Görüş Bildir
Haberler
Yıldızları Günden Güne Parlıyor! Türkiye'de En Çok Takipçiye Sahip İnfluencerlar

Yıldızları Günden Güne Parlıyor! Türkiye'de En Çok Takipçiye Sahip İnfluencerlar

En az bir kez influencerların hikayelerini kaydırmışsınızdır. Linki kaydırmakla yetinmeyip bazen de ürünlere onların deyimiyle 'influence olduğumuz' yani satın aldığımız anlar olmuştur. Günlerce en iyisini aradığımız parçaları bize kolaylıkla sunan onlar, günümüzün yani dijital çağın en sevilenleri oldu. Günden güne tanınırlığı da artmakta olan influencerların en çok takip edilenlerini sizler için derledik, gelin birlikte kim olduklarını görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Polina Chursanova Arseven

20. Polina Chursanova Arseven

Rus asıllı olan Polina, Youtube için çektiği vlog videolarıyla tanınmıştır. İnstagram'da da yaklaşık 700.000 takipçisi olan Polina, Youtube'un yanı sıra İnstagram paylaşımlarıyla da sevilen influencerlardandır.

19. Melis Ayça Değirmencioğlu

19. Melis Ayça Değirmencioğlu

Yaptığı paylaşımlarla öncelikle Twitter'da popüler hale gelen Melis Ayça, daha sonrasında İnstagram postlarıyla takipçi kitlesine ulaştı. Tarzı ve moda anlayışıyla uzun yıllardır birçok kişinin beğenisini toplayan Melis Ayça, kısa süre sonra 'Madbangz' adlı e-ticaret sitesi oluşturarak tasarımlarını takipçileriyle paylaştı.

18. Cansu Akın

18. Cansu Akın

2015 yılında Youtube için videolar çekmeye başlayan ve içerikleriyle de sevilen Cansu Akın aslında Jeoloji Mühendisliği mezunudur. Uzun süredir güzellik, moda, vlog gibi çekimler yapan Akın şu anda kariyerine influencer olarak devam ediyor.

17. Zeynep Özbayrak

17. Zeynep Özbayrak

Namıdiğer 'Zeze' kızı Ece ile yaptığı paylaşımlarıyla ününü kazanarak sosyal medyada sevilen isimlerden olmuştur. Uzun bir süre anne-çocuk içerikleri üreten Zeze, artık güzellik, moda ve yeme-içme ile ilgili de içeriklerini 750.000'e yakın takipçisiyle paylaşıyor.

16. Damla Altun

16. Damla Altun

Uzun yıllar Youtube'a makyaj, vlog gibi konularda video çeken Damla Altun en çok vlog videolarıyla akıllara kazınmıştır. İnstagram'da da 800.000'e yakın takipçisi olan Altun, sevgilisi Uğur Şengül ile ürettiği içerikleriyle de beğeni toplamaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Öykü Berkan

15. Öykü Berkan

800.000'e yakın takipçi sayısıyla en genç Türk influencerlar arasında yer alan 2001 doğumlu Öykü Berkan, güzelliğiyle ününü kazanmıştır. Youtube'da vlog, mukbang, makyaj gibi içerikleri de olan Öykü Berkan daha çok İnstagram'da paylaşım yapıyor.

14. Selin Yağcıoğlu

14. Selin Yağcıoğlu

1 milyona yakın İnstagram takipçisine sahip Selin Yağcıoğlu'nu ilk olarak 2 yıl boyunca yaptığı spor sunuculuğuyla tanıdık. Makyaj, moda, güzellik, anne-çocuk gibi konularda içerik üreten Selin Yağcıoğlu'nun adını magazin sayfalarında da sıkça görüyoruz.

13. Merve Özkaynak

13. Merve Özkaynak

Youtube makyaj videoları denilince akla gelen ilk isimlerden biri de Merve Özkaynak olur. Uzun yıllar makyaj, güzellik, moda alanlarında video çeken Özkaynak, ürün deneme videolarıyla da oldukça ünlenmiştir. Şimdi ise o da içeriklerini hem Youtube hem de İnstagram'da takipçileriyle paylaşıyor.

12. Ezgi Fındık

12. Ezgi Fındık

Birçok influencerımız gibi Ezgi Fındık'ta Youtube'a ürettiği makyaj videolarıyla ün kazanmıştır. Uzun yıllar dünyaca ünlü M.A.C makyaj stüdyosunda çalıştığı için de makyaj konusunda oldukça bilgili olan Ezgi Fındık artık içeriklerini İnstagram'daki 1 milyona yakın takipçisi için üretiyor.

11. Zeynep Zor

11. Zeynep Zor

Asıl mesleği mimarlık olan Zeynep Zor, günlük hayatından yaptığı paylaşımlarıyla İnstagram'da ilgi çekmiştir. Seyahatlerini ve eşiyle çektiği videolarını da 1 milyona yakın takipçisiyle paylaşan Zeynep Zor bunlarla birlikte anne-çocuk içerikleriyle de beğeni topluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Özlem Ada Şahin

10. Özlem Ada Şahin

Küçük yaşlarda bale eğitimi alan Şahin'i aslında ilk olarak podyumlarda gördük. 2011 yılında ekranların popüler dizisi olan Muhteşem Yüzyıl'da da rol almasıyla ün kazanan Şahin, geçtiğimiz yıllarda ünlü şarkıcı Berkay ile evlendi. Şimdi ise çocuklarıyla ilgili içerikler ve öneriler paylaşarak İnstagram'da 1 milyon takipçiye sahip.

9. Elvin Levinler

9. Elvin Levinler

Alemin Kıralı dizisiyle çok genç yaşta ün yakalayan oyuncu Elvin Levinler, 2016 yılında ekranlara veda ederek sosyal medyaya yönelir. İnstagram'da yaşam, seyahat gibi içerikler üreten Elvin Levinler de 1 milyon takipçi sayısıyla en çok takipçili Türk influencerlar arasında.

8. Berfu Yenenler

8. Berfu Yenenler

İlk olarak adını 2015 yılında katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile duyuran Berfu Yenenler, geçtiğimiz yıllarda Eser Yenenler ile evlenmiş ve gerek eşiyle gerekse de çocuklarıyla yaptığı eğlenceli içeriklerle İnstagram'da 2 milyona yakın takipçi kitlesine ulaşmıştır.

7. Şeyda Erdoğan

7. Şeyda Erdoğan

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Şeyda Erdoğan, resim yeteneğini makyajı ile birleştirerek Youtube'a oldukça ilgi çekici içerikler yüklemekte ve bununla birlikte yaklaşık 2 milyon takipçili İnstagram hesabına  da aktif bir şekilde kısa süreli makyaj videoları yüklemektedir.

6. Ceyda Kasabalı Albayram

6. Ceyda Kasabalı Albayram

İsmini oyunculuk sektöründe duyduğumuz Ceyda Kasabalı, kendisi gibi oyuncu Fırat Albayram ile evlidir. Eşi ile birlikte vlog, challenge gibi Youtube içerikleri üreten Kasabalı aynı zamanda İnstagram'da da 2 milyonu aşkın bir kitleye hitap ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Duygu Özaslan

5. Duygu Özaslan

2013 yılından itibaren Youtube'a güzellik içerikleri üreten Duygu Özaslan, başlarda hobi olarak videolar çekse de sonrasında geniş bir kitleye sahip oldu. İnstagram'da da içerik üretmeye başlayan Duygu Özaslan şu anda 2 milyonu aşkın takipçiye sahip.

4. Larissa Gacemer

4. Larissa Gacemer

Breziyalı manken Larissa Gacemer, eski basketbolcu Burak Gacemer ile evlidir. Eşi ile çektikleri komedi videolarıyla şöhret kazanan Larissa, aynı zamanda 2013 Survivor yarışmacılarındandır.

3. Cemal Can Canseven

3. Cemal Can Canseven

Survivor 2020'nin şampiyonu olan Cemal Can, yarışmadan ziyade İnstagram içerikleriyle popüler hale gelmiştir. Dünyaca ünlü marka Valentino ile anlaşma imzalaması da ününe ün kattı ve şu anda 3 milyondan fazla takipçisi var.

2. Gamze Erçel

2. Gamze Erçel

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası olan Gamze Erçel, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Moda Tasarım bölümü mezunudur. Kısa bir süre oyunculuk serüveni de olan Erçel, şu anda İnstagram'da 4 milyonu aşkın takipçiye sahip.

1. Danla Bilic

1. Danla Bilic

İnstagram'da 6 milyonu aşkın takipçi sayısına ulaşan Danla Bilic, keyifli makyaj videolarıyla Youtube'a içerik üreterek ismini duyurmuştu. İnstagram'da daha popüler ve aktif hale gelen Bilic, en çok takipçi sayısına sahip Türk influencerdır.

İnfluencerlarla ilgili daha çok bilgi için diğer içeriklerimize de göz atabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın