyük video paylaşım platformu haline geldi. İnternet kullanıcılarının çeşitli videolar yüklediği YouTube içeriklerini PC veya akıllı cihazlara indirmek bazen işkence haline dönüşebiliyor. Biz de bu haberimizde YouTube’da yer alan videoları PC’ye çok kolay bir şekilde indirmenin yanında Instagram ve Vine’a nasıl yükleyeceğinizi anlatacağız.

Tube2gram sitesi sayesinde YouTube’daki videoların linklerini kopyalayarak ister Instagram için videonun 15 saniyelik beğendiniz bölümünü kesebilir, ister Vine için yine beğendiniz bölümün 6 saniyelik bölümünü kırpabilir ya da videonun tamamını PC ’ye indirebilirsiniz.

YouTube’daki videonun linkini kopyalayın. Daha sonra Tube2gram.com sitesine girin ve karşınıza çıkan kutucuğa linki yapıştırın. Videoyu nereye yüklemek istiyorsanız sitenin üst bölümünde bulunan seçeneklerden birine tıklayın. Instagram veya Vine’a tıkladığını takdirde videoyu kesmek için bir araç sizleri karşılayacak. Dilediğiniz aralıkları formata uygun bir şekilde kesebilirsiniz.

YouTube videolarını PC ’ye indirmek için ise “ Custom Video ” seçeneğine tıklayın ve daha sonra “ Start Download ” seçeneği ile indirin.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/youtube-videol...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
17
13
10
6
2
1