Görüş Bildir
Haberler
Yandex Görsel Servisini Geliştirdi

Yandex Görsel Servisini Geliştirdi

Pchocasi
19.07.2014 - 19:31 Son Güncelleme: 19.07.2014 - 20:07

Yandex Görsel Servisini Geliştirdi

Yandex görsel arama servisini daha da geliştirerek görsellerin nerede kullanıldığını, hangi boyutlarda olduğunu görmenizi sağlıyor.

Yandex’in ücretsiz servisi olan görsel arama motorunun gelişmesi ile birlikte dilediğiniz bir görselin internette hangi sitelerde olduğunu bulmak, farklı boyutlarını görmek için “ görsel ile ilgili arama ” servisini hizmete aldı.

GOOGLE GÖRSELLERDEN ÜSTÜN

Yandex kullanıcıları gorsel.yandex.com.tr adresine girerek arama çubuğu üzerine bilgisayarda kayıtlı veya tarayıcı penceresinde bulunan herhangi bir görseli fare ile sürükleyip bırakarak ya da görselin linkini arama kutusuna girerek, aynı görselin internette ki kopyalarını, o görseli içeren sayfaları veya farklı boyutlarını tek tıklama ile bulabiliyorsunuz.

Google’ın görsel arama motorundan daha gelişmiş olan Yandex görseller, bu konuda Google’dan daha iyi bir hizmet sunduğunu söylememizde fayda var. Yandex her geçen gün arama motoru detaylarını ve uygulamalarını geliştirdiği gibi, yavaş yavaş ülkemizde de popüler olmaya başlıyor.

Ayrıca gorsel.yandex.com.tr adresine giriş yaptığınızda her 24 saatte bir değişen arka planlar ile hoş tutulmaya çalışılmış durumda. Bing servisinin uygulamasının aynısı olan bu arka planlar göze hitap ederek, ziyaretçilere kullanım olanağı sağlıyorlar. Yandex , dilerseniz görsel servisinde hoşunuza giden duvar kağıdını bilgisayarınıza tek tuş ile indirmenizi sağlıyor.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/yandex-gorsel...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın