Görüş Bildir
Haberler
Yeni Evlenenler Buraya: Aklındaki Evi Kur, Maliyetini Hesaplayalım!

Yeni Evlenenler Buraya: Aklındaki Evi Kur, Maliyetini Hesaplayalım!

Ecivicivokke
27.06.2023 - 18:10

Evlenmek, yeni bir hayata başlamak ve bir sürü eşya satın almak demek! Peki ya yaşam alanını oluşturmak için aklındaki eşyaları seçtiğinde sana maliyeti ne olacak?

Merak ediyorsan seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle aklındaki evin kaç odadan oluşacağını soralım!

2. Şimdi zevkine uygun bir yatak odası seç bakalım!

3. Peki ya salonun hangisine benzemeli?

4. Evinin banyosu nasıl olmalı?

5. Bir de mutfağı seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki beyaz eşya satın alıyorsun. Tamamen aynı özelliklere sahipler fakat biri beyaz, diğeri ise gri ve şık ama gri olanın fiyatı daha yüksek. Hangisini satın alırsın?

7. Evinde ekstra bir oda olduğunu varsayalım. Bu odaya ne yapacaksın?

8. Son soru! Evinin giriş kapısı hangisine benzemeli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1.250.000 TL!

Yeni evlenip hayata sıfırdan başlamanın belirli bir maliyeti var. Senin aklındaki evin maliyeti minimum 1.250.000 TL! Sen çok fazla eşyayla yaşamaktan hoşlanmayan, ufak şeylerden fazla keyif alan birisin. Senin için eşyalar değerli değil, o evde yaşanacaklar değerli. Eşyalarının  güzel olmasına ve zevkine uymasına dikkat ediyorsun tabii ama ufak detaylara takılmaktan da kaçınıyorsun.

2.500.000 TL!

2.500.000 TL!

Senin aklındaki evin maliyeti 2.500.000 TL'ye çıkacak gibi gözüküyor. Sen bazı şeylerin hayatta bir kez yapılacağının farkında olarak yaşıyorsun. Evlenmek ve yeni bir hayat kurmak da bunlardan bir tanesi. Çok küçük detaylarla boğuşmuyorsun ama evini keyfine göre dizmenin de önemli olduğunu düşünüyorsun. Bu yüzden bir 2.500.000 TL'yi gözden çıkarman gerek!

5.000.000 TL!

Senin aklındaki evin maliyeti 5.000.000 TL! Sen bir şeyi yapmışken tam olsun, hiçbir şeyde hevesiniz kalmasın istiyorsun. Bu yüzden hiçbir masraftan kaçınmak istemiyor, en beğendiklerinizi, en kaliteli olanları satın almaya özen gösteriyorsun. Senin derdin eşya ile mutlu olmak değil de, evindeki eşyalara baktığında keşke o beğendiğimizi alsaydık diye pişmanlık yaşamamak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın