Görüş Bildir
Haberler
Your Honor Dizisi Türkiye Uyarlaması Yapılacak! Your Honor Konusu Ne, Hangi Kanalda Olacak?

Your Honor Dizisi Türkiye Uyarlaması Yapılacak! Your Honor Konusu Ne, Hangi Kanalda Olacak?

ABD’de yayınlanan You Honor dizisi, kısa zamanda büyük izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. İsrail yapımı Kvodo adlı diziden uyarlanan Your Honor dizisinde unutulmaz dizi Breaking Bad'deki Walter White karakteriyle tanınan Bryan Bryan Cranston yer alıyor. Your Honor’un Türkiye için uyarlama haklarını alan yapım şirketinden dizi hakkında açıklama geldi. Peki, Your Honor dizisinin konusu ne? İşte sosyal medyanında gündeminde yer alan Your Honor dizisi hakkında tüm merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Your Honor Konusu

Your Honor Konusu

Your Honor, New Orleans’ta gelişen bir hukuk davasını konu ediniyor. Dizinin başrolünde yer alan “Breaking Bad”in yıldızı Bryan Cranston, oğlu suça bulaşan bir hakimi canlandırıyor. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan adam, oğlunun bir suça karışmasının ardından, onu koruyabilmek için kendisini zor bir duruma sokar.

Türkiye Uyarlaması Ne Zaman?

Türkiye Uyarlaması Ne Zaman?

Limon Yapım, dizinin yapım haklarını aldığını duyurdu. Daha önce Poyraz Karayel ve İşler Güçler gibi çok sevilen dizilere imza atan Limon Yapım’dan yapılan açıklamada, oyuncu seçimleri sonrası projenin yapımına başlanacağını duyurdu. Hakim adıyla Türkiye’ye uyarlanacak Your Honor dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı da henüz belli değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın