Görüş Bildir
Haberler
TV
Yılın Çifti Kerim ve Merve ❤️ Ufak Tefek Cinayetler'in Son Bölümünde Neler Oldu?

etiket Yılın Çifti Kerim ve Merve ❤️ Ufak Tefek Cinayetler'in Son Bölümünde Neler Oldu?

Ufak Tefek Cinayetler'in 34. bölümü yine geçmişe dair birçok sırrı, bugüne dair birçok entrikayı gün yüzüne çıkardı. Bakalım neler olmuş?

Geçen hafta 33. bölümü izlemeyenleri böyle alalım 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

En son yeni adamımız, Kraliçe Merve'nin eski kralı Kerim Adil Sağlam'ı Merve'yi sıkıştırdığında bırakmıştık. Merak ettik, nasıl bir aşktı bu?

Bildiğin doludizgin, çok güzel bir aşkmış. Merve düşünemeyeceğiniz kadar aşıkmış. İlk görüşte aşk, o kadar!

Hatta bir gün ayrılmaktan, terk edilmekten korkan da Merve'ymiş...

Pelin ve Taylan'ın, okul arkadaşları Kerim'i tüm kötülemelerine rağmen gizlice sevgili olmuş onunla. Aralarında da en başından beri bir tutku varmış.

Serhan yüzünden ayrılmalarını içinden söküp atamamış Kerim. Hala "N'oldu Serhan Aksak diye yandın, gittin. Adam ayrılmak istiyormuş senden?" diye içini de acıtıyor Merve'nin. Yanlış ata oynamış Merve...

Merve'nin Kerim'i her gördüğünde sarsılması boşa değil demek ki. Şimdi ikisinin de ruhu kararmış, aşklarını kalplerine gömdükten sonra kalp falan kalmamış.

İstediği kadar cool davranması ve "Bir bakmışsın, gelmişsin" diye Merve'ye cüretkar laflar söylemesi hava cıva. Merve'nin Serhan'dan ayrılmak üzere olduğunu öğrenince hemen peşine düşmüş.

Emre ve Kerim hala görüşüyorlarmış!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onu takip etmiş, hayran hayran izlemiş bir süre... Edip'in mezarına çiçek eken o gizemli kişi Merve'ymiş meğer. Kerim hem onu hem Oya'yı orada görünce bir oyuna girişmiş.

Çiçekleri ben ektim demişti Kerim. Çakkaaaal😎

Edip'i tanıyor gibi yapıp Oya'nın cümlelerini Oya'ya satarak arkadaşlık kurmuş ve evini satın almış.

Allah'ım gerçekten dünya Merve'nin etrafında dönüyor!

Merve'den sebep Sarmaşık'a gelen biri daha var. Pelin bilse delirir, Emre'ye Burcu'yu Merve ayarlamış! Pelin'in her gördüğünde bembeyaz kesildiği bu adam kim?

Merve, Arzu'yu korumak için parti günü Burcu'yu hem hastaneye götürmüş hem de tehdit etmişti. Arzu ve Mehmet'in ilişkisini tamamen kurtarmak için de ona, Emre'yi ayarlamayı teklif etmiş. Anlaşmada Sarmaşık'tan uzak durmak da varmış ama Burcu tabii, durmuyor yerinde.

Emre, Taylan'ın üniversiteden yakın arkadaşı. Pelin'in üniversite zamanındaki doğum gününde gördüğümüz o not da bize Emre ve Pelin'in bir ara kaçamak yaptığını, Taylan'ı aldattıklarını düşündürtüyor.

Sinsi Emreeeeee yılan Emreeeee çakal Emreeeee...

Hani şu meşhuuuuur doğum günü. Muhtemelen Kerim'in basketbolu bırakma sebebi, muhtemelen koluna bir zarar verilen ve hatta belki de başka biriyle ilk cinayetin işlendiği o gün.

Devamını sonra izleyebileceğimiz entersan bir sahne izledik. Merve ve Pelin yerdeki kanı veya başka bir şeyi temizliyor, bu sırada Emre onları görüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pelin, Emre'ye ve onu Arzu'nun dibine getiren Burcu'ya pabuç bırakır mı peki? Asla. İkisi de çullandılar üstüne. Kozları ise doktor Elif'i zehirleyen limonatayı hazırlayanın Burcu olduğunu bilmeleriydi.

Arzu Merve'yi, Pelin de Burcu'yu öldürecekti planlarına göre. Pelin zehri alıp Burcu'nun evine gittiğinde başarısız oldu, hatta zehri kaptırdı. Yani teknik olarak zehir Arzu ve Pelin'in. Ama Burcu da zehri alıp Arzu'yu öldürmek üzere partiye gidip bir limonataya katınca, olan Elif'e oldu. Yani Elif'in katili aslında Burcu...

Bu mevzu önemli. Çünkü polis Elif'in katili olarak Serhan'ı şüpheli buluyor. Hatta Serhan'a o kadar takılmış durumda ki, sürekli peşinde birileri var.

Komiser Kemal senin özel hayatın yok mu ya? Bildiğin taciz...

Serhan'a birileri oyun oynadı. "Doktor Elif'i ben öldürdüm" diye gelen satılık adam onun eski bahçıvanı çıktı. Birileri polisin bu bağlantıyı kuracağını biliyordu. Düşmanlığın büyüğü kiminle var?

Kerim'le! Merve'yi evinden sürekli gözleyen, anne oluşunu hayranlıkla izleyen, Serhan'dan onu aldığı için intikam almak isteyen Kerim'le.

Üstelik bir çiftlik yüzünden de birbirleriyle sidik yarıştırıyorlar. Oya üzerinden de Serhan'ın asıl büyük resmi görmediği bir kıskançlık yürüyor.

Kerim'in kucağına düşmüş bu fırsat da. Burcu konuyu evire çevire Emre'ye anlatıp yardım istemiş. Emre de zehir konusunda polis davayı araştırmasın diye Kerim'e koşmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serhan'ın eski bahçıvanı bulunmuş, para yedirilmiş. Al sana mis gibi "Davanın üstünü örtmeye çalıştın, parayla satın aldın adamı" imajı.

Aynı bahçıvan için neden Merve'den de şüphelenilmemiş orası meçhul tabii. Ah Kerim keşke Serhan'dan çiftlik için diye para alıp bu bahçıvanın hesaba göndertseymişsin!

Bitmedi! Finalin iki çarpıcı sahnesinden biri Mehmet ve Arzu'dan geldi. Arzu bizim günahımız diyor, Serhan'la ilgili vicdan azabı duyuyor. Kastettiği Elif mi Edip mi?

Elif'in günün sonunda o limonatayı içmesinin ilk sebebi Arzu, plana start veren oydu. Ama Mehmet'in bu kadar yükselmesi normal mi? Ya Edip'in ölmesinde parmağı varsa bu ikilinin?

Yani Kerim karşısında, Emre ve diğerleri sinsice planlarda, polisin gözü üzerinde... Serhan'ı kurtarmanın tek bir yolu var Merve için: Kerim'in yardım elini tutmak. Ne demişti Kerim? "Bir bakmışsın gelmişsin..."

Merve sen de boş yapma devam et, bildiğin deli gibi heyecanlanarak gittin Kerim'e. Kocanı kurtarmak için muhteşem bir yoldu gerçekten.

35. bölümün ilk sahnesi de hemen geldi. Bu ekibin kadınları zaten fenaydı, erkekleriyle beter olacaklar beter!

Reyting sonuçları pek iyi gelmedi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başlamasıyla TOTAL'de 4., AB'de 3. oldu.

Reyting sonuçları pek iyi gelmedi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başlamasıyla TOTAL'de 4., AB'de 3. oldu.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada ise reyting hep UTC'nin. Kerim'in Merve'ye taktığı isim ne güzel 😍

Şey değil mi bu ya... Bihter Ziyagil?

Adama kasap dediler kaçak et kesmesi iki bölümde gerçekleşti.

Kemal, inşallah Edip kafasında vazo kırıp öldürmüştür kendini de ananın elini öper, şu Derya'ya bir bakarsın.

Ay bu içerikte hiç Oya gömülmemiş, iyi oldu bu tweet😯

İçeriğin Devamı Aşağıda

Just saying...

Kral ve Kraliçe... Siz oldunuz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
363
228
30
16
13
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Merve ve Kerim tam aradığım çift,partnerlikte zirve yapılmış. Bu arada Arda ve Yavızzz :)

Aysun Bulut

Dizi merak uyandırıyor orda hem fikiriz fakkat çok uzatıyorlar sırf boşluklar dolsun diye habire bizimkiler poz atıyor ağır çekim onları izliyoruz.Hakikaten ... Devamını Gör

Fatih Öztürk

Arda ve Hırsız yaviz bir arada :)