Görüş Bildir
Haberler
TV
Yeni Başlayan En İyi 7 Yabancı Dizi

Yeni Başlayan En İyi 7 Yabancı Dizi

Tavsiye Lazim
07.01.2015 - 15:30 Son Güncelleme: 08.01.2015 - 16:24

Yeni Başlayan En İyi 7 Yabancı Dizi

Bu yazımızda 2014 yılında yayınlanmaya başlanan yabancı dizilerden en iyilerini sizler için sıraladık. Şimdiden iyi seyirler.

Kaynak: http://tavsiyelazim.com/yeni-baslayan...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. True Detective

1. True Detective

Amerika’da HBO kanalında yayınlanan dizi suç drama türünün başarılı örneklerinden. Bu başarının arkasında ise iyi bir senaryo ve kaliteli oyunculuk saklı.  True Detective için 2014 yılının en dikkat çeken dizisi demek yanlış olmaz. Matthew Mcconaughey ve  Woody Harrelson’ı başrollerinde gördüğümüz dizide bu oyunculara Michelle Monaghan ve Micheal Potts eşlik ediyor.

2. Marco Polo

2. Marco Polo

Ünlü kaşif Marco Polo’nun Çin seyahati ve Kubilay Han’ın sarayında çalışmaya başlamasından sonra başından geçenlerin anlatıldığı Netflix kanalının tarih dizisi.  Marco Polo rolünde Lorenzo Richelmy’i görürken Kubilay Han rolünde Benedict Wong karşımıza çıkıyor. Da Vinci’s Demons, Spartacus, Rome dizilerini sevenler kaçırmasın bu diziyi.

3. Fargo

3. Fargo

FX kanalında yayınlanmaya başlayan suç, dram türünde olan dizinin kadrosunda Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Colin Hanks, ve Allison Tolman bulunmaktadır. 66. Emmy ödüllerinden en iyi mini dizi, en iyi yardımcı erkek oyuncu (Martin Freeman)  ve en iyi yönetmen(Colin Bucksey) ödülleriyle ayrıldığını belirtmek isterim.

Not: Dizi başlangıcında; “Bu gerçek bir hikayedir. Bu filmde anlatılan olaylar 2006‘da Minnesota’da yaşanmıştır. Geride kalanların isteği doğrultusunda isimler değiştirilmiştir. Ölenlere saygıdan dolayı, diğer her şey gerçekleştiği gibi anlatılmıştır.” denilse de bu tamamen bir kurgudur.

4. The Knick

4. The Knick

Yönetmen koltuğunda Steven Soderbergh’ı gördüğümüz dizinin başrolünde Clive Owen yer alıyor. 1900′lerin başlarında, New York’ta geçen hikâye, Knickerbocker Hastanesi’nde çalışan doktorlar, hemşireler ve diğer çalışanların hayatlarına odaklanacak. Dizi için  House M.D.’nin 1900’lerde geçen versiyonu diyebiliriz.

5. The Flash

5. The Flash

Dc evreninin sevilen kahramanı Flash 2014 yılında CW kanalında yayınlanmaya başladı. Dizi Star Endüstrilerinin parçacık hızlandırıcılarının sebep olduğu bir fırtınada şimşek çarpmasına maruz kalan Barry Allen’ın süpersonik bir hıza ulaşma yeteneği kazanmasını ve bundan sonra başından geçenleri anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Forever

6. Forever

Forever, ölümsüz medikal müfettişi olan Dr. Henry Morgan’ın hayatının anlatıldığı dram dizisidir. 200 yaşında olan doktorun geçmişindeki bilinmeyenleri, Dedektif Jo Martinez tek tek ortaya çıkaracaktır.

7. Outlander

7. Outlander

Aşk, bilim kurgu, macera ve tarihin tek bir dizide buluşmuş hali. Dizi 1945 yılında yaşayan evli bir savaş hemşiresinin tuhaf hikayesini anlatıyor. Bu hemşire bilinmeyen bir şekilde 1743’e yolculuk ediyor ve orada bir İskoç savaşçısıyla evlendiriliyor. 2 farklı zamanda 2 farklı erkek arasında kalan hemşire rolünde Caitriona Balfe’u görüyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın