Görüş Bildir
Haberler
Yaşadıkları Ürkütücü Olaylarla Tüylerinizin Diken Diken Olmasına Sebep Olacak 15 Kişi

Yaşadıkları Ürkütücü Olaylarla Tüylerinizin Diken Diken Olmasına Sebep Olacak 15 Kişi

Duru
16.07.2023 - 18:47

Şu an doğaüstü bir olaya mı şahit oluyorum hissini bir kere de olsa hepimiz yaşamışızdır. Ama bu içerikte gördüğünüz kişiler bir histen fazlasını yaşayıp gerçekten de paranormal bir olaya şahit olduğunu düşünen insanlar. Gelin birlikte inceleyelim! 👇

Kaynak: https://www.reddit.com/r/Paranormal/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çocuğum yüzünden hayaletlere inanmaya başladım:

1. Çocuğum yüzünden hayaletlere inanmaya başladım:

23 aylık kızım bana hayaletlerin gerçek olduğunu kanıtladı. Bir gün eşimle onu uyutmadan önce kızımıza kitap okurken dolaba baktı ve ''Kedi! Merhaba kedicik!'' dedi ve el salladı. Başta çok umursamadık ve bunun bir oyun olduğunu düşündük. 

İkinci gece işlerin rengi kızımıza kedinin adını sorduğumuzda değişti çünkü kedinin adının ''Babzi'' olduğunu söyledi. Bu eşimin kızımız doğmadan önce ölen 15 yıl boyunca baktığı kedisinin adıydı. Evde onunla ilgili hiçbir şey söylememiş ya da fotoğrafını göstermemişti. Biz şaşkınlıktan donmuş öylece dururken kızımız ''Kedi korktu. Güle güle kedicik!'' dedi. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Kızım kendi adını bile henüz zar zor söyleyebiliyorken hiç de yaygın bir isme sahip olmayan eşimin hiç görmediği,  ölmüş kedisinin adını söyleyebildi!

2. Küçük bir çocukken başka bir ev ve aile hakkında aklıma sıkça gelen anılarım vardı:

2. Küçük bir çocukken başka bir ev ve aile hakkında aklıma sıkça gelen anılarım vardı:

İlk başta çok kafa karıştırıcıydı ama  insan zamanla bunları kafasında ayrı bir bölüme ayırmayı öğreniyor. Sonra ben yaşlanmaya başladım ve anılar da solmaya başladı, en sonunda da durdu. Şimdi ben 70 yaşındayım ve o yerle ilgili belli belirsiz anılarım var.

3. Sevgilimin aldığı bozuk telefonu bir anda çalmaya başladı:

3. Sevgilimin aldığı bozuk telefonu bir anda çalmaya başladı:

Erkek arkadaşım ekranını tamir ettirmek ve satmak amacıyla 2 yıldır bir mutfak çekmecemizde bir telefon saklıyor. Samsung galaxy S6'ydı ve 2 yıl önce telefon ekranı kırıldığından beri şarj edilmemişti. Geçen gün bir anda  çalmaya başladı ve sevgilim telefonu dolaptan çıkarında esrarengiz bir şekilde çalma durdu. Diyebileceğim tek bir şey varsa o da daha önce duyduğum hiç bir zil sesine benzemediği.

4. Olay yaşandığı zaman 11 yaşındaydım ve okuldan küçük bir köyde olan evimize dönüyordum:

4. Olay yaşandığı zaman  11 yaşındaydım ve okuldan küçük bir köyde olan evimize dönüyordum:

Okuldan 2 kilometre uzakta yaşıyordum bu yüzden bazen orman gibi kestirmeleri kullanıyordum. Yolun yarısına geldiğimde aniden yoğun şekilde bir şeyin varlığını hissettim. Köydekilerin inanışına göre geçtiğim bu orman periliydi. Arkamı döndüm ve beni takip eden kırmızı bir figür gördüm. Koşmaya başladım ve ormandan çıktığımda figür kayboldu.

5. Kendimi bildim bileli bir hayaletle yaşadım:

5. Kendimi bildim bileli bir hayaletle yaşadım:

26 yaşında bir erkeğim ve 8 yaşımdan beri her gece odamın köşesinde beni uyurken izleyen bir adam var. Beni gittiğim her yerde takip ediyor. Onun orada olduğunu biliyorum çünkü beni izlediğini hissediyorum. Eğer kendi evimde uyumuyorsam eşya taşımak gibi rastgele şeyler de yapıyor. 

Hayatımın bu noktasında bir şeyin bana dokunduğunu ve konuştuğunu hissediyorum ama ondan korkup ona güç vermiyorum. Ama yine de beni kız kardeşimin evine kadar takip etmesi garipti çünkü bu sefer varlığını kardeşim de hissetti. Bir aylığına ona kalmaya gitmiştim. Orada uyurken dolabında kimse onlara dokunmadan yanan toplar vardı ve bu onu ve çocuğunu korkuttu. Kız kardeşimin evinden ayrıldığımdan beri orada hiçbir şey olmuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ölmüş babaannem babamı arayıp doğum gününü kutladı:

6. Ölmüş babaannem babamı arayıp doğum gününü kutladı:

Babam sabah 5 civarında bilinmeyen bir numaradan telefon geldi. Telefonu açmadı ama günün ilerleyen saatlerinde bırakılan sesli mesajı dinlediğinde annesin ona onu sevdiğini ve daha iyi olduğunu söylediği anlattı. (Babaannem kanserden ölmüştü.) 

Normalde buna inanmazdım ama dinleyince sesin gerçekten de onun sesi olduğunu farkettim. Tam olarak onun gibi konuşuyordu.

7. Her sabah 6'da bir tıklatma duyuyorum:

7. Her sabah 6'da bir tıklatma duyuyorum:

Nedenini bilmiyorum ama olmaya devam ediyor. Hatta kız kardeşime de dinlettim. Bu durum çok kafamı kurcalıyor. Bu havalandırmadan kaynaklanan bir ses falan olabilir mi? Ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü bu 3-4 gün üst üst eve çoğunlukla alt katta şöminenin yanında oluyor. Bugün ise odamda oldu!

8. Kız kardeşimin sınıf arkadaşının yaşadığı olay:

8. Kız kardeşimin sınıf arkadaşının yaşadığı olay:

Üst kattaki tuvalete giderken merdivenlerde kuzeni April ile karşılaşmış. April 4 yaşındaydı ve çok hareketliydi. O sırada merdivenlerde oturup komik suratlar yapmakla meşguldü. Ona ne yaptığını sormuş. Küçük kuzeni de örgülü kadını taklit ettiğini söylemiş. Arkadaşım ona kadının nerede olduğunu sormuş çünkü etrafta hiç kimse yokmuş. Kuzeni de merdivende boşluğa işaret etmiş. Sonra arkadaşım kadının ne yaptığını sorunca kuzeni kadının komik ifadeler yaptığını söylemiş. Arkadaşım tam gülümseyip yürümeye devam edecekken kuzeninin söylediği şeyle olduğu yere çakılmış. Dediğine göre kadının örgüleri boynundaymış. Kadın örgüsünden sarkıp, tuhaf suratlar yapıyormuş. Sonra arkadaşım bu komik surat ifadesinin nefes almaya çalışma olduğunu fark etmiş...

9. Eşim ve ben evimizde sesler duyuyoruz:

9. Eşim ve ben evimizde sesler duyuyoruz:

Bir ay kadar önce eşim bir gece geç saatlerde garaj tarafından kelimenin tam anlamıyla tir tir titreyerek eve girdi. Ona garajdayken seslenip seslenmediğimi sordu. Açık bir şekilde bunu yapmamıştım çünkü o sırada yatakta uzanıp telefonda geziniyordum. Aşırı korkmuştu ve duyduğu sesin bana ait olduğundan emin olduğunu söyledi. Bunun üzerine fazla düşünmedim.

Geçen hafta oğlumuzu uyuması için sallıyordu. Ben o sırada oturma odasındaydım. Bebek monitörü de tam yanımdaydı. Onun kısık sesle sürekli ''Bebeğim, bebeğim bebeğim'' dediğini duydum. Bazen bebeğimizin odasına giderken su ya da telefon gibi şeyleri unutabiliyoruz, bu yüzden bir şeye ihtiyacı olduğunu düşünüp yanına gittim. İçeri girdiğimde bebeğimiz eşimin kollarında neredeyse uyumak üzereydi, o da telefonuna bakıyordu.

Fısıldayarak ne istediğini sordum ama bana şaşkınca bakmaktan başka bir şey yapmayınca bende oturma odasına döndüm ve ona bana seslenip seslenmediğini sormak için mesaj attım. Seslenmemişti!

10. Erkek arkadaşımla ailemi ziyarete gitmiştik ve dönüşte bir otelde kaldık:

10. Erkek arkadaşımla ailemi ziyarete gitmiştik ve dönüşte bir otelde kaldık:

Gittiğimiz ilk gece hemen yatağa gidip uyuduk ama ben gece yarısı uyandım. Yüzüm pencereye dönük bir şekilde yatıyordum ve pencereden odanın köşesinde insana benzeyen karanlık bir figürün dikildiğini farkettim. Bir süre baktıktan sonra bunun lamba olduğunu düşündüm ve uyumaya devam ettim.

Ertesi sabah bunu hatırladım ve lambayı görmek için döndüm ama... odanın köşesinde bir lamba yoktu. Bunu erkek arkadaşımı anlatınca ise suratı resmen kireç gibi oldu çünkü gece uyandığında izleniyormuş gibi hissettiğini söyledi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir gece ailemle oturmuş çok sevdiğimiz bir şarkı yarışmasını izliyorduk:

11. Bir gece ailemle oturmuş çok sevdiğimiz bir şarkı yarışmasını izliyorduk:

Gece salonda yatmaya karar verdik. Gecenin bir yarısı ben aniden uyandım. Herkes yanımda uyuyordu. Ben ise iki kardeşimin ortasındaydım. Sonra koltukta oturmuş uzun saçlarını tarayan bir kadın figürü gördüm. Kendi kendime annemin neden karanlıkta oturup saçlarını taradığını düşünmeye başladım. Tam yan tarafıma dönmüş uyuyacaktım ki annemin erkek kardeşimin yan tarafında uyuduğunu farkettim! Üstelik benim annem zaten kısa saçlıydı ama bu kadının upuzun saçları vardı. Korkudan hemen battaniyenin altına girdim. Ertesi sabah bu olayı anlattığımda hiçbiri bana inanmadı.

12. Evimize taşındıktan bir süre sonra burada zalim bir adamın eşini öldürdüğünü öğrendik:

12. Evimize taşındıktan bir süre sonra burada zalim bir adamın eşini öldürdüğünü öğrendik:

Kadının ruhu buradaydı ve erkeklerden nefret ediyordu. Sabahları babam  her yerinde çiziklerle uyanıyordu. Ayrıca erkek kardeşim kız kardeşime ne zaman kötü davransa onun vücudunda da çizikler oluşuyordu. 

Bir gün erkek kardeşim kız kardeşimizi incitti ve ona bir şeyle vurdu. Gece geç saatlerde uyandığında burnu şarıl şarıl kanıyordu.

13. Ergenliğimde annem ve babam boşandı ve ben annemle yaşamaya devam ettim:

13. Ergenliğimde annem ve babam boşandı ve ben annemle yaşamaya devam ettim:

Birçok kez odamda yatağımda uzanıp kitap okurken, odanın bir anda son derece soğumaya başladığını hissediyordum. Daha sonra da sanki üzerimde birinin nefret dolu bakışlarını hissederdim. Bu hissi ne zaman hissetsem odadan çıkar ve birkaç saat sonra geri dönerdim. Bazen gündüzleri yatak odamın duvarlarında gölgeli bir figür görüyordum.

Dairedeki bir şey köpeğim gibi davranıyordu. Bir gün odama girdim ve yatağımın altından gelen derin bir hırıltı duydum ama benim köpeğim normalde böyle sesler çıkarmazdı. Kulağa ya gerçekten büyük bir köpek ya da köpek sesi çıkarmak için elinden gelenin en iyisini yapan bir adam gibi geliyordu. Babamın yanına taşındığımdaysa bu durum sona erdi.

14. Eşim ve ailesiyle birlikte küçük ve ıssız bir göl kenarında kamp yapıyorduk:

14. Eşim ve ailesiyle birlikte küçük ve ıssız bir göl kenarında kamp yapıyorduk:

Kamp alanında bizim gruptan 10 kişi ve başka bir gruptan 6 kişi vardı. Gece yarısı olduğunda her iki grup da içki içip, hikayeler anlatıyordu. Sonra bir anda küçük bir kızın yardım çığlığını duyduk. Her iki grupta da çocuk yoktu ama yine de etrafı aramaya karar verdik.

Kamp alanının gerisinde bir tarla vardı ve aşağı yukarı 30 metre ötede beyaz bir figürün dikildiğini ve sesler yaptığını duyduk.  Figür çok zayıf, bembeyaz ve 1.90 civarındaydı. Merak ettiğimiz için daha da yaklaştık ama biz yaklaştıkça o uzaklaşıyordu ve en sonunda da ağaçların arasına girerek yok oldu. Tüm gece uyumaya çalışırken kızın yardım çığlıklarını duymaya devam ettik.

15. Üniversite bittikten kısa bir süre sonra evlendim:

15. Üniversite bittikten kısa bir süre sonra evlendim:

Bodrum katında bir daireye taşındık çünkü gelirimiz ancak o kadarına yetiyordu. Evin perili olduğunu duyduğu için eşim çok gergindi. Orada her ne varsa bizim varlığımızdan rahatısz olduu kesindi. Bazen tabak, bardak gibi şeyler raflardan uçuyordu. Hatta birkaç kez eşime çarptılar. Her zaman izlendiğimizi hissediyorduk. 

Bir gece yatmaya giderken eşim ve ben gaipten bir ses ''Gidin.'' dedi. Eşim ve ben birbirimize baktık ve sonra ''Tamam dostum.'' dedim.  İki gün sonra o evden ailemin yanına taşındık. Bu olaydan 2 ay sonra ise ev sahibi yaşlı kadın öldü ve ev yıkıldı.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
9
7
5
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Psikoterapiyle çözülür hepsi…

grandport

bu tür olaylar. bilimle çözülemez. ALLAH muhafaza.. dikkat etmek lazım ömercim..

kenan öz

götü açık şekilde uyuyunca oluyo böyle leyler.

Zevahir

Spotify sitesinde 'Cemden dinle.' sayfasında bu hikayelerden çok dinlemek isteyen için. Ben dinliyordum. Çok güzel senaryolar vardı ve sırf merakımdan dinliy... Devamını Gör