Görüş Bildir
Haberler
Yeni Google Glass Nihayet Ortaya Çıktı

Yeni Google Glass Nihayet Ortaya Çıktı

Onedio Medya
29.12.2015 - 11:29 Son Güncelleme: 30.12.2015 - 10:01

Akıllı gözlük kavramını hayatımıza sokan ancak ilerleyen dönemlerde akıbeti çıkmaza giren Google Glass bir kez daha gündemde. Project Aura kod adıyla devam eden ikinci versiyon Google Glass 2 uzun bir aradan sonra hem ismen hem de cismen nihayet karşımızda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Google Glass Enterprise Edition adını taşıyan gözlük bir önceki modelden tasarım anlamında pek farklı gözükmüyor. Ancak Explorer Edition’da yer almayan katlanabilir yapı bu kez gerçekleşmiş durumda. Henüz geliştirilme aşamasında olduğu belli olan akıllı gözlük daha ziyade teknolojik yeniliklerle geliyor. Bunlar kesin olarak bilinmese de yeni gözlük için Intel Atom işlemci, daha uzun pil ömrü, daha gelişmiş kablosuz bağlantı özelliği ve genel olarak daha iyi bir performans bekleniyor.

Google Glass Enterprise Edition, adından da anlaşılacağı üzere geliştiricilere yönelik bir versiyon. Yani son kullanıcıya ulaşacak canlı kanlı bir Google Glass için önümüzde hala epey süre var. Ancak en azından Google’ın büyük soru işaretlerine sahne olan akıllı gözlük projesini rafa kaldırmadığını görmek sevindirici.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
14
6
5
5
4
0