Görüş Bildir
Haberler
Yeni Akit'in Orlando Saldırısıyla İlgili Homofobik Başlığı İngiliz Basınında

etiket Yeni Akit'in Orlando Saldırısıyla İlgili Homofobik Başlığı İngiliz Basınında

ATKN
13.06.2016 - 10:50

İngiltere'de yayınlanan Daily Mail gazetesi, Amerika'da bir gece kulübüne düzenlenen ve 50 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili 'Sapkın eşcinsellerin gittiği barda ölü sayısı 50'ye çıktı' ifadelerini kullanan Yeni Akit gazetesinin haberine yer verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile güçlü bağları bulunan Türk gazetesinde homofobik başlık' diyen Daily Mail, hükümete yakınlığıyla ve sık sık başvurduğu nefret söylemiyle bilinen Yeni Akit gazetesinin Amerika'daki saldırıyla ilgili haberine yer verdi.

Florida eyaletine bağlı Orlando kentinde bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırı sonucu 50 kişi hayatını kaybetmişti.

'Nefret söylemiyle bilinen aşırı sağcı yayın Yeni Akit...'

'Nefret söylemiyle bilinen aşırı sağcı yayın Yeni Akit...'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Daily Mail, haberinde 'Eşcinsellere, Yahudilere ve Hıristiyanlara karşı kullandığı nefret söylemiyle bilinen aşırı sağcı yayın Yeni Akit, Türkiye’deki basın özgürlüğü üzerindeki artan baskıya karşı böyle bir haber yayımlamayı başardı' ifadelerine yer verdi.

Daily Mail, 'Yeni Akit gibi serbestçe hareket etmesine izin verilen yayınlar Erdoğan'ın ve onun rejiminin görüşlerini fiilen dillendiriyormuş gibi görülüyor' ifadelerini kullandı.

'ABD tarihinin en kanlı saldırısı'yla ilgili Yeni Akit gazetesi ve sosyal medyadaki pek çok kullanıcı tarafından nefret dolu paylaşımlar yapılmıştı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
492
198
52
44
20
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
monapizza

bunların ağababaları Mekke'de viagradan ölmedi mi? bunları da yazsalar ya

Therewasauser

Adlarından ne bok oldukları belli işte ak it

Melike Çağlayan

gerçek islam budur. lan lut kavminin eşcinsellik yüzünden helak edildiğini düşünen insanlar sizce eşcinsellere yaşama hakkı tanır mı? gerçek islam tam da bud... Devamını Gör

x analist

incilide oku bi ara. bak bakalım onda ne yazıyor