Görüş Bildir
Haberler
Yargı Dizisinin Yeni Bölüm (6. Bölüm) Tanıtımı Yayınlandı! Yargı Dizisinde Katil Kim? İnci'yi Kim Öldürdü?

Yargı Dizisinin Yeni Bölüm (6. Bölüm) Tanıtımı Yayınlandı! Yargı Dizisinde Katil Kim? İnci'yi Kim Öldürdü?

Katilin ortaya çıkmasıyla temposu katlanarak artacak ‘Yargı’ dizisinden etkileyici bir tanıtım seyirciyle buluştu. Tanıtımda; en yakın arkadaşı Engin’in aradıkları katil olduğu gerçeğiyle sarsılan Ceylin’i zor günlerin beklediğinin sinyallerinin verilirken, Ceylin’in gözünü öfke bürüyor. Ilgaz ile beraber Engin’in suçunu kanıtlamak için el ele verecek olan Ceylin’in mücadelesi, izleyenleri ekran başına kilitleyecek. İşte 6. Bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çınar’ın cinayet anında başka bir yerde olduğunun kanıtlanması Engin’i telaşlandırırken, bu haber Erguvan Ailesi’nin evine bomba gibi düşüyor. Tanıtımda Çınar’a doğrultulan silah ise nefeslerin tutulacağı ve de hikayede bambaşka bir dönemin başlayacağı ‘Yargı’nın heyecan dolu yeni bölümünün habercisi oluyor.

Yargı’nın kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

Yargı 6. Bölüm Fragmanı

Yargı 6. Bölüm Fragmanı

Ceylin, katilin en yakın arkadaşı Engin olduğunu öğrenince büyük bir yıkım yaşar. Suratına hiç bir şey olmamış gibi bakması onu deli eder. Öfkeden kuduran Ceylin'i sakinleştirmek ise, Ilgaz'a düşer; çünkü, Engin'in katil olduğunu kanıtlayabilmek için yeterli delillerin oluşturulması ve ona bu durumu hissettirmemeleri gerekmektedir. Ceylin, Engin'e 'Katil!' diye bağırmamak için kendisini zor tutar.Bu sırada İnci'nin öldüğü gece Çınar'ın nerede olduğu netleşir. Bu delil onu serbest bırakmaya yeter. İnci'nin anne ve babası ise, Çınar'ın katil olduğuna yüzde yüz emindirler ve serbest kalması onları derinden yaralar. Ceylin'in babası Zafer, silahla Çınar'ın karşısına dikilir. Cezasını kendisi verecektir.Ceylin, Engin ile yüzleşecek mi? Ilgaz ve Ceylin arasında neler yaşanacak? Zafer, Çınar'ı vuracak mı?

Yargı Son Bölümde Neler Oldu?

Yargı Son Bölümde Neler Oldu?

Ceylin, babası Zafer tarafından evden atıldıktan sonra yolundan dönmez ve katili aramaya devam eder. Ilgaz ile birlikte yeni olayların içinde bulur kendisini. İnci'nin küpesinin Yektalarda çıkması gözleri oraya çevirir. Ilgaz, Yekta'nın oğlu ve Ilgaz'ın iş arkadaşı Engin'den şüphelenir. Ceylin'e göre Engin'den şüphelenmesi yanlıştır.

Ilgaz, Ceylin'e bir fikir atarak savını gerçekleştirmeyi önerir. Bir tuzak kurarak katili yakalamayı planlar. Tuzak kurulur ve Ilgaz ile Ceylin beklemeye başlar.

Bu sırada cezaevindeki Çınar kötü bir olay yaşar. Babası Metin'in içeri attığı bir suçlu intikam duygularıyla onu gözlemektedir. Fırsatını bulduğunda Çınar'a saldırır. Çınar, ilk hamleyi savuşturur.

Boğuşmadan galip çıkar; fakat, adam yanında getirdiği delici aleti Çınar'a saplamayı başarır. Ilgaz ve Metin olayı öğrendiklerinde şoke olurlar. Soluğu hemen cezaevinde alırlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın