Görüş Bildir
Haberler
Yıldırım'dan YSK'ya Tepki: 'Fevkalade Talihsiz Bir Karardır'

etiket Yıldırım'dan YSK'ya Tepki: 'Fevkalade Talihsiz Bir Karardır'

Yüksek Seçim Kurulu'nun, 31 Mart'ın ardından soruşturma geçiren İlçe Seçim Kurulu başkanlarının ve seçim müdürlerinin 23 Haziran'da da görev almasına ilişkin kararına AKP adayı Binali Yıldırım'dan tepki geldi. Yıldırım, karar için 'Bu kadar fevkalade talihsiz bir karardır' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Ümit ederim YSK bu işten vazgeçer'

'Ümit ederim YSK bu işten vazgeçer'

AA'nın aktardığı bilgiye göre, AKP İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Binali Yıldırım, YSK'nın 23 Haziran'da '31 Mart sonrasında soruşturma geçiren İlçe Seçim Kurulu başkanları ve müdürlerinin tekrar görev almasına ilişkin' kararına tepki gösterdi. Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

Bu karar fevkalade talihsiz bir karardır. Çünkü seçimin yenilenmesine YSK karar verirken, birçok sebep saydı. Bunlardan bir tanesi de bu seçimdeki yolsuzluğa, usulsüzlüğe, yanlışlara sebep olan her kimse bunların hakkında suç duyurusunda bulunulmasını karara bağlamıştı. Hal böyle iken bir yandan sorumlu tuttuğu, bir yandan suçladığı insanları, yapılacak bir seçimde, 'tekrar görev yapabilirler' diye karar vermesi, yapılacak seçimlere şimdiden soru işaretleri oluşturmuştur. AK Parti olarak partimiz, bu karara karşı itirazını yapmıştır. Ümit ederim YSK, aklıselimle değerlendirir ve oy verecek milyonlarca vatandaşın kafasında karışıklığa sebebiyet verecek bu işten vazgeçer.

İYİ Parti standını ziyaret eden Yıldırım, başarılar diledi

İYİ Parti standını ziyaret eden Yıldırım, başarılar diledi

Küçükçekmece Hürriyet Mahallesi'nde esnafa ziyaretlerde bulunan Binali Yıldırım, burada bulunan İYİ Parti standını da ziyaret etti ve başarılar diledi. 

İYİ Partililerin 'Her şey çok güzel olacak' sloganlarına AKP'liler, 'Her şey daha güzel olacak' şeklinde yanıt verdi.

YSK'nın İlçe Seçim Kurulu başkanlarına ilişkin kararı tartışmalara yol açmıştı. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
64
46
22
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuna Karahan

Türkiyede seçimler, erdoğan kazanana kadar yapılır. Çünkü erdoğan demokrasisi bunu gerektirir.

Pinco

Ortada suç yok çünkü; kimi niye cezalandırsınlar? Kararın siyasi baskıyla alındığını bilmiyormuş gibi yapıyorlar bir de:) Yemin ederim ilkokul 2.sınıf düzey... Devamını Gör

Emre Ç

Ve işte senaryoda hazır. Tekrar kaybettiklerinde bu adamları suçlayacaklar.Sonra hop bi seçim daha .Taki kazanana kadar. Bi de ciddi ciddi ülkede demokrasi o... Devamını Gör