Görüş Bildir
Haberler
Yeni Bir Kripto Para Vurgunu mu? On Binlerce Lira Anında Buhar Oldu

Yeni Bir Kripto Para Vurgunu mu? On Binlerce Lira Anında Buhar Oldu

Bir kripto para uygulaması üzerinden alım-satım işi yapan iki arkadaşın yatırımları bir anda buhar oldu. Uygulamaya girmek isteyen iki arkadaşın karşısına 'Hakkınızda Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur' uyarısı çıktı. Ancak ikili hakkında bir suç duyurusu olmadığı ortaya çıktı. Onlarca mağdur olduğunu söyleyen iki arkadaş, firma yetkililerinden de bir cevap alamıyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’da iddiaya göre iki genç bir kripto para uygulaması üzerinden al-sat işlemi yaptığı esnada işlemlerinin uygunsuz görülmesi üzerine hesapları bloke edilerek devre dışı bırakıldı.

Uygulamaya girişleri engellenen gençlerin hesapta bulunan toplam 200 bin lirası da buhar oldu. Kimlik numaralarıyla sisteme giriş yapmaya çalıştıkları esnada ‘Hakkınızda Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur’ mesajını gören gençler hayatının şokunu yaşadı.

Haklarında bir suç duyurusu yok

Haklarında bir suç duyurusu yok

Yaşanan olay sonrası durumu yargıya taşıyan iki genç haklarında bir suç duyurusu olmadığını öğrenirken, firma yetkilileriyle yaptıkları görüşmelerden ise herhangi bir geri dönüş alamadı. Onlarca kişinin mağdur olduğunu iddia eden gençler, yaklaşık 1 yıldır paralarını geri alamadıklarını belirtti.

'Onlarca mağdur var'

'1 yıldır paramı alamıyorum'

'1 yıldır paramı alamıyorum'

Mağdur olduğunu iddia eden Yusuf Balcı ise, “Benim de 50 bin lira kaybım var. 1 yıldır paramı alamıyorum. Kendileriyle iletişime geçtiğimizde herkese söyledikleri gibi ‘kötü niyetli işlem yaptığımızı’ söylüyorlar.

Telefonumdan uygulamaya giriş yapmak istediğimde hesabımın kapatıldığını ve hakkımda Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet oluşturulduğu yönünde bir uyarı görüyorum.

Bu durumu avukatımıza kontrol ettirdiğimde ise hakkımda bir şikayet olmadığını öğreniyorum. Bu şekilde insanları sindirmeye çalışıyorlar. Sosyal medyadan ulaştığımız kadarıyla söyleyebilirim ki onlarca mağdur var ve yeni mağdurlar sürekli ekleniyor” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
15
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın