Görüş Bildir
Haberler
TV
Katil Teorileri İçerir! Ufak Tefek Cinayetler'in Yeni Sezon İlk Bölümünde Neler Oldu?

etiket Katil Teorileri İçerir! Ufak Tefek Cinayetler'in Yeni Sezon İlk Bölümünde Neler Oldu?

Televizyonun en merak edilen dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezonu başladı. Edip'in öldüğü partiden sonra neler olmuş, birkaç ay sonra kim ne durumda izledik. Yeni karakterler geldi, artık erkeklerin dünyasında da şeytani planlar devreye girdi. Bölümü size anlatalım...

Edip'in tokat yemiş sinek gibi camdan yere düştüğü ve büyük cinayetin işlendiği sezon finalini hatırlamayanlar buraya👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olaydan birkaç ay sonra Sarmaşık'ın şer birliğiyle tekrar karşılaştık. Sanki birbirlerini öldürmeye kalkmamışlarcasına tekrar bir aradaydı can sisterlar.

Pelin ve Arzu, Merve'den hala korkuyor. Oya ile ilgili önemli bir gelişmeyi de alacakları tepkiden korkup saklamışlar. Hala Merve Aksak'ın tebaasından çıkmaktan korkuyorlar. Şaka gibi..

Ama Kraliçe Merve'ye huzur yok tabii. Sen git üç ay Londra'ya kaç, çocuğunu göstermemekle tehdit edip Serhan'ı geri al, sonra bir dön ki Teflon Oya senin öz hakiki kocandan çocuk yapmış olsun!

Yarına kalsa da yanınıza kalır mı be, Merve o çocuğu annesine karşı doldurur buna eminiz. Ve de Aslıhan Gürbüz'ün bu sezon daha da güzelleşmesinin yasaklanması gerektiğini belirtiriz. O ne kadınlık be!

Hayır bir de değse, Serhan'ın da yüzüne bakmıyor Oya. Hala boşanamamış olması büyük sorun ama evliyken çocuk yapmış olman değil. Wow.

Oğullarının adını Deniz koydular. Bu ana babadan acayip sıkıcı bir şey çıkar, ayıp olmasın diye günde bir kere dışkılar kesin.

Merve Serhan'ı kaybetmemeye ve evini geri almaya kararlı. Sarmaşık'tan başka bir ev aldı ve gözlerini eski muhteşem evine dikti. Peki ev kimde?

Merve'nin sanki gecekonduda geziyormuşçasına fıstık gibi evde mutsuz mutsuz gezmesini izledik uzun uzun. Sol böbreğini bunun için kaybedecekler var ama Merve işte, azına tahammülü yok!

Kerim Adil Sağlam! Oya'yla Edip'in mezarında karşılaşıp (!) onunla anlaşma yapan ve iyi bir fiyata evi satın alan adam. Ama neden?

Edip'in öğrencisiymiş Kerim de, Edip onun mentorüymüş. Tanışıklıkları buradan geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nedenini birazdan öğreneceksiniz. Şimdi başka şeyler öğrenme zamanı. Kerim son derece duygusuz, acımasız ve bir o kadar güçlü bir et imparatoru.

Osman Sonant, Sadık Murat Kolhan'dan sonraki ikinci hayvan gibi karizma hareketini yapmış bulunuyor.

Acayip zengin, büyük bir iş adamı ve aynı zamanda yapayalnız. Sarmaşık'a gelmesi de bu evi alması da tesadüf değil. Geçmişin peşine düşmüş.

Taylan ve Pelin'le üniversiteden tanıştıklarını ama aralarının hiç iyi olmadığını öğrendik. Bir de Emre var, Emre de okuldan arkadaşları.

Ushan Çakır bu itici züppe rolüne tüm sempatikliğine rağmen acayip oturmuş.

Emre Sarmaşık'a yeni taşındı, yeni evlenen Arzu ve Mehmet'in yan villasına. Hem de taze nişanlısı Burcu'yla! Yok artık Burcu!

Zaten Burcu'nun derdi Mehmet falan değil, zengin birini bulup Sarmaşık'a yerleşmekti. Yine bir zengin avına çıkmış ve Emre'yi kafa kola almış. Tam da Arzu'nun yan villasını satın aldırmış!

Taylan Emre'nin gelişine çok mutlu oldu ama Pelin'in şok oluşu bizi şaşırttı. Geçmişte ne olduğunu bilmiyoruz ama Emre'nin boşandığı karısının Taylan ve Pelin'le onu görüştürmemesi biraz ipucu veriyor gibi.

Pelin koşarak Merve'ye durumu haber verince o da şok oldu. Muhtemelen Taylan'ın bilmediği bir Pelin & Emre kaçamağı söz konusu. Yılan Emre arkadaşımın sevgilisi demeden bir şeyler yapmış belli. Karısı da bu yüzden görüştürmemiş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarmaşık'ta dert bitmez. Kerim ve Emre'nin gelişini daha hazmedememişken tüm ekibi emniyete topladılar. Davanın geri açılmasıyla herkes panik oldu, kaza diye yutturdukları olay bu kadar kolay kapanmayacak demek ki.

Bizce olay şöyle oldu:

Büyük kavgadan sonra Serhan, Taylan, Mehmet ve Edip odaya geldi. Oya bir yerde odadan çıktı gerçekten, katili görüp de konuşmayacak tek kişi Oya. Bu sırada kavga tekrar büyüdü. Merve Pelin'e saldırdı. Kafasında vazo gibi bir cisim parçalamak için hareket ettiğinde yanlışlıkla Edip'e isabet etti ve kafatası çatladı. Panik oldular, ne yapacaklarını bilemediler. Nabzına baktıklarında da öldüğünü düşünüp aşağı attılar. Serhan çocuğunun annesini korudu, diğerleri de başlarının belaya girmesinden korktu. Ne dersiniz?

Oya hariç herkes o günün bir kaza olduğunu anlattı. Baştan sona aynı hikayeyi birebir sıraladılar ve hepsinin sırayla odayı terk ettiğini, Edip'in odada yalnız olduğunu söylediler. Polis bunda bir ağız birliği olduğunu ve bir tek Oya'nın sözüne riayet edilmesi gerektiğini anladı.

Anlattıklarına göre odayı önce Oya terk etmiş. Taylan Pelin'i alarak odadan ayrılmış. Serhan da Arzu ve Mehmet'i odadan göndermiş, Merve'yi de alarak gitmiş. E ne oldu yani, adam etrafa saçılan gece kremine basıp kaydı da camdan aşağı mı düştü? Düşme açısı ve düşmeden kafatasının çatlaması zaten kaza olmadığını gösteriyordu bize. Oya hariç hepsi bir katili saklıyordu. Belki de birden fazla...

Katili bulmak zaman alacak ama bizim baş şüphelimizden biri savcıyı bile zora sokacak kadar güce sahip tek adam: Serhan. Ama o da bu dava sürecinde hiç yapmaması gereken bir şey yapıp evini satın alan Kerim ile takıştı.

Kerim'in kolunda bir problem var. Geçmişte yaşanan karanlık olayın bir sonucu da bu olmuş galiba. Taylan - Emre - Pelin - Merve ve Kerim beşgeninden acayip bir şeyler çıkacak.

Oya onun yardımını kabul etmeyip Kerim'le anlaştığı ve evi sattığı için kızgındı Oya'ya. Gereksiz tartışma, bakışmalar, koldan çekişler, cinsel gerilim... Klasik OyaSer yani.

Oya sen bu adama klinikteki ustaya talimat verdi diye bile trip atıyordun. Gerçekten derdin ne anlamıyoruz artık.

Ama Kerim'in derdi Oya falan değil. VARAN 1: Kerim, Taylan ve Emre basketbol takımındadır. Kerim'in kendini göstermesi gereken maçta Taylan onu geri plana atmak için her şeyi yapmıştır.

Çünkü Kerim'in zengin ailesi iflas etmiş, kurtuluşunu basketbolda yıldızlaşmak olarak görmüştür. Taylan'ı biliyorsunuz, kaypak işte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

VARAN 2: Kerim duruma çok sinirlenmiş ve Taylan'ın ağzını yüzünü kırmıştır. Pelin, Emre ve Taylan Kerim'den resmen korkuyor.

VARAN 3: Kerim'in kolunda bir sakatlık var. O gün Pelin'in doğum günü partisinde hem Kerim'e bir oyun oynanmış, hem de Emre ile Pelin arasında bir şeyler yaşanmış olabilir.

Emre'nin bakışları bakış değil. Pelin de çok çekiniyor, çok korkuyor gibi gözüküyor. Pelo'ya bak Pelo'yaaaaa!

VARAN 4: Sürpriiiiiiz Merve'yi aşkı hiç tatmayan biri olarak düşünmüştük. Kerim'le sevgililermiş, hem de bildiğin aşıkmış!

VARAN 5: Kerim'in ailesi iflas ettiğinde "Ben hayallerle yürüyecek biri değilim, risk alacak biri hiç değilim" demiş ve ondan gözü yaşlı bir şekilde ayrılmış. Aşkını kalbine gömmüş.

Ah çok mu iyi oldu Serhan'la yaptığın mantık evliliği. Bak adam El Turco oldu...

VARAN 6: Kerim sevdiği kızı, hayatının aşkını elinden alanın Serhan Aksak olduğunu görmüş. Düşünün nasıl kin, hırs söz konusu. Et imparatoru El Turco'nun bugünkü halinin temeli atılmış belli.

Tabii Serhan'ın Kerim'den falan haberi yok. Bütün suç Merve'de. Şaşırmıyoruz, kişiliği tam da böyle ama Kerim'e attığı kazık bin yıl unutulmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

VARAN 7: Ve işte beklenen an! El Turco Merve için geri döner. İçimizi kıpır kıpır yapan o sözleri söyler: "Beni özledin mi Merve?"

Dizi biter bitmez yeni bölümden ilk sahne geldi. Bu sezon Merve gibi bir kraliçenin yanına Kerim gibi bir et kralı yakışacak gibi, ne dersiniz?

Haaa şimdi diyeceksiniz ki Kerim'i çözdük de katil kim? Edip'i kim öldürdü? O henüz meçhul ama polis Elif'in katilinin de peşinde. Zehri Burcu'nun getirdiğini biliyorsunuz ama suç şimdilik Serhan'a patlamış gibi görünüyor.

Bir adam gelip suçu kabul ettiğini, Elif ile derdi olduğunu söyledi. Polisimiz çıldırdı ve peşini bırakmadı. Adamın Serhan'ın eski bahçıvanı olduğu ortaya çıktı. Ah Merve ah! Kesin olayla bağı ortaya çıkmasın, konu kapansın diye bu yolu izledi. Olan kocasına oldu! Ya da Pelin bir akıllılık edip özellikle Merve'yle bağlantısı olan birine para verip suçu üstlenmesini istemiş olabilir mi?

Şimdiye kadar Edip ve Elif öldü. Ama o da ne! 2019'da Oya'yı bir cinayeti itiraf edip tutuklanırken görüyoruz. Demedi demeyin, Oya bir sene içinde Merve'yi gerçekten öldürecek ve hapse girecek. "Ufak Tefek Cinayetler ve Daha Büyükleri" derken haklılarmış.

Sezonun ilk bölümü tüm gruplarda birinci oldu.

Sezonun ilk bölümü tüm gruplarda birinci oldu.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyanın en sevdiği dizilerden biri başladı, yorumlar bitmek bilmedi tabii.

Mantıklı...

Daha da önemlisi, neden Merve'nin partisine gidiyor?

Hiç!

Trump gelse "Ay çekil şuradan" diye iteler be!

İçeriğin Devamı Aşağıda

He ya!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
300
171
65
14
8
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deadpoet

hala şu mervenin gençliğini oynayan kıza baktıkça şaşırıyorum o kadar benziyorlar ki .cuk oturmuş

verita

Kerim Adil Sağlam umarım hala Merveye aşık değildir de intikam almak istiyordur.

Oyyles tr

katılıyorum dizinin adı ufak tefek cinayetler değilde ufak tefek ihanetler olsa daha iyi olurdu -_-bıktık aşk aşk