Görüş Bildir
Haberler
Mutlu Kaya 37 Günün Ardından Gülümsedi

Mutlu Kaya 37 Günün Ardından Gülümsedi

FreiGeist
24.06.2015 - 15:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mutlu Kaya'nın sağlık durumu iyiye gidiyor. Yoğun bakından çıkarılan Mutlu Kaya'nın hastanede çekilen fotoğrafları yayınlandı.

Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Ergani'deki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya, 37 günlük yoğun bakım ünitesindeki tedavinin ardından normal odaya alınmıştı.

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahı Uzman Doktor Ulaş Aktaş, dün yaptığı açıklamada Kaya'nın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve yoğun bakım ünitesinden çıkarıldığını duyurmuştu.

Aktaş'ın dünkü açıklamaları sonrası Mutlu Kaya bugün hastanede ilk kez görüntülendi.

Konuşmaya başladı

Kaya'nın bir ayı aşkın süredir hastane tedavi gören Mutlu Kaya kısıtlı da olsa konuşmaya başladı.

Doktoru Aktaş, Mutlu Kaya'nın en son sağlık durumuyla ilgili şunları kaydetti:

'Yoğun bakım ünitesinden çıkarılan Mutlu'nun bilinci açık ve genel durumu iyi. Birkaç kelimeyle de sınırlı olsa konuşmaya başladı. Servise aldık. Şu an şuuru açık. Bizimle iletişime geçiyor. Uzun bir fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci gerekli. Sıvı ve yumuşak tarzı yemek yiyor, günde birkaç kez sandalye ile gezdiriyoruz. Beyin cerrahi açısından şu an bir sıkıntısı yok. Kısıtlı kelimeler kullanıyor. Önce bir kelimeyle başladı şimdi 8-10 kelime konuşuyor. Herşeyin farkında ve bilinci açık.'

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0