Görüş Bildir
Haberler
Yılbaşı Akşamında Netflix'ten Keyifle Bir Çırpıda İzleyebileceğiniz Yeni Yıl Temalı Film ve Diziler

Yılbaşı Akşamında Netflix'ten Keyifle Bir Çırpıda İzleyebileceğiniz Yeni Yıl Temalı Film ve Diziler

Rana Önder
30.12.2022 - 13:17

Yılbaşı akşamlarını kimileri ailecek evinde kimileriyse dışarıda kutlamayı tercih ediyor. Bu yılbaşında da Netfilx'te ailecek izleyebileceğiniz Yılbaşı filmlerini sizler için listeledik.

Ek olarak yılbaşı dizisine de yer verilen bu listede aynı zamanda Grinç, Love Hard, Holidate gibi Noel temalı filmlere de yer verildi. İyi seyirler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Noel Mirası (2017)

25. Noel Mirası (2017)

IMDb: 5.7 

Özet: Hırslı varis Ellen Langford, babasının hediye işini devralmadan önce, babasının hiç bilmediği memleketi Snow Falls'taki eski ortağına özel bir Noel kartı teslim etmesi gerekir. Bir kar fırtınası onu kasabadaki handa mahsur bıraktığında geçimi için çalışmak zorunda kalır ve bu süreçte burada aşkı bulur. Ellen, çıktığı bu yolda hem sıkı çalışmayı hem de yardım etmenin ne demek olduğunu öğrenir. 

Yönetmen: Ernie Barbarash

Oyuncular: Eliza Taylor, Jake Lacy, Andie MacDowell

24. The Holiday Calendar (2018)

24. The Holiday Calendar (2018)

IMDb: 5.7 

Özet: Mücadele eden ama yetenekli bir fotoğrafçı, içeriği geleceği tahmin ediyor gibi görünen antika bir Noel takvimi miras alır. Büyükannesinden miras kalan büyülü takvimi alan acemi fotoğrafçı, bu takvimde hayatının aşkıyla tanışacağını görür. Ancak Abby takvimi doğru yorumlayamaz ve başta hayatının aşkı diye yanlış birinin peşinden gider. 

Yönetmen: Bradley Walsh

Oyuncular: Kat Graham, Quincy Brown, Ron Cephas Jones

23. Noel Prensi (2017)

23. Noel Prensi (2017)

IMDb: 5.8 

Özet: Bir muhabir, çapkın bir prens hakkında içeriden bilgi almak için öğretmen kılığına girdiğinde, kendini bir tür kraliyet entrikasının içinde bulur ve sonunda aşkı bulur. Amber, gelecek vadeden bir gazetecidir ve kral olmaya hazırlanan bir prens hakkında haber yapmak için prensin yanına gizli bir kimlik oluşturularak gönderilir. Amber prensin yanına gittiği zaman içeride dönen entrikalar hakkında bilgi edinir ancak bu süreçte başına beklenmedik bir olay gelir ve Amber aşık olur. 

Yönetmen: Alex Zamm

Oyuncular: Rose McIver, Ben Lamb, Daniel Fathers

22. Kaliforniya'da Noel (2020)

22. Kaliforniya'da Noel (2020)

IMDb: 5.8 

Özet: Kaygısız yaşam tarzı tehlikede olan zengin bir CEO, çalışkan bir çiftçiye ailesinin arazisini Noel'den önce satması için çiftçi kılığına girer. Bir iş anlaşmasını tamamlamak için Kaliforniya'da bir aile çiftliği satın alması gereken CEO Amy Van Aston, çiftliğin sahibini kendisine aşık ederek araziyi satmaya ikna etme yönünde görevlendirilir. 

Yönetmen: Shaun Paul Piccinino

Oyuncular: Lauren Swickard, Josh Swickard, Ali Afshar

21. Aşk Baharı Beklemez (2019)

21. Aşk Baharı Beklemez (2019)

IMDb: 5.8 

Özet: Küçük bir kasabada Noel arifesinde kar fırtınasının bir grup gencin yollarını kesişmesine yol açan bir filmdir. Gracetown yüz yılda bir kez meydana gelen kar fırtınası Noel zamanına denk gelir. Büyük kar fırtınası insanların evlerine hapsolmasına neden olur ancak bu kötü şartları birkaç lise öğrencisi güzel bir fırsata çevirir. 

Yönetmen: Luke Snellin

Oyuncular: Odeya Rush, Kiernan Shipka, Isabela Merced

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Daisy'nin Noel Dileği (2021)

20. Daisy'nin Noel Dileği (2021)

IMDb: 6.0 

Özet: Whitney, arkadaşı Andi ile birlikte yürüttüğü bir iç tasarım firması olan Marietta Designs'ın sahibidir. Kasabanın yıllık Noel geçit töreni için Noel Baba'nın şamandırasını tasarlarken, karşısına potansiyel bir iş fırsatı çıkar: Noel arifesinde önemli bir evin tamamen yeniden tasarımı. Zorluklara rağmen, Whitney ve Andi işe başlarlar ancak ilerleyen zamanlarda iç tasarımı yaptıkları evin kızının sevgilisi Connor  Whitney'in eski sevgilisi çıkar. 

Yönetmen: Mike Rohl

Oyuncular: Jill Wagner, Nick Bateman, Tegan Moss

19. Yılbaşında Baş Başa (2022)

19. Yılbaşında Baş Başa (2022)

IMDb: 6.0 

Özet: Yeni yıl arifesinde bir partiye giderken, bir çift yabancı asansörde mahsur kalır ve birbirlerini tanımaları gerekir. Bir partiye giderken yılbaşında asansörde kalan ve bu süreçte birbirini tanımaya mecbur kalan iki yabancı kişinin başlından geçenlerin konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: Frank Bellocq

Oyuncular: Kev Adams, Camlille Lellouche

18. Holidate (2020)

18. Holidate (2020)

IMDb: 6.1 

Özet: Sloane ve Jackson'ın ortak yönü özel günleri sevmemeleridir. Yalnız oldukları için her özel gün olduğu zaman ailelerinin yanına gittiklerinde ilişki konusunda baskı görmekten sıkılıyorlardı. Bu yüzden de ikili karşılaştıklarında yalnıza özel günlerde bir araya gelmek için anlaşma yapıyorlar. 

Yönetmen: John Whitesell

Oyuncular: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth

17. The Princess Switch (2018)

17. The Princess Switch (2018)

IMDb: 6.1 

Özet: Stacy, pastacılık yapan güçlü bir karakterdir. Bir gün Kraliyet ailesinin pastacılık yarışmasına katılır ve bu sırada kendisine tıpatıp benzeyen Düşes Margaret ile karşılaşır. Margaret bu benzerliğin ardından Stacy'e birbirlerinin yerine geçme teklifi sunar. Sonrasında ise ikili birbirlerinin yerine geçer. 

Yönetmen: Mike Rohl

Oyuncular: Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Suanne Braun

16. Noel Günlüğü (2022)

16. Noel Günlüğü (2022)

IMDb: 6.1 

Özet: Ayrı yaşadığı annesinin malikanesine yerleşmek için Noel'de eve dönen bir adamın hikayesidir. Oraya vardığında, kendi geçmişine ve kendi gizemli yolculuğuna çıkan güzel bir genç kadının sırlarını içerebilecek bir günlük keşfeder. Burada genç bir kadın olan Rachel ile tanışan Jacob, tanıştığı genç kadınla birlikte geçmişi hakkındaki sırları keşfedeceği bir yolculuğa çıkar. 

Yönetmen: Charles Shyer

Oyuncular: Justin Hartley, Barrett Doss, James Remar

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Single All the Way (2021)

15. Single All the Way (2021)

IMDb: 6.1 

Özet: Peter'ın Noel zamanı için eve gitmesi gerekir ancak bekar olduğu için ailesinin sürekli ona baskı kurmasından bıkmıştır. Bu yüzdende arkadaşından sadece Noel için sevgilisiymiş gibi davranmasını ister. Ailesinin kalıcı bekar statüsüyle ilgili yargılamasından kurtulmak için çaresiz kalan Peter, en yakın arkadaşı Nick'i tatillerde kendisine katılmaya ve artık bir ilişki içindeymiş gibi davranmaya ikna etmesinin konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: Michael Mayer

Oyuncular: Michael Urie, Philemon Chambers, Luke MacFarlane

14. Christmas in the Wild (2019)

14. Christmas in the Wild (2019)

IMDb: 6.1 

Özet: Bir Afrika safarisine çıkmanın arifesinde kocası tarafından terk edilen bir kadın, kıtaya tek başına seyahat eder ve bir fil koruma uzmanıyla tanışır. İkinci balayı yapmayı planladığı eşi tarafından terk edilen bir kadın oğlunun da üniversite için evden ayrılmasının ardından Kate eşi ve kendisi için planladığı safari tatiline tek başına gitmeye karar verir. 

Yönetmen: Ernie Barbarash

Oyuncular: Rob Lowe, Kristin Davis, Colin Moss

13. Grinç (2000)

13. Grinç (2000)

IMDb: 6.3 

Özet: Whoville'in eteklerinde, kasabanın tüm vatandaşları için Noel'i mahvetmeyi planlayan yeşil, intikam peşinde koşan bir Grinch yaşar. Bir kar tanesinin içinde, hepsi Noel'i seven, neredeyse mutasyona uğramış Munchkin benzeri bir tür olan Who'ların yaşadığı büyülü Whoville diyarı vardır. Sevdikleri kasabanın hemen dışında, Noel'den nefret eden ve aynı derecede nefret ettiği Who'lardan Noel'i çalmayı planlayan  bir yaratık olan Grinch yaşar. Küçük Cindy Lou Who ise Grinch ile arkadaş olmaya karar verir. Fakat Grinch'in amacı arkadaş edinmek değil Noel'i sabote etmektir. 

Yönetmen: Ron Howard

Oyuncular: Jim Carrey, Taylor Momsen, Jeffrey Tambor

12. Love Hard (2021)

12. Love Hard (2021)

IMDb: 6.3 

Özet: Natalie aşk konusunda şanslı olmayan bir kadındır. Bir gün online uygulamada birisiyle tanışınca yanına gitmeye karar verir. Ancak kendisini Tag olarak tanıtan kişi başkasının yüzünü kullanan birisi çıkar. Bunun üzerine Natalie hayal kırıklığına uğrar. Aşkta şanssız olan Los Angeles'lı bir kız, bir flört uygulamasında Doğu Yakası'ndaki bir erkeğe aşık olur ve ona tatil için sürpriz yapmaya karar verir, ancak konuştuğu kişinin yanına gittiği zaman karşısındaki kişinin fotoğrafla bir alakası olmadığını görür.

Yönetmen: Hernán Jiménez

Oyuncular: Nina Dobrev, Jimmy O. Yang, Darren Barnet

11. Şakrak Jangle'ın Noel Serüveni (2020)

11. Şakrak Jangle'ın Noel Serüveni (2020)

IMDb: 6.4 

Özet: Eksantrik bir oyuncakçı, maceracı torununun ve hayatlarını sonsuza dek değiştirme gücüne sahip sihirli bir icadın tatil masalında hayali bir dünya hayat bulur. Jeronicus Jangle, macera düşkünü torunu ile birlikte hayatlarını başka bir dünyaya evirecek sihirli bir icat bulur. 

Yönetmen: David E. Talbert

Oyuncular: Forest Whitaker, Madalen Mills, Keegan-Michael Key

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Kutup Ekspresi (2004)

10. Kutup Ekspresi (2004)

IMDb: 6.6 

Özet: Noel arifesinde genç bir çocuk dostluk, cesaret ve Noel ruhu hakkında bilgi edinirken Kutup Ekspresi ile Kuzey Kutbu'na doğru büyülü bir maceraya atılır. Noel babaya olan bir inancı kalmayan küçük bir çocuk, tuhaf bir trene binerek hiç bilmediği bir yere doğru yolculuğa çıkar. Tren Noel Baba'nın yaşadığı bölgeye doğru yola çıkar ancak çocuğun bundan haberi yoktur. 

Yönetmen: Robert Zemeckis

Oyuncular: Tom Hanks, Eddie Deezen, Nona Gaye

9. Nikolas (2021)

9. Nikolas (2021)

IMDb: 6.7 

Özet: Sıradan bir genç olan Nikolas, elflerin efsanevi köyü Elfhelm'i keşfetme arayışındaki babasını aramak için karlı kuzey bölgesinde olağanüstü bir maceraya atılır. Yanında Blitzen adında inatçı bir ren geyiği ve sadık bir evcil fare alan Nikolas, hiçbir şeyin imkansız olmadığını kanıtlayan bu büyülü, komik ve sevecen hikayede kısa sürede gerçek kaderiyle tanışır.

Yönetmen: Gil Kenan

Oyuncular: Jim Broadbent, Maggie Smith, Sally Hawkins

8. Yine Noel! (2020)

8. Yine Noel! (2020)

IMDb: 6.7 

Özet: Sonsuza dek Noel olduğu bir zaman döngüsünde sıkışıp kalan, tatilden nefret eden bir aile babası bu döngüde hayatta neyin önemli olduğuna dair değerli dersler öğrenmeye başlar. Aile babası hiç sevmediği bir zaman olan Noel arifesinde takılı kaldığı bir zaman döngüsünün içerisine düşer. Bu zaman döngüsü içerisinde hayattaki önemi keşfeden bir babanın başından geçenlerin konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: Roberto Santucci

Oyuncular: Arianne Botelho, Neto Cajado, Louise Cardoso

7. Noel Günlükleri (2018)

7. Noel Günlükleri (2018)

IMDb: 7.0 

Özet: Noel arifesinde Noel Baba'yı kamera önünde yakalamayı planlayan Kate ve Teddy Pierce'ın kız ve erkek kardeşlerinin hikayesi, çoğu çocuğun ancak hayalini kurabileceği beklenmedik bir yolculuğa dönüşür. Çocukların Noel arifesinde Noel Baba'yı ararken başından geçen maceraların konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: Clay Kaytis

Oyuncular: Kurt Russell, Darby Camp, Judah Lewis

6. Klaus: Sihirli Plan (2019)

6. Klaus: Sihirli Plan (2019)

IMDb: 8.1 

Özet: Basit bir nezaket eylemi, donmuş, uzak bir yerde bile her zaman bir başkasını harekete geçirir. Smeerensburg'un yeni postacısı Jesper, oyuncakçı Klaus ile arkadaş olduğunda, onların hediyeleri asırlık bir kan davasını eritir ve tatil gelenekleriyle dolu bir kızak getirir. Oyuncak imalatçısı olan Klaus anlaşma yapmayı planlayan Jesper'ın teklifini Klaus kabul eder. Jesper ile Klaus dünyanın en mutsuz yeri olan Smeerensburg'a neşe dağıtmaya giderler. 

Yönetmen: Sergio Pablos

Oyuncular: Jason Schwartzman, Rashida Jones, J.K. Simmons

İçeriğin Devamı Aşağıda

Diziler

5. I Hate Christmas (2022-)

5. I Hate Christmas (2022-)

IMDb: 6.3 

Özet: Aşk hayatıyla ilgili tüm tuhaf sorulardan kaçınmaya kararlı olan Gianna, 25 günden kısa bir süre içinde Noel yemeğine onunla gelecek bir erkek arkadaş bulmak için bir plan yapar. Noel yemeğinde her sene gelen sevgilin var mı gibi sorulardan sıkılan Gianna, yemeğe kadar bir sevgili bulmayı ve bu sorulardan kurtulmayı hedefler. 

Yönetmen: Armando Buttafava

Oyuncular: Pilar Fogliati, Beatrice Arnera, Fiorenza Pieri

4. Over Christmas (2020)

4. Over Christmas (2020)

IMDb: 6.7 

Özet: Bastian, kardeşinin eski sevgilisiyle çıktığını öğrenmek için tatil için eve döner ve bu sırada ailesinin de büyük bir sır sakladığını öğrenir. Hayatta da yenilgiye uğramış olan Basitan, Noel için eve döndüğü sırada kendisinin hiç hoşuna gitmeyecek bir sürpriz ile karşı karşıya kalır. 

Yönetmen: Tobi Baumann

Oyuncular: Luke Mockridge, Seyneb Saleh, Cristina do Rego

3. A Storm for Christmas (2022)

3. A Storm for Christmas (2022)

IMDb: 7.2 

Özet: Bazıları sevdiklerini karşılamak için, bazıları ailelerinin yanına uçmak için, bazıları da uçup Noel'den kaçmak için Oslo havaalanına gelen bir grup insanı takip eder. Oslo havaalanına evlerine gitmek için uçak bekleyen bir grup insan fırtınadan dolayı uçaklarının rötar yaptığını öğrenir ve havalananda mahsur kalırlar. 

Yönetmen: Per-Olav Sørensen

Oyuncular: Dennis Storhøi, Maibritt Saerens, Jan Gunnar Røise

2. Bize Çıkan Yollar (2020)

2. Bize Çıkan Yollar (2020)

IMDb: 7.5 

Özet: Alaycı Dash ve iyimser Lily'nin New York şehrinin dört bir yanındaki yerlerde ileri geri dağıttıkları defterde cesaretleri, hayalleri ve arzuları değiş tokuş ederken bir Noel tatili romantizmi gelişir.  alaycı bir genç olan Dash ve hayatta hep mutlu olmaya çalışan Lily’nin hayatlarını ve yollarının kesişmesini konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Joe Tracz

Oyuncular: Austin Abrams, Midori Francis, Dante Brown

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Home for Christmas (2019-2020)

1. Home for Christmas (2019-2020)

IMDb: 7.7 

Özet: Bekar olması ve toplumun mükemmel aile Noel yemeği beklentileri hakkındaki sürekli yorumlar alan 30 yaşındaki Johanne, Noel için eve getirecek bir eş bulmak için 24 günlük bir arayışa başlar. Johanne, 30 yaşında bekar bir kadındır ve aile yemeğinde ilişki durumu hakkıbdaki konulardan çok sıkıldığı için Noel yemeğine kadar kendisine geçici bir sevgili bulmayı planlar. 

Yönetmen: Per-Olav Sørensen, Anna Gutto

Oyuncular: Ida Elise Broch, Arthur Hakalahti, Hege Schøyen

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın