Görüş Bildir
Haberler
Yangın Söndürme Helikopteri Denizli'de Düştü! 2 Ölü 5 Yaralı

Yangın Söndürme Helikopteri Denizli'de Düştü! 2 Ölü 5 Yaralı

Kübra Köklü
21.09.2022 - 16:55 Son Güncelleme: 21.09.2022 - 17:00

Kastamonu'dan Muğla Marmaris'teki orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için giden Rusya'ya ait yangın söndürme helikopteri Denizli'nin Çardak ilçesi yakınlarında düştü.

İçişleri Bakanlığı kazada 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 5 kişinin yaralandığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5 mürettebat yaralandı

5 mürettebat yaralandı

Kastamonu'dan Marmaris'teki yangın söndürme çalışmalarına destek için giden yangın söndürme helikopteri Denizli'nin Çardak ilçesi yakınlarında düştü.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Denizli Çardak'ta bir helikopter kaza kırıma uğradı. 2 Rus, 5 Türk, toplam 7 mürettebatı olan helikopterde 2 kişi hayatını kaybetti, 5 mürettebat yaralı. Başımız sağ olsun' denildi.

1 kişi gözaltına alındı

1 kişi gözaltına alındı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili bölgede arıcılık yapan 85 yaşındaki M.Y., gözaltına alındı.Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklama, '21.09.2022 saat 12.00 sıralarında Yalancıboğaz adaağzı mevkiinde meydana gelen yangınla ilgili yapılan araştırmalar neticesinde M.Y. isimli şahsa ait arı kovanlarının yaklaşık yarım metre ön tarafında yanmış ateş közleri olduğu, arı kovanlarının ormana bitişik olduğu, yangının başladığı noktada herhangi bir elektrik kablosunun geçmediği belirlendi. Yapılan mülakatta yangının arı kovanlarına on metre mesafede bir anda çıktığını, rüzgarın etkisi ile bir anda hızla dağın eteklerine ulaştığını, kendisinin yakmadığını beyan etmiştir. Soruşturma işlemleri çok yönlü olarak devam etmektedir' denildi.

İçişleri Bakanlığı kazada 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 5 kişinin yaralandığını duyurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
10
7
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
T.C. Mehmet

Haberi görünce helikopterin rus menşeili olabileceği aklıma gelmişti. Rus teknolojisi eski ve etkili değildir. Günümüz teknolojisini yakalayamıyor. Hal böyle... Devamını Gör

beybi shark

memlekette yangın çıkmış, ormanlar yanmış, helikopter düşmüş, insanlar ölmüş, arıcı göz altına alınmış.... Adam F-35 konuşuyor... ya... yaa... neyse ...

tom lee jones

nerdesin eyy AKP?20 senede bir helikopter yeniliyemedin,2-3 trilyon dolari gomdun Ali Erbasa tarikata feduya.