Görüş Bildir
Haberler
Yardımsever misin?

Yardımsever misin?

Eda Hakim
21.11.2022 - 12:35 Son Güncelleme: 26.10.2022 - 16:17

Yardımsever biri olduğunu düşünüyor musun yoksa biraz bencil misin? Hazırladığımız testle sorunun cevabına ulaşabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini belirtir misin?

2. Yolda yürürken kaldırımda çökmüş tanımadığın birinin ağladığını gördün, yanına gidip ne olduğunu sorar mısın yoksa görmezden gelip yoluna devam eder misin?

3. Evde kalan son malzemelerinle kendine okul için yemek hazırladın ve sınıftan birinin yemeği yok. Onunla paylaşır mısın?

4. Bu mesleklerden hangisini yapmayı tercih edersin?

5. Bu yerli dizilerden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İşten başını kaldıramadığın ve kişisel sorunlarınla uğraştığın bir dönemde en yakın arkadaşının başından kötü bir olay geçti. Hemen yanına gidip destek olur musun yoksa kendi sıkıntılarını halledip mi gidersin?

7. Bir renk seçmeni istesek?

8. Sevdiğin biri için değişir misin?

Sen yardımsever biri olabilirsin!

Sen aşırı özverili biri olabilirsin. Her ne şartta olursan ol, eğer birinin sana ihtiyacı varsa hiç düşünmeden yardıma koşabiliyorsun. Sen yaptığın iyilikleri bir karşılık beklemeden, hesapsız kitapsız yerine getiriyorsun. Çok düşüncelisin ve seninle konuşan bir insan sanki tüm yüklerinden konuştuğunuz zaman zarfında kurtulabiliyor. Karşındaki bir kişiye yaptığın yardımı, iyiliği ilerde hatırlatmıyorsun ve onu rencide etmeye  çalışmıyorsun. İçinde kötülüğe dair bir tohum bile bulunmuyor. Haksızlığa ve adaletsizliğe karşı her daim sesini çıkartabiliyorsun ve seni yermelerine asla izin vermiyorsun. Kendinle oldukça barışıksın ve insanlara yardım etmek onların lehine olduğu kadar senin de gururunu fazlasıyla okşuyor. Pozitif bir enerjiye sahipsin ve hayatın sana getirdiği zorluklara rağmen hala iyimser kalmayı becerebilmişsin. Sana kötülük yapmak isteyenleri keskin zekanla çözüp, onlara engel olabiliyorsun. Sosyal birisin, bağlantıların çok geniş. Hislerin seni yanıltmıyor, kuvvetli içgüdülere sahip birisin.

Sen yardımsever biri olmayabilirsin!

Kendi halinde takılmayı seven ve etliğe sütlüğe çok karışmayan biri olabilirsin. Çok konuşan, kafa şişiren insanlardan nefret ediyorsun. Yardım isteyen birine tabii ki de yardım edersin ama özellikle bunun için çabalayan ve ilgili gözüken biri değilsin. Üşengeç ve yalnız kalmayı tercih eden bir yapıya sahipsin. Gerekmedikçe sosyalleşmeyi ve çok arkadaş edinmeyi tercih etmiyorsun. Değer verdiğin ve sevdiğin az, öz kişiler var ve onlar için her şeyi yaparsın. Senin için en önemli şey kendi sağlığın, mutluluğun. Bencil gibi gözüküp, bu şekilde nitelendirilsen de her şeyi dozunda yapmayı seviyorsun. Abartıya kaçmak ve yapmacık davranışlar sergilemek senlik değil. Duygularını yoğun ve derin yaşayan biri olmana rağmen dışarıdan soğuk ve duygusuz görünüyor olabilirsin. Sana yanlış yapan birini asla unutmuyorsun ve kin tutan birisin.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
11
6
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

"Sen yardımsever biri olmayabilirsin!" Hangi salaklığımı anlatsam bilemedim. Sen de beni bilemedin editör!

Hafsa Öztürk

Abi başkası için değişmediğim ve medya patronu olmak istediğim için yardımsever olamıyoruz ama karakterli ve zengin oluyoruz..

Manav Yörük

Sen yardımsever biri olmayabilirsin! Kendi halinde takılmayı seven ve etliğe sütlüğe çok karışmayan biri olabilirsin. Çok konuşan, kafa şişiren insanlardan n... Devamını Gör